Teste bakar mısınız

Yazdıklarınızı okudukça hayrete düşüyorum. Bana güvenin siz hamile falan değilsiniz . Strese girmişsiniz.
Takıntı haline getirdim. Burada bir çok kadın 2 aylık hamile olduğunu bile çok test yaptıra yaptıra öğrenmiş üstelik 2 aylık hamile çıkmışlar. Korkum bu şekilde bir durumla karşılaşmak

O kişiyle evlenme durumumuz artık yok. E nabiza da işlettim yani bilmiyorum nasıl açıklama yaparım. Belki test yapıldıkça aşağıda kalır göremez diye düşünüyorum. Ama goruru illa ki. O kısımları hiç düşünmedim sadece bu korkumun peşine düştüm
E nabzınıza sizden başkası şifre vermediğiniz sürece giremez. Sadece kontrole gittiğiniz doktor, aile hekimi girebilir. Yani sadece dünya hali dedim. Bunu da takıntı haline getirmeyin şimdiden sakın. Küçük bi ihtimal. Dediğim gibi 2 ay boyunca testlerde negatif gören kadın 2 ay sonra bir anda hamile olamaz . O okudugunuz kadınlar 2 ay boyunca regl görüp test yaptırmayan farkında olmayan kadınlardır. Oda çok küçük ihtimaller. Siz test yapmışsınız defalarca o yüzden hamile değilsinizzz. Bunu 3 kere hamile kalan biri olarak söylüyorum ♥️

E nabzınıza sizden başkası şifre vermediğiniz sürece giremez. Sadece kontrole gittiğiniz doktor, aile hekimi girebilir. Yani sadece dünya hali dedim. Bunu da takıntı haline getirmeyin şimdiden sakın. Küçük bi ihtimal. Dediğim gibi 2 ay boyunca testlerde negatif gören kadın 2 ay sonra bir anda hamile olamaz . O okudugunuz kadınlar 2 ay boyunca regl görüp test yaptırmayan farkında olmayan kadınlardır. Oda çok küçük ihtimaller. Siz test yapmışsınız defalarca o yüzden hamile değilsinizzz. Bunu 3 kere hamile kalan biri olarak söylüyorum ♥️
Çok teşekkür ederim. ❤️ çok sağ olun ❤️ Sanırım onlar da test yaptırmış 10 gün önce negatif on gün sonra pozitif olmuş ama başka sorun vardır herhalde veya 2- 3 haftalık falanken baktırdılar çıkmadı o yüzden.

Benimde testlerim pozitif çıktı ama kanda 1.30 çıktı anlam veremedim

Eklentiler

• 09C3DF78-97B4-44FB-ADF6-4BCED43DB5AA.webp
    09C3DF78-97B4-44FB-ADF6-4BCED43DB5AA.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 13
  • 22E0B0C1-9A06-4F48-B904-BB8F359F4EBA.webp
    22E0B0C1-9A06-4F48-B904-BB8F359F4EBA.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 13
Back
X