- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 37
- Konu Sahibi Hatticeee32
Tamam canım yazarimAnladım tabi sizde haklısnz duruma göre haber verin bizede merak ederiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım yazarimAnladım tabi sizde haklısnz duruma göre haber verin bizede merak ederiz
Bat’ı bekle kan ver. En güveniliri. Önceden verme ama sabret.Onda da var canım ama bu kadar belli değil. Belli belirsiz karartı gibi net degil
Evet gün sayıyoruz artık. Amin inşallah :)Maşallah senin doğum yaklaşmış sağlıcakla kavusursun insallah
Nasıl sabredecegim:)) bat günüm belli değil ama haftaya bugüne gelmiş olur diye tahmin etmiştim.Bat’ı bekle kan ver. En güveniliri. Önceden verme ama sabret.
Belli değilse muallakta kalacağına kan ver o zaman. Ama takip edip 2 günde bir tekrar gerekiyor.Nasıl sabredecegim:)) bat günüm belli değil ama haftaya bugüne gelmiş olur diye tahmin etmiştim.
En iyisi hiç bulasmamakti ama duramadim. Hamile olduğunu öğrendiğinde kalp atışını filan duyacaksin ohh bir anda level atlardik ama sabırsıziz işte duramıyorum.Belli değilse muallakta kalacağına kan ver o zaman. Ama takip edip 2 günde bir tekrar gerekiyor.
Söylediğin iki markayı da bilmiyorum. Ama dediğin gibi koyulaşma yoksa kimyasal olabilir :/Kızlar fortune ve redplus iki gebelik testi yaptım. Fortune de bişi çıkmadı redplusta dün paylaştığım fotoğraftan daha silik çizgi çıktı. Sanırım kimyasal geciriyorum.
Kimyasal bile benim için büyük gelişme inan buna bile sevindim. 4 aydır klomen ve ignelerle bile yumurta oluşmuyordu yada catlamiyordu bu ay bayrama denk gelince tedaviye ara vermiştik kendisinden yumurtlamisim çatlamış döllenmiş bile:)). Bir yerde okumuştum kimyasal gebelik vücudun hamileliğe hazırlanması olabilirmiş insallah önümüzdeki aylar için daha umutluyum artık.Söylediğin iki markayı da bilmiyorum. Ama dediğin gibi koyulaşma yoksa kimyasal olabilir :/
Olabilir. Kimyasaldan sonra kısa sürede hamile kalıyorlar genelde.Kimyasal bile benim için büyük gelişme inan buna bile sevindim. 4 aydır klomen ve ignelerle bile yumurta oluşmuyordu yada catlamiyordu bu ay bayrama denk gelince tedaviye ara vermiştik kendisinden yumurtlamisim çatlamış döllenmiş bile:)). Bir yerde okumuştum kimyasal gebelik vücudun hamileliğe hazırlanması olabilirmiş insallah önümüzdeki aylar için daha umutluyum artık.