• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Freely marka test

hayır maalesef şehir dışındayım ama gecikmenin ikinci günü, göğüs ağrım çok azaldı arada karnıma regl sancısı geliyor ve regl öncesi gelen sarı kahverengi lekelerden geliyor. lekeden sonra reglim gelirdi ama henüz gelmedi. eğer regl olmazsam çarşamba kan vereceğim direkt inşallah
Şefaat yada süt gibi alıntınız var mı

Awox arkadaşın dediği prodector eczanelerde pahalı biraz 600 müydü daha üstü mü planlı gebelik de boş yere birsürü almak mantıklı olmaz bu forumda çoğu kadın awox kullanıyor trendyoldan 10 lü vs alırsanız eczane fiyatının çok çok Alton’s geliyor ve güvenilir marka
bakayım alayım zaten normalde çok test kullanma taraftarı değilim yanlış gösterdikleri için, çarşambaya kadar regl olmazsam kantesti baktırırım

Gebelik ve adet belirtileri o kadar benzer ki ayırt etmek çok güç ilk gebeliğimde lekelenmelerim ilk ay devam etmişti haliyle ilk lekeler gelince regl oldum bu ayda olmadı diye düşünmüştüm ama hamileydim tabiki size boş ümit vermek istemem ama testler pozitif olup regl oluyorsanız kimyasal gebelik ihtimaliniz de var en kesin sonuç kanla belli olur ☺️ dilerim kısa zamanda istediğiniz haberi alırsınız
lekeleriniz hangi renkti acaba

Olabilir bende akıntımdan hamile olduğumu anlamıştım bide sizin yaşadığınız gibi adet olucakmışım gibi karın ağrısı vardı
ya valla hiç bilmiyorum göğüs ağrım artsaydı gebelik düşünürdüm ama muhtemelen reglim, yeni test alayım dedim eşim de boşver akışına bırakalım dedi🥲 bekliyorum artık hayırlısı olsun. sonuca göre burayı güncellerim

ya valla hiç bilmiyorum göğüs ağrım artsaydı gebelik düşünürdüm ama muhtemelen reglim, yeni test alayım dedim eşim de boşver akışına bırakalım dedi🥲 bekliyorum artık hayırlısı olsun. sonuca göre burayı güncellerim
Regl gününüz ne zaman

Bende de gögüs agrısı yoktu bazen de hiç ummadığında oluyor inşallah test yanıltmaz güzel haberler verirsin bizlere

Back
X