• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Freely marka test

pencerendekimavi

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
288
merhabalar kızlar, iki aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz bugün adet tarihim. geçen ay 5 testten 4ü pozitif gelmesine ve kendimce tüm belirtileri göstermeme rağmen regl oldum. o yüzden bir daha test almamaya karar vermiştim ama duramadım, bu ay da negatif olduğuna emin gibiyim adet belirtileri gösteriyorum. bir hafta önce başlayan göğüs hassasiyetim çok azaldı muhtemelen regl olacağım. ama bugün adetimin ilk günü olmasına rağmen olmadım. freely marka test almıştım o da şaibeli bir markaymış. siz de bakabilir misiniz, ikisinde de belirgin ama ne kadar görünüyor bilmiyorum. ilk beş dkda çıktı ama ilk idrar değil öğle vakti

Eklentiler

• IMG_1528.webp
    IMG_1528.webp
    39 KB · Görüntüleme: 46
merhabalar kızlar, iki aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz bugün adet tarihim. geçen ay 5 testten 4ü pozitif gelmesine ve kendimce tüm belirtileri göstermeme rağmen regl oldum. o yüzden bir daha test almamaya karar vermiştim ama duramadım, bu ay da negatif olduğuna emin gibiyim adet belirtileri gösteriyorum. bir hafta önce başlayan göğüs hassasiyetim çok azaldı muhtemelen regl olacağım. ama bugün adetimin ilk günü olmasına rağmen olmadım. freely marka test almıştım o da şaibeli bir markaymış. siz de bakabilir misiniz, ikisinde de belirgin ama ne kadar görünüyor bilmiyorum. ilk beş dkda çıktı ama ilk idrar değil öğle vakti
Şaibeli mi bilmem ama pozitifsin canim

Ben bu marka ile öğrenmiştim. Farklı bir marka test denediniz mi?

Ben bu marka ile öğrenmiştim. Farklı bir marka test denediniz mi?
hayır denemedim ama biraz kahverengi lekem başladı muhtemelen regl oluyorum. bekleyeyim bakalım lekenin devamı gelmezse kan testi vereceğim. peki beklenen adetin ilk günü koyu çizgi çıkmaması normal mi

hayır denemedim ama biraz kahverengi lekem başladı muhtemelen regl oluyorum. bekleyeyim bakalım lekenin devamı gelmezse kan testi vereceğim. peki beklenen adetin ilk günü koyu çizgi çıkmaması normal mi
2 gün geçmesine rağmen silik cizgiydi sizinki gibi geç dollenmeydi benim

Normal canım. Regl oldunuz mu

gebelik olacak gibi gelmiyor yani, geçen ay bütün belirtileri pozitifi de görmeme rağmen olmadığı için

Gebelik ve adet belirtileri o kadar benzer ki ayırt etmek çok güç ilk gebeliğimde lekelenmelerim ilk ay devam etmişti haliyle ilk lekeler gelince regl oldum bu ayda olmadı diye düşünmüştüm ama hamileydim tabiki size boş ümit vermek istemem ama testler pozitif olup regl oluyorsanız kimyasal gebelik ihtimaliniz de var en kesin sonuç kanla belli olur ☺️ dilerim kısa zamanda istediğiniz haberi alırsınız

Bu markaya güvenmeyin böyle görüp hastaneye gittiğim o ay hamile değildim ve silik çizgiydi

Gebelik ve adet belirtileri o kadar benzer ki ayırt etmek çok güç ilk gebeliğimde lekelenmelerim ilk ay devam etmişti haliyle ilk lekeler gelince regl oldum bu ayda olmadı diye düşünmüştüm ama hamileydim tabiki size boş ümit vermek istemem ama testler pozitif olup regl oluyorsanız kimyasal gebelik ihtimaliniz de var en kesin sonuç kanla belli olur ☺️ dilerim kısa zamanda istediğiniz haberi alırsınız
aminnn size de sağlıklı doğumlar dilerim 😊

tavsiye ettiğiniz bir marka var mı
Awox arkadaşın dediği prodector eczanelerde pahalı biraz 600 müydü daha üstü mü planlı gebelik de boş yere birsürü almak mantıklı olmaz bu forumda çoğu kadın awox kullanıyor trendyoldan 10 lü vs alırsanız eczane fiyatının çok çok Alton’s geliyor ve güvenilir marka

Bende bu marka da cikarmisti diye hatirliyorum dogru gostermesti yani awox da hic yaniltmiyor genelde ve en iyisi prodector kan testi verdinizmi sonuc nedir
hayır maalesef şehir dışındayım ama gecikmenin ikinci günü, göğüs ağrım çok azaldı arada karnıma regl sancısı geliyor ve regl öncesi gelen sarı kahverengi lekelerden geliyor. lekeden sonra reglim gelirdi ama henüz gelmedi. eğer regl olmazsam çarşamba kan vereceğim direkt inşallah

Back
X