• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Frelly gebelik testi ile yalanci pozitif sonuc alan var mi

Kadermelisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
163
97
48
25
Kızlar bugün öylesine bir test aldim ve yaptım yapar yapmaz cift cizgi çıktı silik şekilde,bekledikçe daha da belirgin hale geldi.Ama pro doctor testi ile yalancı pozt9f aldigim için buna da çok güvenmedim açıkçası sizde bu marka ile sorun yaşayan oldu mu

Yeşillik içinde olan ilk yaptığım test duvarda olan da son olan az önce yaptığım

Eklentiler

• 1000119501.webp
    1000119501.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000119468.webp
    1000119468.webp
    7 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000119502.webp
    1000119502.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 16
Maalesef ben varım mor kapaklıydı aynı markanın Hemde gayet netti ikinci çizgi kan verdiğimde 0 çıkmıştı o zamanlar bu konularda acemiydim çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. Erken gebelik testlerinde kesinlikle awox marka beni asla yanıltmadı kaç kere kullandım hiç pozitif vermedi. En son kullandığımda hafif silik çıktı ve kan verdiğimde 14 değerini gördük çok şükür o kadar düşük değeri bile yakaladı sağ olsun.

Kalite o kadar düşüyor ki çizgiler belli olmuyor ama elime alınca bayağı belli direk görünüyor

Eklentiler

• 1000119512.webp
    1000119512.webp
    4 KB · Görüntüleme: 10
Maalesef ben varım mor kapaklıydı aynı markanın Hemde gayet netti ikinci çizgi kan verdiğimde 0 çıkmıştı o zamanlar bu konularda acemiydim çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. Erken gebelik testlerinde kesinlikle awox marka beni asla yanıltmadı kaç kere kullandım hiç pozitif vermedi. En son kullandığımda hafif silik çıktı ve kan verdiğimde 14 değerini gördük çok şükür o kadar düşük değeri bile yakaladı sağ olsun.
Maşallah canim benim💗💗ben acemiligi attim artık 6 sene olacak neredeyse ama insan işte o cizgiyi görünce o umudu da besliyor icinde🥲acaba diyorsun doğru mu yalan mı,sali günü randevum var başka set için o zaman kan vereceğim bakalim net cevap o zaman çıkar ama sormadan da edemedim🥰

Beni yanıltan testler bunlardı. İnşallah sizi hayal kırıklığına uğratmaz. ☺️

Eklentiler

• IMG_3906.webp
    IMG_3906.webp
    57 KB · Görüntüleme: 10
Back
X