Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım o kadar takma fsh yi benim 5.39 çıktı ama yinede olmadı biraz nasip kısmet allah istedikten sonra olur sen çok dua et içini rahat tut
canım hersey mevcut çikolata kisti için sogan suyunu ıcıyıorum.sımdıde ınır kurune basladım ama bu ıncır kurunu 21 gun yap dıyolar ama ben her adeten 10 gun once sogan kurune baslıyorum incır kuruyle cakısacak ne yapmalıyım canım bırde corek otununa 1.5 aydır devam edıyorum her sabah ac karnına bal.corekotu karısımanada devam edıyorym kısacası hersey bakalım ıse yarayacakmı arkadasımbetonya soğan kürü kistler falan için. incir kürü ile dvam edeceksin syı ve kalite için. bir de hayıt tohumu var. ayrıca bal çörekotu ve tarçın. bir de tedavi için çok bekleme. sevgiler
Canım benım de FSH 9,98 yanı kotu sadece acele etmenı tavsıye ederım.Bır an once tupu dene hayırlı hayırlı bebısler olsun hepımızın:ecrin_bebek:arkadaşlar fsh 11.6 yla tüp bebek yaptırıp hamile kalan varmı
merhaba hanımlar benimde fsh 10 du ama doktorum hiç bi şekilde bununla ilgili birşey demedi..uyarmaları gerekmezmi tedaviyi geciktirmemek açısından
arkadaşlar fsh 11.6 yla tüp bebek yaptırıp hamile kalan varmı
kızlar bişey sorucam fsh a tüp bebek tedavisine başlamadan yaptırmak lazımmı yoksa tüp bebek yapıldığı ay mı doktor yqptırıyor.....yardımcı olursanız sevinirim.....