• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fsh 11.6 nasıl kotumu cok korkuyorum yardım edin

valla arkadaşım benimde 9.o bende tedaviye yeni başladım bilmiyorum aslında durumumun pekte parlak d egil.fsh yükselmesi demek yumurta azlıgı ve kalitesizligi demek. benim 3 ay öncesine kadar 16 6 ay önce 37 9 ay önce 60 civarıydı. inşl güzel sonuclar alırız tüm kalbimle istiyorum ve allahıma dua ediyorum

canım o kadar takma fsh yi benim 5.39 çıktı ama yinede olmadı biraz nasip kısmet allah istedikten sonra olur sen çok dua et içini rahat tut

canım o kadar takma fsh yi benim 5.39 çıktı ama yinede olmadı biraz nasip kısmet allah istedikten sonra olur sen çok dua et içini rahat tut

ay artık kafayı yıyecem sogan kurunu yapıyorum 3 aydır bakalım faydası olcakmı bır bebegım olsun okadar cok ıstıyorumkı

betonya soğan kürü kistler falan için. incir kürü ile dvam edeceksin syı ve kalite için. bir de hayıt tohumu var. ayrıca bal çörekotu ve tarçın. bir de tedavi için çok bekleme. sevgiler

betonya soğan kürü kistler falan için. incir kürü ile dvam edeceksin syı ve kalite için. bir de hayıt tohumu var. ayrıca bal çörekotu ve tarçın. bir de tedavi için çok bekleme. sevgiler
canım hersey mevcut çikolata kisti için sogan suyunu ıcıyıorum.sımdıde ınır kurune basladım ama bu ıncır kurunu 21 gun yap dıyolar ama ben her adeten 10 gun once sogan kurune baslıyorum incır kuruyle cakısacak ne yapmalıyım canım bırde corek otununa 1.5 aydır devam edıyorum her sabah ac karnına bal.corekotu karısımanada devam edıyorym kısacası hersey bakalım ıse yarayacakmı arkadasım

canım bu işler nasip kısmet birazda benimde fsh 16 idi doktor kendiliğinden kesinlikle hamile kalamazsın dedi tam tüp bebeğe başlayacaktıkki ben kendiliğimden hamile kaldım darısı başınıza inşallah şimdi bebeğim doğalı 1 ay oluyor..Rabbim tez zamnada sizlerinde kucağını doldursun

merhaba hanımlar benimde fsh 10 du ama doktorum hiç bi şekilde bununla ilgili birşey demedi..uyarmaları gerekmezmi tedaviyi geciktirmemek açısından

merhaba hanımlar benimde fsh 10 du ama doktorum hiç bi şekilde bununla ilgili birşey demedi..uyarmaları gerekmezmi tedaviyi geciktirmemek açısından

fatoş evet bencede söylemesi gerekiyor.canım sende başka bir doktora git ve caresine bakın gerci diyecekleri tüüp bebek tedavisine vakit kaybetmeden başla.benimde 9.o bende tedaviye başladım.hayıt suyu içmeni tavsiye ediyorum benim 3 ay öncesine kadar 16 idi.

arkadaşlar fsh 11.6 yla tüp bebek yaptırıp hamile kalan varmı

canım merhaba benim 22 lerdeydi ilaçlarla 9 a düşürebildik dr yumurtaların çatlamaz dedi ama tüp bebekte hiç hormon testi yaptırmadım ki herzaman yüksekti hormonlarım ama tuttu çok şükür tüp bebekte ihtiyacın olan hormonlara takviye yapılıyor zaten çokta önemli değil galiba tüp bebek takviyesinde hormonlar

arkadaşlar bide hayıt tohumu ve civan perçeminden çay yapıyosunuz günde 2-3 bardak içiyosunuz ben onu kullandım 22 den 9 a düştü ilaçlardanmı yoksa ondanmı bilmiyorum ama işe yaradı bişeyler

kızlar bişey sorucam fsh a tüp bebek tedavisine başlamadan yaptırmak lazımmı yoksa tüp bebek yapıldığı ay mı doktor yqptırıyor.....yardımcı olursanız sevinirim.....

kızlar bişey sorucam fsh a tüp bebek tedavisine başlamadan yaptırmak lazımmı yoksa tüp bebek yapıldığı ay mı doktor yqptırıyor.....yardımcı olursanız sevinirim.....

eğer fsh 9-10 civarındaysa ve birkaç ay önce test yaptırmışsan dr için folikül sayısı yeterli başka test istemiyor. ama fsh 20 den yüksekse (zaten genelde çoğu merkez tedaviye almıyor) veya 15-18 gibi değerlerdeyse ve folikül azsa adet 2.-3. günü tedaviye başlamak için gittiğinde fsh a da baktırıyorlar. daha da yükseldiyse sonuç alamayız diye

Kötü mü diye strese girince daha da yükseliyor bu lanet hormon, onu iyi biliyorum. Bir de ultrasonda görülen folikul sayısı ve yumurtalıkların görünümü de çok önemli, ikisi beraber değerlendiriliyor.
Benim de 11-16 arasında. ılk öğrendiğimde panik oldum, hemen tüp bebeğe başladım. Gerçekten de fazla yumurtam olmadı ve kalitesizdi. Tutmadı. Ama sonraki ay 16 FSH ile kendiliğinden hamile kaldım. Nasip olmadı gerçi devam etmedi ama olabiliyor yani...

Back
X