• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük Amh

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu amh gercekten bu kadar önemli mi? Okudukca moralim bozuluyor. Ben de doktora gittim yaşım 34 ilk kez gebelik dusunuyorum dedim amh 0.37 cıktı. Bunu düşünmekten ilişkiye odaklanamıyorum. Ağlayasım geliyor :(

Bu amh gercekten bu kadar önemli mi? Okudukca moralim bozuluyor. Ben de doktora gittim yaşım 34 ilk kez gebelik dusunuyorum dedim amh 0.37 cıktı. Bunu düşünmekten ilişkiye odaklanamıyorum. Ağlayasım geliyor :(
amh düşük olup hamile kalan çok insan var moralinizi bozmayın ama mutlaka kontrolllerinizi yapıp doktor kontrolünde gebe kalmaya çalışın benim 2 gebeliğim var kürtaj ile sonuçlanan amh 0,61 çıktı yaşım 32 yumurta sayım bu ay sol 2 sağ 7 tane yumurtalık rezervi düştüğü için dr 3 ay doğal deneyeceğiz gebelik olmaz ise tüp bebek dedi . Sonuç olarak hiç olmayacak durumu yok tüpte olsa bir şekilde çocuk sahibi olma şansımız var moralinizi yüksek tutun beslenmenize ve dr tavsiyelerine dikkat edin.

Gebelik değil ama düşük amh ve yumurta rezervini bal,propolis.arı ekmeği.arı sütü gibi arı ürünlerinin karışımından kullandım hem amh değerim yükseldi hemde yumurta rezervim çoğaldı 0.42den 1.75 çıkardım hemde toplamda 4-6 arası rezerv varken 8-10 a çıkarttık doktorum şok oldu faydasını görende çok ben instagram balcı mesuttan almıştım bu karışımı
Amh değeri yükselmez aynı laboratuvar bile farklı ölçebilitormuş çünkü yumurta vücutta üretilen bir şey değil her ay biraz daha azalıyor adet olunca, benim biri 1 biri 0.6 çıktı domtor birebir ölçemiyor her zaman yakın ölçüyor dedi

Back
X