Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bişeyi ilk defa duyuyorum kaynagı nedir bu bilginin?10 uzeri gebelikde gorulur adet degilde uzerine gorme olabilirmi doktorun ne soledi
Erken menopozdan bahsetti amaa böyle birşeyi söylemek için çok erken dedi önümüzdeki ay tekrar adetliyken gel dediBöyle bişeyi ilk defa duyuyorum kaynagı nedir bu bilginin?
Fsh 10 üstüne cıktıysa yumurtalık rezervinde sıkıntı var demektir, hamile kalmanın zorlaşması demektir.
Erken menopozdan bahsetti ama erken böyle bişey söylemek için dedi önümüzdeki ay gel dedi10 uzeri gebelikde gorulur adet degilde uzerine gorme olabilirmi doktorun ne soledi
Benim anlamadığım hastayım adet görmüşüm nasıl menopoz olabilir yaniBöyle bişeyi ilk defa duyuyorum kaynagı nedir bu bilginin?
Fsh 10 üstüne cıktıysa yumurtalık rezervinde sıkıntı var demektir, hamile kalmanın zorlaşması demektir.
Folik asit kullanıyorum tavsiyenize kulak vericem çok teşekkürler.fsh 10 un üstünde oldugunda hamile kalmakta zorluk yaşanır.
benim de 21 küsür cıkmıstı sonra düzenli vitamin kullandıgımda kendiliginden birkac ay sonra 13 e düşmüştü, 2 ay trisequens kullandım 10 un altına düştü.
tavsiyem folik asit ve b12 iceren vitaminler kullanın, beslenmenizde karbonhidrata mümkün oldugunca az yer verin. cogunlukla akdeniz usülü beslenmeye calısın, meyve sebze balık kuruyemişler vs.
hamile kalmayı planlıyorsanız tabi :)
bir de balıkyagı ve Q10 cok faydalı
Ben cok ozur diliyorum hcg ye gitti aklim benim hatamBöyle bişeyi ilk defa duyuyorum kaynagı nedir bu bilginin?
Tahmin ettim aslında öyle oldugunuBen cok ozur diliyorum hcg ye gitti aklim benim hatam
Cok ozur dilerim hcg gitti aklim fsh yuksek cikmis gebe kalma sansiniz dusuk fsh yuksek iken benimde 11.33 cikmisti tedaviye basladi dusurmek icinAdetimin 3. Günü teste gittim FSH değerim 14.8 çıktı bu ne anlama geliyor lütfen yardımcı olur musunuz?
Inan okadar cok cocuga adapte oldumki bi an artik hcg fsh derken kafa iyice gitti tekrar ozurdilerimTahmin ettim aslında öyle oldugunu![]()
Menopoz oncesi perimenopoz durumu var yani girmeye basliyoruz anlaminda bu degerler adetler duzensizlesmeye baslicakvs vsBenim anlamadığım hastayım adet görmüşüm nasıl menopoz olabilir yani
Estagfurullah. Düzelmiştir inşallah fsh değeriniz. Amh da bakıldı mı size be konu sahibi size?Inan okadar cok cocuga adapte oldumki bi an artik hcg fsh derken kafa iyice gitti tekrar ozurdilerim
Evet evet 9.55 suan ve ilaca devam ediyprum ben 1kuti ilacla bir ayda okadar dustu 3kutu kullancam toplamda amh frcen sene bakilmisti bu sene baktirmadim gecen seneki degeri 0.08 idiEstagfurullah. Düzelmiştir inşallah fsh değeriniz. Amh da bakıldı mı size be konu sahibi size?
Bugün kuzenimin de 18 cıkmış, henüz bekar, çok üzgündü.
Anladım, kuzenime de söyledim amh baktırmasını. Allah gönlünüze göre versin sizin deEvet evet 9.55 suan ve ilaca devam ediyprum ben 1kuti ilacla bir ayda okadar dustu 3kutu kullancam toplamda amh frcen sene bakilmisti bu sene baktirmadim gecen seneki degeri 0.08 idi
Aminnnn allah razi olsun umutla azimle cabaliyorum.bakalim hayirlisiAnladım, kuzenime de söyledim amh baktırmasını. Allah gönlünüze göre versin sizin de![]()
Gayet güzel çıkmış sonucunuz, diğer hormon degerleriniz nasilBenim fsh 7.12 miş 10 a yakın gibide anlayan var mıdır acaba o yüzden olmuyor olabilir mi