FSH değeri

merhaba kızlar hormon testi yaptırmıştım e2:40.33 fsh:10.20 lh:9.88 çıktı doktorum fsh hormonun yüksek çıkmış yumurta takibi yapılacak demiş bende hamile kalmaya sorunmu peki dedim tam sorun denemez ama yumurtlamanın azalabileceğini gösterir dedi moralim bozuldu ne demek şimdi bu 😥😥😥

merhaba kızlar hormon testi yaptırmıştım e2:40.33 fsh:10.20 lh:9.88 çıktı doktorum fsh hormonun yüksek çıkmış yumurta takibi yapılacak demiş bende hamile kalmaya sorunmu peki dedim tam sorun denemez ama yumurtlamanın azalabileceğini gösterir dedi moralim bozuldu ne demek şimdi bu 😥😥😥
fsh 10 un üzerinde oldugunda hamile kalmak zorlasıyor ama sınırda cıkmıs canım senin. doktoruna güven, önce bir yumurta takibi yaptır hemen olumsuz olma, iyi düşün iyi olsun :)

Erken menopozdan bahsetti amaa böyle birşeyi söylemek için çok erken dedi önümüzdeki ay tekrar adetliyken gel dedi
Fsh menopoz hormonu oluyor canım.. fsh 10.menopoz başlangıcı 15 den sonra normal.olarak hamile.kalma.sasi 100 de 1lerde bu durumda heme tupbebek onda bile düşük bir ihtimal diyor dr lar.. şuan aynı problemi bende yaşıyorum

Adetimin 3. Günü teste gittim FSH değerim 14.8 çıktı bu ne anlama geliyor lütfen yardımcı olur musunuz?
F.sh. değeri erken menopoz dönemine girmişsin demek gebelik şansı yüzde 10 100 de 20 lere düşer gebelik testi de Btgc dır.. yani fsh menopoz degeridir

F.sh. değeri erken menopoz dönemine girmişsin demek gebelik şansı yüzde 10 100 de 20 lere düşer gebelik testi de Btgc dır.. yani fsh menopoz degeridir
Yanlis bilgi veriyorsunuz hiçbir yerde yazmaz bu fsh menapoz değeridir diye birsey yok. Fsh cok değişken bir değer, sadece bir ay 14 cikti diye birine erken menapoza girmişsin demeniz cok yanlış. Düzenli yumurta takibi yaptırmak gerekir. Adet düzensiz, hormonlar anormal değerlerde ve uzun bir sure yumurta yoksa ancak ozaman doktor bu teşhisi koyabilir. Lütfen burda moralini bozmayin insanların. Hamile kalmak aynı zamanda yüksek moral gerektiren birsey, burda birbirimize destek olalım yanlış bilgilendirmelerde bulunmayalim

Back
X