merhaba dr bey benimde sorunum 12 yıldır bebek sahibi olamadık reglimin 3. günü yaptırdığım tahlil sonuçları fsh 6.89 lh 8.67 e2 50.3 eşimin sperm tahlilide sayı 38,000,000 totalsayı 68,400,000 motilite %50 a.%0 b. %25 c. %25 d. %50 benim yumurtalık rezervlerimde azalma olduğu söyleniyor yaşım 32 bu tahliller sonucu çocuğumuzun olması zormu cevabınız için şimdiden teşekkürler
dr osman özgün cevabınız için tşkr ederim 2 aşılama 2 de micro yaptırdık sonuç (-) 1. yaptırdığımız micro tuttu 20. haftada kalbi durduğu için alındı hala kucağımaıza bebek alamadık yani ileri araştırmalar hangisi her şeyin yapıldını söylediler yaptırmamız gereken başka tahlil varmı şimdi 3. micro yapılcak onun öncesinde nelere baktırmamız gerekiyor
dr. osman bey benim değerlerim fsh 4.31; ıh 3.36; e2 35.43 sizce değerlerim nasıl çocuk olmasında bir problem görünüyormu östrojen seviyem sizce yüksek mi?
dr. osman bey rahim filmi neyin göstergesidir acaba bu arada bitkisel bir ilaç kullanıyorum ben(özel bir durum) östrojen fazlası rahim kalınlaşmasına sebep olurmuş böyle bir durumun olumsuz bir sonuç doğurması (kanser gibi) ne kadar zamanda oluşur acaba?bir de vücutta ciddi bir problem olmadığı taktirde bu hormon değerleri tahlillerde normal seviyesinde çıkarmış yani bir hastalık da varsa hormon tahlilleri normal çıkabilirmiş tahliller tam bir gösterge değilmiş doğrumudur acaba birde östrojenin normal seviyesi nedir çok sordum kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim.
selamlar dr. bey ben 26 yaşında yüksek fsh ile savaşmaktayım: üç defa tahlil yaptırdım sonuçlar.1.fsh150 lh75 2.fsh125 lh70 3.fsf 120 lh35 budurum neyi göstermekte hiç düzelme yokmu saygılar..:ecrin_bebek::CüvCüv:
Merhaba Doktor Bey,
Biz bir ay önce doktora gittik benim muayenede bir sorun çıkmadı bana ve eşime bazı testler verdi. Eşimin semen testinde 7-8 canlı sperm görüldü. bir hafta sonra tekrar yaptıracağız. Hormon tahlilleri ise fsh(36,65) lh(20,64) T. Testesteron(230) Proklin(17,61) çıktı. Bu değerler çok mu yüksek. Normal değerlere gelmesi için ne yapmalıyız? İlaç kullanması gerekir mi? Teşekkür Ederim.
dr bey merhaba bende fsh mağdurlarındanım.. benm tedaviden önce değerim 12.27 idi o sıra doğum kontrol hapı kullandım değerim 9 a düşmüştü tüp bebek denedik sadece 3 yumurtam olmustu ve 1 i döllendi ve transfer edildi sonuç negatif ... dr um bana dhea adet düzenleyici ve natural bir hap verdi onlar kulanıyorum dhea yı günde 3 sefer... bir de sabah akşam hayıt tohumu demleyip içiyordum ama dr umun haber yok bundan .. araştırıdm bu soruna ii geliyor diye başladım ama şu an bıraktım 1 hafta kullandım korktum kaş yapayım derken göz çıkarırım diye.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce hem ilaç hemde bu bitkiler bir araya gelince zararlı olur mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?