Aslkyk Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2020 24 14 3 37 27 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aslkyk #1 Merhaba hanımlar, fsh değerim 11 iken hamile kaldim 8 aydır tedavi goruyordum yaşım 33 4+4 hamileyim şuanda ama fsh yüksek olunca bebek oluşumunda sıkıntı oluyor kalbi duruyor diyorlar. Fsh yüksek olupta sağlıklı gebelik gecirenleriniz oldumu merak ediyorum ?
Merhaba hanımlar, fsh değerim 11 iken hamile kaldim 8 aydır tedavi goruyordum yaşım 33 4+4 hamileyim şuanda ama fsh yüksek olunca bebek oluşumunda sıkıntı oluyor kalbi duruyor diyorlar. Fsh yüksek olupta sağlıklı gebelik gecirenleriniz oldumu merak ediyorum ?
I ilkbahar79 Nirvana Kayıtlı Üye 30 Kasım 2008 463 35 623 İstanbul 8 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aslkyk #2 Aslkyk .!.: Merhaba hanımlar, fsh değerim 11 iken hamile kaldim 8 aydır tedavi goruyordum yaşım 33 4+4 hamileyim şuanda ama fsh yüksek olunca bebek oluşumunda sıkıntı oluyor kalbi duruyor diyorlar. Fsh yüksek olupta sağlıklı gebelik gecirenleriniz oldumu merak ediyorum ? Genişletmek için tıkla... Gebelikten üç ay önce 19.5 idi FSH. Yaş 40 . Bir sorun olmadı bende. Bir sene oluyor doğum yapalı
Aslkyk .!.: Merhaba hanımlar, fsh değerim 11 iken hamile kaldim 8 aydır tedavi goruyordum yaşım 33 4+4 hamileyim şuanda ama fsh yüksek olunca bebek oluşumunda sıkıntı oluyor kalbi duruyor diyorlar. Fsh yüksek olupta sağlıklı gebelik gecirenleriniz oldumu merak ediyorum ? Genişletmek için tıkla... Gebelikten üç ay önce 19.5 idi FSH. Yaş 40 . Bir sorun olmadı bende. Bir sene oluyor doğum yapalı