- 21 Ocak 2021
- 23
- 5
- 1
- 41
- Konu Sahibi Karakocsrp
Klomenkullandim catlatma ignem de vuruldu reglime 3 gun var ..fsh degeri yuksek olup klomenve catlatma ignesiyle saglikli gebelik yasayan varmi hanimlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne durumdasın canım aynı durumdayız seninle doktor fshını görünce tup bebek dedi mjKlomenkullandim catlatma ignem de vuruldu reglime 3 gun var ..fsh degeri yuksek olup klomenve catlatma ignesiyle saglikli gebelik yasayan varmi hanimlar
Malesef reglim 2 gun gecikerek geldi bu ay tekrar rwglinin 2. Gunu fsh bakildi 21 olmus daha da yukseldi ...doktor ilac baslatti fsh dusmesi icin ...cok uzuluyorum tekrar saglikla anne olamam diyeSen ne durumdasın canım aynı durumdayız seninle doktor fshını görünce tup bebek dedi mj
Hangi ilacı yazdıMalesef reglim 2 gun gecikerek geldi bu ay tekrar rwglinin 2. Gunu fsh bakildi 21 olmus daha da yukseldi ...doktor ilac baslatti fsh dusmesi icin ...cok uzuluyorum tekrar saglikla anne olamam diye
cyclo prognovaHangi ilacı yazdı
Ne söyledi peki doktor gebe kalma İhtimali için başka Bir tedavi uygulanacak mıcyclo prognova
Hiç çocuğun var mıMalesef reglim 2 gun gecikerek geldi bu ay tekrar rwglinin 2. Gunu fsh bakildi 21 olmus daha da yukseldi ...doktor ilac baslatti fsh dusmesi icin ...cok uzuluyorum tekrar saglikla anne olamam diye
Herhangi bir ihtimal konuşmuyorlar zaten iste ilac tedavisi tutarsa tutacak tutmasa baska yontem ama garanti asla vermiyorlar sizin durumunuz nedir varmi fsh ilgili sorununuzNe söyledi peki doktor gebe kalma İhtimali için başka Bir tedavi uygulanacak mı
Fsh 13.68 lh 8.88 çok korkuyorum olmayacak diye hiç çocuğum yok dahaHerhangi bir ihtimal konuşmuyorlar zaten iste ilac tedavisi tutarsa tutacak tutmasa baska yontem ama garanti asla vermiyorlar sizin durumunuz nedir varmi fsh ilgili sorununuz
Canım benimde geçen ay 13.67 idi bu ay 15 çıktı bende çok korkuyorum ve fsh değeri bu duygulardan çok etkileniyomuş sen hiç muayene oldun mu yumurta rezerviyle alakalı birey dedi miFsh 13.68 lh 8.88 çok korkuyorum olmayacak diye hiç çocuğum yok daha
Adettin 14.günü bakılacakmış Amh değerini ölçtürmedim daha sizde durumlar nasılCanım benimde geçen ay 13.67 idi bu ay 15 çıktı bende çok korkuyorum ve fsh değeri bu duygulardan çok etkileniyomuş sen hiç muayene oldun mu yumurta rezerviyle alakalı birey dedi mi
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çok zor bi süreçhenüz sonuç çıkmadı
Kür felan kullanıyor musunhenüz sonuç çıkmadı
Yok biosteron kullanıyorum sadece tedavinin yaniltsin istemiyorum gerçekten çok zor Bi süreç canımKür felan kullanıyor musun
Korkma canim herseyin bir caresi var sakin vaz gecme psikolojini duzelt baska seylere odaklan tedavi ol ben hayit otu ve aslan pencesi otu iciyorum sarracoglunun kurunu yapiyorum sanada tavsoye ederimFsh 13.68 lh 8.88 çok korkuyorum olmayacak diye hiç çocuğum yok daha
Aslan pençesi ve çakşır suyu kullanıyorumKorkma canim herseyin bir caresi var sakin vaz gecme psikolojini duzelt baska seylere odaklan tedavi ol ben hayit otu ve aslan pencesi otu iciyorum sarracoglunun kurunu yapiyorum sanada tavsoye ederim
Allah yüzümüze baksin saglikla hayirla insallah sende umitsiz olma strese girme gelir allahin izniyleAslan pençesi ve çakşır suyu kullanıyorum