• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fsh degerim 15 cok yuksek

Karakocsrp

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2021
23
5
1
41
Klomenkullandim catlatma ignem de vuruldu reglime 3 gun var ..fsh degeri yuksek olup klomenve catlatma ignesiyle saglikli gebelik yasayan varmi hanimlar

Benimde bugün 15 geldi tup bebek için yarın muayene olmaya gidiyorum artık bir gün bile beklemek riskli

Klomenkullandim catlatma ignem de vuruldu reglime 3 gun var ..fsh degeri yuksek olup klomenve catlatma ignesiyle saglikli gebelik yasayan varmi hanimlar
Sen ne durumdasın canım aynı durumdayız seninle doktor fshını görünce tup bebek dedi mj

Sen ne durumdasın canım aynı durumdayız seninle doktor fshını görünce tup bebek dedi mj
Malesef reglim 2 gun gecikerek geldi bu ay tekrar rwglinin 2. Gunu fsh bakildi 21 olmus daha da yukseldi ...doktor ilac baslatti fsh dusmesi icin ...cok uzuluyorum tekrar saglikla anne olamam diye

Malesef reglim 2 gun gecikerek geldi bu ay tekrar rwglinin 2. Gunu fsh bakildi 21 olmus daha da yukseldi ...doktor ilac baslatti fsh dusmesi icin ...cok uzuluyorum tekrar saglikla anne olamam diye
Hiç çocuğun var mı

Ne söyledi peki doktor gebe kalma İhtimali için başka Bir tedavi uygulanacak mı
Herhangi bir ihtimal konuşmuyorlar zaten iste ilac tedavisi tutarsa tutacak tutmasa baska yontem ama garanti asla vermiyorlar sizin durumunuz nedir varmi fsh ilgili sorununuz

Fsh 13.68 lh 8.88 çok korkuyorum olmayacak diye hiç çocuğum yok daha
Canım benimde geçen ay 13.67 idi bu ay 15 çıktı bende çok korkuyorum ve fsh değeri bu duygulardan çok etkileniyomuş sen hiç muayene oldun mu yumurta rezerviyle alakalı birey dedi mi

Canım benimde geçen ay 13.67 idi bu ay 15 çıktı bende çok korkuyorum ve fsh değeri bu duygulardan çok etkileniyomuş sen hiç muayene oldun mu yumurta rezerviyle alakalı birey dedi mi
Adettin 14.günü bakılacakmış Amh değerini ölçtürmedim daha sizde durumlar nasıl

Fsh 13.68 lh 8.88 çok korkuyorum olmayacak diye hiç çocuğum yok daha
Korkma canim herseyin bir caresi var sakin vaz gecme psikolojini duzelt baska seylere odaklan tedavi ol ben hayit otu ve aslan pencesi otu iciyorum sarracoglunun kurunu yapiyorum sanada tavsoye ederim

Back
X