FSH değerim bakabilir misiniz?

Gokyuzummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
924
842
53
Merhaba fsh değerim ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir misiniz? 17 lerdeydi değerim. Takviye ve bitkisel kürlerle 6-9 arası değişiyor. En son yaptığım tahlillerde 8,9 çıktı sizce yüksek mi bu değer? Östrojen de 92

Merhaba fsh değerim ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir misiniz? 17 lerdeydi değerim. Takviye ve bitkisel kürlerle 6-9 arası değişiyor. En son yaptığım tahlillerde 8,9 çıktı sizce yüksek mi bu değer? Östrojen de 92
Normal fshiniz.

Ama bitkisel kürleri bıraktığım gibi yavaş yavaş tekrar yükselmeye başlıyor. Teşekkür ederim
Benimde siz gibi ara ara yukseliyo 17 degil ama6 9 arasi degisiyo doktorun 9da yuksek demisti yinede doktorunuz en iyisini bilir fsh yuksek olup hamile kalanda cok var moralinizi yukseo tutun acaba hangi kurleri uyguladiniz

Benimde siz gibi ara ara yukseliyo 17 degil ama6 9 arasi degisiyo doktorun 9da yuksek demisti yinede doktorunuz en iyisini bilir fsh yuksek olup hamile kalanda cok var moralinizi yukseo tutun acaba hangi kurleri uyguladiniz

Ben çok kür kullandım. İki ay zeytinyağı incir kürü kullandım. Bir ay soğan kürü yaptım. İki ay clife macun kullandım. Düzenli olarak multivitamin kullanıyorum. Hayıt tentürü kullanmaya başladım bu ay. Propolis arı sütü polen bal kullanıyorum. Keçi boynuzu özü yiyorum aklıma geldikçe. Birkaç ay hayıt çayı, civanğerçemi aslanpençesi içmiştim. Aklıma gelenler bunlar şimdilik. Siz neler kullanıyorsunuz?

Ben çok kür kullandım. İki ay zeytinyağı incir kürü kullandım. Bir ay soğan kürü yaptım. İki ay clife macun kullandım. Düzenli olarak multivitamin kullanıyorum. Hayıt tentürü kullanmaya başladım bu ay. Propolis arı sütü polen bal kullanıyorum. Keçi boynuzu özü yiyorum aklıma geldikçe. Birkaç ay hayıt çayı, civanğerçemi aslanpençesi içmiştim. Aklıma gelenler bunlar şimdilik. Siz neler kullanıyorsunuz?
İncir ne icin ilk kez duydum fsh icin incir bi de hangi multivitamin acaba kullaniuosunuz son olarak clifedan sonrami dustu oncesindede multivitamin vsden sonrada dustumu banada tavsiye etseniz multivitamin memnun olurum 😊 bana inofolic combi verildi kullandim 1 bucuk kutuda dustu ama bu seferde lh yukseldi ve kullandigim ay yumurtlamam durdu biraktim ama arada kullaniyorum yine inofolici bende 3 gundur arifoglunun ari sutu bal polen propolis aldim kullaniyorum Qenzim10 çinko selenyum omega3 d vitamini ve b12 kullaniyorim ayri ayri aldim bunlari bi de 1 ay bal tarcin corekotu yaptim yumurtam buyud catladi ama gebelik olmadi sonra gittik esimde sorun cikti oda ilac kullaniyo ben durmuyom tabi bende devam ayni seylere bi ara diyet yaptim şeke tuketmemeye dikkar ediyorum pasta vs sigara kullanmiyorum ama çok hareketsizim bi de yuruyus yapsam daha iyi olacak ayrica bende polikistikte var birde bu ay yine yumurtam buyudu catladi ama umudum yok esimden dolayi tedavisi 3 ay surecek biz daha 1 aydayiz ben agnucastonda baslamak istiyorum şimdi gelecek aya etkisi olsun diye ama kararsizim simdilik bunlar bi de adet olursam impryl siparis verecem doktor tavsiye etti bi de et süt vs tuketmemeye calisiyorum arada yiyorum tabi ama yuruyus cok onemli o eksik iste onu yapamiyorum imkanim yok

Bi de imkaniniz varsa rahim filmi cektirin bende cektirmedim ama dusunuyorum keciboynuzu özüne bazilari fsh yukseltir yazmis ama bilmiyorum hic kullanmadim sizi yanlis yonlendirmiyim doktorunuza sorun yine

Fsh iniz yüksek değil ama kullandgnz kürler yalancı bir düşüş sağlamakta.17 aslnda referans değerinin biraz üstünde.Ama fsh im 90 iken hamile kalmıştım ben o yüzden moralinzi bozmayın.ayrica soğan küründen uzak durun.fsh yüksekliği ostorejen hormonunun eksik olduğunu gösterir, ostorejen eksik olunca rahim duvarı incelir bu da hamilelik için uygun değil.sogan kuru de rahim incelmesine sebep oluyor.doktorunuzun önerdiği hormon replasman haplardan kullanın.i

Fsh iniz yüksek değil ama kullandgnz kürler yalancı bir düşüş sağlamakta.17 aslnda referans değerinin biraz üstünde.Ama fsh im 90 iken hamile kalmıştım ben o yüzden moralinzi bozmayın.ayrica soğan küründen uzak durun.fsh yüksekliği ostorejen hormonunun eksik olduğunu gösterir, ostorejen eksik olunca rahim duvarı incelir bu da hamilelik için uygun değil.sogan kuru de rahim incelmesine sebep oluyor.doktorunuzun önerdiği hormon replasman haplardan kullanın.i
Fsh yüksekken nasil kaldinizz 😥

fsh değerim 58.2 :(( erken menopoza girmiş olmaktan korkuyorum bu konu hakkında bilginiz var mı? 23 yaşındayım bu arada

Back
X