Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fsh değerim 61 çıktı kızlar.. Tüp bebek denemek istiyorum. Sağ tarafımda 2 3 tane yumurta var dedi doktorum. Ama fsh yüksek. Düşürmek için neler yapılabilir.?
Fsh değerim 61 çıktı kızlar.. Tüp bebek denemek istiyorum. Sağ tarafımda 2 3 tane yumurta var dedi doktorum. Ama fsh yüksek. Düşürmek için neler yapılabilir.
Fsh değerim 61 çıktı kızlar.. Tüp bebek denemek istiyorum. Sağ tarafımda 2 3 tane yumurta var dedi doktorum. Ama fsh yüksek. Düşürmek için neler yapılabilir.?
dün tüp bebek doktorumla görüştüm benim fsh 16 olmasına rağmen bağlayamadık ancak 12 olması gerekiyormuş. bu durumda tüp bebekte yapamazsın ben şuan cyclo-prognova , omepa ve biosteron dhea ilacına başladım diğer ay adetimde 12ye düşerse fsh o zaman başlayabilirmişiz tedaviye hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi bende bir işe yaramadı maalesef yükseltti değerlerimi