Fsh gerçekten düşer mi?

Excited_mom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
187
84
98
Arkadaşlar test yaptırdım bgn.
Tsh: 2,41
Fsh: 13,01
Prolaktin: 15
Çıktı. Adetin 3. Günü yaptırdım. Şimdi sorum şu. Biz doktora gittik ve önce prolaktin yüksek old icin doktor dostinex verdi. Vajinal ultrasonda yumurta rezervlerimin gayet iyi old soyledi. İki ay normal yolla denememizi( ki 1 senedir istiyoruz) olmazsa farklı tedavilere başlayabileceğimizi soyledi. Biz de ilk ay denedik ancak olmadı. Ben de dayanamayıp test yaptırdım.o da ne!! Bu seferde fsh yukarıdaki gibi çıktı. Forumlarda biraz araştırınca değerin yüksek old anladım. Şimdi sorum şu fsh değeri hayit tohumu ya da farklı tedavilerle düşer mi? Yoksa bu düşme gerçek bir düşme değil midir? Bazı sitelerde değer düşse bile önceki yüksek değerin geçerli olduğu, yaşa bağlı old icin hiç bir yol olmadığı söyleniyor :(((( lütfen biri beni aydınlatsın

42 yaşındayım 10,39 dan 7 ye düştü fsh ım

hee çocuk tutmadı ama değerlerim en azından normal , geçen ay prolaktın yukselmişti o da düştü çok şükür

senın yaş kaç

hayıt otunu kesınlıkle tavsıye ederim , 145 ten düşüren bir bayanın hikayesını okumuştum hatta sonra hamile kalmış
darısı bize olsun inşallahhhh

42 yaşındayım 10,39 dan 7 ye düştü fsh ım

hee çocuk tutmadı ama değerlerim en azından normal , geçen ay prolaktın yukselmişti o da düştü çok şükür

senın yaş kaç

hayıt otunu kesınlıkle tavsıye ederim , 145 ten düşüren bir bayanın hikayesını okumuştum hatta sonra hamile kalmış
darısı bize olsun inşallahhhh
Özelden yazdım size. Cok da fazla değil yasım.Benim anlamadığım vajinal ultrasonla anlaşılamıyor mu bu rezervler. Orda gayet iyi demişti doktor

tamam dr iyi diyor ama hamilede kalamıyorsun ,

gecen ay ben amh tahlili yaptırmama gerek varmı dedim , yok fsh yuksek olursa yurmuta rezervin azalmış demek dedi ,

ne yazıkki dr bizim gibi olaya bakamıyorlar ,

Bir de günde 3 bardak icsem bu hayit tohumunu? Fazla mi olur ? Etkisini hemen görebilir miyim? Değerlerime bakarak söylerseniz sevinirim.

tamam dr iyi diyor ama hamilede kalamıyorsun ,

gecen ay ben amh tahlili yaptırmama gerek varmı dedim , yok fsh yuksek olursa yurmuta rezervin azalmış demek dedi ,

ne yazıkki dr bizim gibi olaya bakamıyorlar ,
Doktora Yen'i gittim acikcasi o zaman prolaktin yüksekti. Biz ona yogunlasmistik. Fsh değeri Yen'i çıktı bu şekilde. 1 senedir kendimiz doğal yolla olsun istedik. 1 kere baska doktora gittik. O da herşey yolunda demişti. Onun dışında herhangi bir tedavi denemedik.

Çıktı. Adetin 3. Günü yaptırdım. Şimdi sorum şu. Biz doktora gittik ve önce prolaktin yüksek old icin doktor dostinex verdi. Vajinal ultrasonda yumurta rezervlerimin gayet iyi old soyledi. İki ay normal yolla denememizi( ki 1 senedir istiyoruz) olmazsa farklı tedavilere başlayabileceğimizi soyledi. Biz de ilk ay denedik ancak olmadı. Ben de dayanamayıp test yaptırdım.o da ne!! Bu seferde fsh yukarıdaki gibi çıktı. Forumlarda biraz araştırınca değerin yüksek old anladım. Şimdi sorum şu fsh değeri hayit tohumu ya da farklı tedavilerle düşer mi? Yoksa bu düşme gerçek bir düşme değil midir? Bazı sitelerde değer düşse bile önceki yüksek değerin geçerli olduğu, yaşa bağlı old icin hiç bir yol olmadığı söyleniyor :KK43:((( lütfen biri beni aydınlatsın
Merhaba canım. benim de ilk ölçtürdüğümde 13 çıktı. sonra İbrahim saraçoğlunun testere dişli aslanpençesi kürünü uyguladım. bir daha ki aya tekrar ölçtürdüm 6 ya düşmüştü. yumurtalık rezervi vajinal ultrasonda görüldüğünü ilk defa duyuyorum. benden kan alıp başka bi labaratuvara göndermişlerde öyle ölçmüşlerdi.

Merhaba canım. benim de ilk ölçtürdüğümde 13 çıktı. sonra İbrahim saraçoğlunun testere dişli aslanpençesi kürünü uyguladım. bir daha ki aya tekrar ölçtürdüm 6 ya düşmüştü. yumurtalık rezervi vajinal ultrasonda görüldüğünü ilk defa duyuyorum. benden kan alıp başka bi labaratuvara göndermişlerde öyle ölçmüşlerdi.
Moral verdiniz valla çok sağolun. İnş öyledir. Dün başladım hayit tohumuna. Sizce ne kadar sürede etkisini görürüm?

Moral verdiniz valla çok sağolun. İnş öyledir. Dün başladım hayit tohumuna. Sizce ne kadar sürede etkisini görürüm?
ben hayıt tohumu kullanmadım. testere dişli aslan pençesini sabah kahvaltıdan sonra, bide akşam yemekten sonra içtim o kadar. çok aşırı yüksek değil. inşallah kavuşursunuz bebeğinize. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

ben hayıt tohumu kullanmadım. testere dişli aslan pençesini sabah kahvaltıdan sonra, bide akşam yemekten sonra içtim o kadar. çok aşırı yüksek değil. inşallah kavuşursunuz bebeğinize. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Amin inş. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Bakalım ben netten araştırarak hayit tohumu ile başladım ama inş hayırlısı olur.

Çıktı. Adetin 3. Günü yaptırdım. Şimdi sorum şu. Biz doktora gittik ve önce prolaktin yüksek old icin doktor dostinex verdi. Vajinal ultrasonda yumurta rezervlerimin gayet iyi old soyledi. İki ay normal yolla denememizi( ki 1 senedir istiyoruz) olmazsa farklı tedavilere başlayabileceğimizi soyledi. Biz de ilk ay denedik ancak olmadı. Ben de dayanamayıp test yaptırdım.o da ne!! Bu seferde fsh yukarıdaki gibi çıktı. Forumlarda biraz araştırınca değerin yüksek old anladım. Şimdi sorum şu fsh değeri hayit tohumu ya da farklı tedavilerle düşer mi? Yoksa bu düşme gerçek bir düşme değil midir? Bazı sitelerde değer düşse bile önceki yüksek değerin geçerli olduğu, yaşa bağlı old icin hiç bir yol olmadığı söyleniyor :KK43:((( lütfen biri beni aydınlatsın

Canm amh testi yaptı mı doktorun benimde fsh 10.1 çıktı erken menepoz dedi doktorum biran önce çocuk sahibi olmalısın dedi hatta tüp bebek bile dedi en son kesin sonuç için amh yapayım dedi o ara nasıl kafaya taktım nasıl moralim bozuldu testin sonucu şükür iyi çıktıda rahatladım

Ben de adetin 3. Gunu yaptirdigim tahlilde 10.39 cikmisti ama dr herhangi bi sorun yok dedi sonra ben de sizin gibi forumu okuyunca panik oldum hemen dr u aradim tekrar dr adette normaldir fsh yukselir dedi bi ark aile hekimi ona da gosterdim ayni seyi o da soyledi zaten 2 ay sonra da cok sukur hamile kaldim Allah isteyen herkrsr nasip etsi

Endise etmeyin benmki 35 den 6 ya dustu sizinki Allahin izniyle duzelir .testere disli aslan pencesi kuru yapin .Benmki oyle dustu

Benimde fsh ım 13 tü doktorum normal yolla hamile kalman çok zor dediğinde günlerce ağladım sonra hayıt tohumu aldım aktardan sabah akşam kullandım kullandığımın ikinci ayında hamile kaldım Allah'a çok şükür. Düşmez diye düşünme umutsuz olma bende benzer hislerini yaşadım

Canm amh testi yaptı mı doktorun benimde fsh 10.1 çıktı erken menepoz dedi doktorum biran önce çocuk sahibi olmalısın dedi hatta tüp bebek bile dedi en son kesin sonuç için amh yapayım dedi o ara nasıl kafaya taktım nasıl moralim bozuldu testin sonucu şükür iyi çıktıda rahatladım
Ya bu doktorlar böyle oysa tedavide moral o kadar önemli ki fsh ım yüksek diye banada tüp bebek dedi 2 ay sonra beta testini yüzüne attım al normal yolla diye haketmişti

Benimde fsh ım 13 tü doktorum normal yolla hamile kalman çok zor dediğinde günlerce ağladım sonra hayıt tohumu aldım aktardan sabah akşam kullandım kullandığımın ikinci ayında hamile kaldım Allah'a çok şükür. Düşmez diye düşünme umutsuz olma bende benzer hislerini yaşadım
Nasıl moral verdiniz çoook teşekkür ederim ☺️

Ben de doktorunuza kizdım acikcasi. Bu aşamalarda moral gerçekten çok önemli. Bence kadın doğumcular hastalarına psikolojik destek vermeli.Ki kaldi ki yaş durumunuzu bilmiyorum ama 10 icin erken menopoz diyebiliyorsa biz hepten ümidi keselim o zaman

Ben de doktorunuza kizdım acikcasi. Bu aşamalarda moral gerçekten çok önemli. Bence kadın doğumcular hastalarına psikolojik destek vermeli.Ki kaldi ki yaş durumunuzu bilmiyorum ama 10 icin erken menopoz diyebiliyorsa biz hepten ümidi keselim o zaman

Sorma ya doktor seçimi çok önemli gerçekten bakalım ilk kez 2 gün geçiyo günüm hayırlısı ne çıkcak :)

Ya bu doktorlar böyle oysa tedavide moral o kadar önemli ki fsh ım yüksek diye banada tüp bebek dedi 2 ay sonra beta testini yüzüne attım al normal yolla diye haketmişti

selam benimde fsh 9,95 çıktı birde 15 gün sonra çıkacak bir testim var onun adını bilmiyorum ona göre cvp verebilirim dedi ama ultrasonla baktığında yumurtalarda azalma var dedi şimdi moralsiz bir şekilde buradan umut arıyorum :(

Back
X