Gebeliğe Hazırlık Fsh hakkinda bilgisi olan var mi acaba?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hali

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
8.612
9.306
148
Merhabalar fsh im 7 aydır 3 4 kez bakmışım genelde 6 ile 6.5 arasındaydı bu ay 2.gunumde baktım ve 12.14 çıktı ama 1 haftadır çok stresliyim bunla ilgili olabilir mi? Bir anda nasıl rezervim bu kadar azalmış görünüyor.bir de bunun üzerine alttan muayne oldum yaşıma göre folikul sayım yeterliydi normal dedi doktor.
Amh baktırdım sonucum daha cikmadi

Benimde fsh 7 lerde ve inanın o sizin stresinizle ilgili hirminlari beyin yönetiyor diyebilirim çünkü tsh stresle yukselir prolaktin de aynı o yüzden fsh yida etkilediğini düşünüyorum

Benimde fsh 7 lerde ve inanın o sizin stresinizle ilgili hirminlari beyin yönetiyor diyebilirim çünkü tsh stresle yukselir prolaktin de aynı o yüzden fsh yida etkilediğini düşünüyorum
Bi de izlediğime göre 3 ile 7.gunler arası verilmeliymis en ideali 3.gunmus onda da bir sıkıntı oldu bence

Amh degeriniz önemli folikül sayımi iyi de olsa total rezerviniz hakkında bilginiz olsun. Benim de fsh normal çıktığı oldu ama amh ciddi düşük.

Amh degeriniz önemli folikül sayımi iyi de olsa total rezerviniz hakkında bilginiz olsun. Benim de fsh normal çıktığı oldu ama amh ciddi düşük.
Gecmis olsun çözümü olur insallah bakalım benimki kaç çıkacak amh önemli yani o normal çıkarsa sıkıntı yok mu canım?

Gecmis olsun çözümü olur insallah bakalım benimki kaç çıkacak amh önemli yani o normal çıkarsa sıkıntı yok mu canım?
Bunlar kesin bilgi değillerdir hormonlarla tamamen hareket etmek yanlış olur amh çok yüksek bir kadında yumurta kalitesi kotu olduğu için gebelik olusmazken 0.001 olan birinde gebelik oluyor

Bunlar kesin bilgi değillerdir hormonlarla tamamen hareket etmek yanlış olur amh çok yüksek bir kadında yumurta kalitesi kotu olduğu için gebelik olusmazken 0.001 olan birinde gebelik oluyor
O zaman ne yapacağım kısmet diyip klomenle tedaviye başladım ama ya rezervim birden biterse tup bebek bile yapamam diye çok korkuyorum saçma olabilir ama panik oldum=/

O zaman ne yapacağım kısmet diyip klomenle tedaviye başladım ama ya rezervim birden biterse tup bebek bile yapamam diye çok korkuyorum saçma olabilir ama panik oldum=/
Alttan bakılan usg ile dr unuz kac yumurta gördüğünü size söyleyebilir klomen tedavisi bazen ise yarasa da bazı hanımlara ( ben mesela )kirst yapiyor

Alttan bakılan usg ile dr unuz kac yumurta gördüğünü size söyleyebilir klomen tedavisi bazen ise yarasa da bazı hanımlara ( ben mesela )kirst yapiyor
Hmm ben 1 kez içtim ama doktorun yoğunluğu yüzünden takibim olmadı o ayım boşa gitti ama usg baktırdım kist oluşmadı. Teşekkür ederim bilgileriniz için. Bence 4 5 folikul gördü bilgim yoktu tam soramadım cuma gidince soracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…