Merhabalar benim de fsh değerim yüksek. Doktorlar yaşla alakalı dedi. Yaşım 42. Geleneksel Çin tıbbı yaşla alakalı değil, her kadın doğurgandır, sadece bir sebeple bunu kısmen ya da tamamen kaybeder, diyor. Batı ve Doğu tıbbı birbirine zıt bu konularda. 2 dr. Ile görüştüm. Ikisi de Prof idi. Biri hayıt tohumu, akapunktur...Allah ne verdiyse dene, işe yarayan çok örnek var dedi. Diğeri bunlar safsata tüp bebek, dedi. Aylarca her ikisinin dediğini yaptım. Tüp bebek için hazır olduğumda ki değerler istenen orana düşmüştü, bu ay gel, başlıyoruz dedi her ikisi. Biri ankarada diğeri istanbulda idi. Kendi kentimdekini seçtim. Sonra eşim bebek yapma işini askıya almak istediğini söyledi. Dünyam yıkıldı. Yani çim suyu bile kullandım, sabah akşam hayıt ve civanperçemi otu çayı içtim. Etten olabildiğince uzak durdum. Deha, CoQ10... İlaçlarımı içtim ki deha bende uyku yaptı. Sonra düz bir duvara çarptım. Tahlillerimi her şeyi bıraktım. Hayata küstüm. Bu ay fsh ve e2 ye hiçbir Dr olmadan bir lab.da baktırdım. E2 yüksekti ve fsh'yi baskıladığı için onu düşürmüştü. Bunları artık ezbere biliyorum. Aralarında denge olmalı...falan. Çok umutsuzum. Vücudum bana isyan ediyor ama eşim de destekçim değil. Bu daha da acı.