Fsh hormonu yüksek olanlar

angel2173

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
6
0
1
Şırnak
Mrb arkadaşlar 9 aylık evliyim. 2 ay önce doktora gittim. Ultrasonda baktı. Hiç bir sorun yok yumurtaların gelişiyor dedi. Ben hormon testi yaptırayım dedim de öyle yaptım testi ama fsh çok yüksek çıktı. Ne yapman gerek bilemedim. Var mı fsh ı yüksek olup normal yollla gebe kalanlar acaba. Yoksa tek çare tüp bebek diyorlar :((

Mrb arkadaşlar 9 aylık evliyim. 2 ay önce doktora gittim. Ultrasonda baktı. Hiç bir sorun yok yumurtaların gelişiyor dedi. Ben hormon testi yaptırayım dedim de öyle yaptım testi ama fsh çok yüksek çıktı. Ne yapman gerek bilemedim. Var mı fsh ı yüksek olup normal yollla gebe kalanlar acaba. Yoksa tek çare tüp bebek diyorlar :((

GEÇMİŞ OLSUUNN CANIMMM ..fsh ın kaç kii yumurta varmışş ne güzell..akk fsh yüksek olanlar bidye bi sayfa varr orda epey bilgi bulbilirsiinn...enim de yüksektii 14.69 duu 2 ayy estere dişli aslan pençesi içtim ve fsh bu ay 7.4 idi..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=700030&page=244&p=35598832#post35598832

uraya bakabilirsin..aynı benim gii imiş..ben de 9 ayı doldurum evlilikte...daha önce ultrasyonla bakıyoduu çok sağluıklı yumurtan var deömiştii bende hormon testi yaptıralım dediimm..diğer yaptırdıkk 14 .69 çıktıı doktor dedii çok yüksek diğer ay da böl eise tüp bebk ya da aşılama diyecemm sonra topalrlandım araştırdım uyguladım şimdi şükürr düşükk normaal yoldan olurr bekle dedii..bende bekliyoruuuuuuum..ama bu rada hayıt hapı içiyoum bi de bal tarcın çörekotu yapıp yiyorum........

GEÇMİŞ OLSUUNN CANIMMM ..fsh ın kaç kii yumurta varmışş ne güzell..akk fsh yüksek olanlar bidye bi sayfa varr orda epey bilgi bulbilirsiinn...enim de yüksektii 14.69 duu 2 ayy estere dişli aslan pençesi içtim ve fsh bu ay 7.4 idi..
önce 21 di. sonra 8 oldu (bu ölçüm adetli değilken yapılmıştı) sonra 2 ay 13,6 çıktı. serophene verdi doktor 5 gün kulllandım cuma günü kontrole gidecem ama olmazsa tüp bebek demişti zaten doktor. ama hemen karar vermek ne kadar doğru bilmiyorum

önce 21 di. sonra 8 oldu (bu ölçüm adetli değilken yapılmıştı) sonra 2 ay 13,6 çıktı. serophene verdi doktor 5 gün kulllandım cuma günü kontrole gidecem ama olmazsa tüp bebek demişti zaten doktor. ama hemen karar vermek ne kadar doğru bilmiyorum

canım yaş kaçç ne kadardır 9 ay odu demiştiinnn...biraz bklerim dersenn kürlere başlaa sonrasında nasip olmazsa tüp bebk denersiinn.......

yaş 29 eşimde 31 bende senin gibi düşünüyorum bir kaç ay kürler denesem diyorum..

çalışıyomusuun ..yaşın gençmiş canım bendce kürlerii dene onda sonraa inşALLAH HAMİLE KALIRSIN DAA ..EŞİN DE TEST VERDİ Mİİİ...BUNU DA GÖZARDI ETMEE ..BENİMKİ BUGÜN GİDECEKK SONUNDA İKNA OLDUUUU....

hayır canım çalışmıyorum. eşim test yaptı sayı iyi ama ileri hareketlilik düşük. (%3). bu gün gittim kontrole 3 folikül gelişmiş. çatlatma iğnesi kullunacasm ama nedense hep olmayacakmış gibi konuştu doktor. zaman kaybetmememi söyledi. tüp bebeğe yönlendirmeye çalıştı. ama ben bir kaç ay kendime de eşime de kürler kullanmayı düşünüyorum.

fsh Mrb arkadaşlar 9 aylık evliyim. 2 ay önce doktora gittim. Ultrasonda baktı. Hiç bir sorun yok yumurtaların gelişiyor dedi. Ben hormon testi yaptırayım dedim de öyle yaptım testi ama fsh çok yüksek çıktı. Ne yapman gerek bilemedim. Var mı fsh ı yüksek olup normal yollla gebe kalanlar acaba. Yoksa tek çare tüp bebek diyorlar
m

biesteron ilaç kullandım.değerim düştü.ayrıca hayıt tohumu.civan perçemi.aslan pençesi kaynatıp içtim.soğan kürü ve incir kürü yaptım.tüp bebek yaptım olmadı.klomen ilaç kullandım.çatlama iğnesi yaptım.o ay bişey olmadı.geçen ay hiçbir şey kullanmadım şuan hamileyim inş ve amh vefsh değerlerim çok yüksek olmasına ve yaşım 40 olduğu halde.umudunuzu yitirmeyin.doktorlar işi ticarete dökmüşler.öncelik normal yolu deneyin.tedavnizi aksatmayın

biesteron ilaç kullandım.değerim düştü.ayrıca hayıt tohumu.civan perçemi.aslan pençesi kaynatıp içtim.soğan kürü ve incir kürü yaptım.tüp bebek yaptım olmadı.klomen ilaç kullandım.çatlama iğnesi yaptım.o ay bişey olmadı.geçen ay hiçbir şey kullanmadım şuan hamileyim inş ve amh vefsh değerlerim çok yüksek olmasına ve yaşım 40 olduğu halde.umudunuzu yitirmeyin.doktorlar işi ticarete dökmüşler.öncelik normal yolu deneyin.tedavnizi aksatmayın
bu kürleri nasıl aynı ay içerisinde mi içtin yoksa her ay birini mi? özetlermisin.Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin arkadaşım

Brnde
Bende tam 11 kutu yani 11 ay biestron kullandım. fsh 78 lereen 19 kadar düştü ama daha da düşmüyor doğal olarak erken menepoz dediler. 25 yaşında 2 yıllık evliyim ama hiç birşey yapamıyorlar tüp bebek de yapamıyorlar malesef :( aslan pençesi içmeye başladım sonrada hayıt otu tohumu kullanmaya düşünüyorum ..sizin uyguladığınız kürlerin etkisi oldu mu aceba

Merhabalar benim de fsh değerim yüksek. Doktorlar yaşla alakalı dedi. Yaşım 42. Geleneksel Çin tıbbı yaşla alakalı değil, her kadın doğurgandır, sadece bir sebeple bunu kısmen ya da tamamen kaybeder, diyor. Batı ve Doğu tıbbı birbirine zıt bu konularda. 2 dr. Ile görüştüm. Ikisi de Prof idi. Biri hayıt tohumu, akapunktur...Allah ne verdiyse dene, işe yarayan çok örnek var dedi. Diğeri bunlar safsata tüp bebek, dedi. Aylarca her ikisinin dediğini yaptım. Tüp bebek için hazır olduğumda ki değerler istenen orana düşmüştü, bu ay gel, başlıyoruz dedi her ikisi. Biri ankarada diğeri istanbulda idi. Kendi kentimdekini seçtim. Sonra eşim bebek yapma işini askıya almak istediğini söyledi. Dünyam yıkıldı. Yani çim suyu bile kullandım, sabah akşam hayıt ve civanperçemi otu çayı içtim. Etten olabildiğince uzak durdum. Deha, CoQ10... İlaçlarımı içtim ki deha bende uyku yaptı. Sonra düz bir duvara çarptım. Tahlillerimi her şeyi bıraktım. Hayata küstüm. Bu ay fsh ve e2 ye hiçbir Dr olmadan bir lab.da baktırdım. E2 yüksekti ve fsh'yi baskıladığı için onu düşürmüştü. Bunları artık ezbere biliyorum. Aralarında denge olmalı...falan. Çok umutsuzum. Vücudum bana isyan ediyor ama eşim de destekçim değil. Bu daha da acı.

eşinizin destek vermemesi herhalde bütün bu sıkıntıların en acısıdır. eşinizin ilk evliliği misiniz bilmiyorum , değilseniz eşinizin çocuğu var mı??? zaten çocuğu olan erkekler en başta bu işlerle uğraşmak istemiyorlar..tuzları kuru çünkü...ama sizin hakkınız anneliği tatmanız..siz elinizden geleni yaparsınız allah vermez kısmettir ama elinizden geleni yaptırmaması haksızlıktır.bence karşınıza alın ve tatlı bir dille içtenlikle bunu tartışın..kimse deneme hakkınızı elinizden alacak kadar bencil olmamalı..

eşinizin destek vermemesi herhalde bütün bu sıkıntıların en acısıdır. eşinizin ilk evliliği misiniz bilmiyorum , değilseniz eşinizin çocuğu var mı??? zaten çocuğu olan erkekler en başta bu işlerle uğraşmak istemiyorlar..tuzları kuru çünkü...ama sizin hakkınız anneliği tatmanız..siz elinizden geleni yaparsınız allah vermez kısmettir ama elinizden geleni yaptırmaması haksızlıktır.bence karşınıza alın ve tatlı bir dille içtenlikle bunu tartışın..kimse deneme hakkınızı elinizden alacak kadar bencil olmamalı..
Çok haklısın, o da hazır hissetmedi, evliliğin ilk yılına dair sorunlarla birleşince böyle bir süreç yaşadık. Bilmiyorum şimdilerde biraz daha ılıman. Umarım bir şeyler yoluna girer. Dün çim suyu ve maca tozu kullanmalıyım, şöyle etkileri var diye konu açınca çok ılımlı sözler duydum, ben de beklemiyordum. İnşallah her şey yoluna girer de el birliğiyle bunu aşarız. Yoksa tek başına yaşanacak bir süreç değil. Boşa kürek çekiyorsunuz çünkü.

Merhabalar benim de fsh değerim yüksek. Doktorlar yaşla alakalı dedi. Yaşım 42. Geleneksel Çin tıbbı yaşla alakalı değil, her kadın doğurgandır, sadece bir sebeple bunu kısmen ya da tamamen kaybeder, diyor. Batı ve Doğu tıbbı birbirine zıt bu konularda. 2 dr. Ile görüştüm. Ikisi de Prof idi. Biri hayıt tohumu, akapunktur...Allah ne verdiyse dene, işe yarayan çok örnek var dedi. Diğeri bunlar safsata tüp bebek, dedi. Aylarca her ikisinin dediğini yaptım. Tüp bebek için hazır olduğumda ki değerler istenen orana düşmüştü, bu ay gel, başlıyoruz dedi her ikisi. Biri ankarada diğeri istanbulda idi. Kendi kentimdekini seçtim. Sonra eşim bebek yapma işini askıya almak istediğini söyledi. Dünyam yıkıldı. Yani çim suyu bile kullandım, sabah akşam hayıt ve civanperçemi otu çayı içtim. Etten olabildiğince uzak durdum. Deha, CoQ10... İlaçlarımı içtim ki deha bende uyku yaptı. Sonra düz bir duvara çarptım. Tahlillerimi her şeyi bıraktım. Hayata küstüm. Bu ay fsh ve e2 ye hiçbir Dr olmadan bir lab.da baktırdım. E2 yüksekti ve fsh'yi baskıladığı için onu düşürmüştü. Bunları artık ezbere biliyorum. Aralarında denge olmalı...falan. Çok umutsuzum. Vücudum bana isyan ediyor ama eşim de destekçim değil. Bu daha da acı.
ANNE OLMAK SİZİN EN DOĞAL HAKKINIZ.ILIMLI BİR ŞEKİLDE UMARIM İKNA EDERSİNİZ.EVLİLİĞİM İLK YILINDA BEBEK İSTEDİM EŞİM İSTEMEDİ.KAZAYLA HAMİLE KALDIM.ALDIRALIM DEDİ.ÇOK KÖTÜ BİR HAMİLELİKTİ.4 .AY DA KALBİ DURDU.EŞİM HALA İSTEMEDİ.TEKRAR HAMİLE KALDIM.
YİNE DÜŞÜK.ŞİMDİ 6 SENE GEÇTİ.ARTIK İSTEMEYE BAŞLADI.ERKEN MENAPOZ DEDİLER.KENDİNDE DE AZO SPERMİ ÇIKTI.ŞİMDİ ÇOK İSTİYOR.2 KERE TÜP BEBEK DENEDİK.OLMADI.BEN CE DEVAM ET.SİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.İÇİMDEN DÜŞÜNÜYODUM Bİ ERKEK NEDEN ÇOCUK İSTEMEZ.SORUN NE?DİYE.BUNU KAFAMA ÇOK TAKIYODUM.ŞİMDİKİ AKLIM OLSA HÇ KAFAMA TAKMAZDIM ONU OYUNA GETİRİR HAMİLE KALIR.ALDIRALIM DEDĞİNDE DE KULAKLARIMI KAPATIRDIM.NEYSE SAĞLIK OLSUN BU KADAR SORUNLARI AŞMIŞSINIZ.BENİMDE FSHIM YÜKSEK.BAKIN SİZ DÜŞÜRMÜŞSÜNÜZ. UMARIM ÇOCUĞUNUZ OLUR. SEVGİLER

Brnde
Bende tam 11 kutu yani 11 ay biestron kullandım. fsh 78 lereen 19 kadar düştü ama daha da düşmüyor doğal olarak erken menepoz dediler. 25 yaşında 2 yıllık evliyim ama hiç birşey yapamıyorlar tüp bebek de yapamıyorlar malesef :KK43: aslan pençesi içmeye başladım sonrada hayıt otu tohumu kullanmaya düşünüyorum ..sizin uyguladığınız kürlerin etkisi oldu mu aceba
BEN CE DAHA YAŞIN ÇOK GENÇ.BİTKİLERİ DENE.
Bİ TANE ÇAY VAR.ONDA CİVANPERÇEMİ TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ HAYIT TOHUMU ADAÇAYI HEPSİ VAR.ONU KULLANIYOM.1 AY KULLANAYIM BAKALIM FSHIM NE OLACAK.

BEN CE DAHA YAŞIN ÇOK GENÇ.BİTKİLERİ DENE.
Bİ TANE ÇAY VAR.ONDA CİVANPERÇEMİ TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ HAYIT TOHUMU ADAÇAYI HEPSİ VAR.ONU KULLANIYOM.1 AY KULLANAYIM BAKALIM FSHIM NE OLACAK.
songul-1989 songul-1989 hayıt tohumu ve testlere dişli Aslan pençesini elektrikli baharat değirmeninde çekiyorum. Onu kapaklı bir kapta karışık tutuyorum. Sabah akşam aç karnına kaynar suda demleyip içiyorum. Bir arkadaşımız forumda bilgisini verdi. Adetin 2.günü başlayıp adete 10 gün kala bıtakmalıymışsın, olmadı yine 2. Günü başlayıp devam etmelisin. Ben de bu sefer öyle yapacağım. Ben bir de buğday çimi suyu içtim. Sabah akşam aç karnına. O da doğurganlık için faydalı bir kür. Bir de maca turbunun hap ya da tazı varmış. Ona süper diyorlar. GNCde hapı var. Onu alıp deneyeceğim. Yumurtalarımız 90 günde oluşup rahme düşüyor. Bu kürlerse sen kendi bedenine göre bir düzen yakala bence. Bir aylık kullanımlar yeterli olmayabilir. Okuduklarıma göre genelde üç ay deniyor. Annca etki ediyormuş. Bir de yine bir forumda mutluluk fsh'yi düşüren en büyük etken dediler. Bence bu çok doğru, stresli olduğum aylarda yükseliyor meret.

fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 AMH 0,49 kızlar sonucum nasıl bılen varsa degerlendırebılırmı BENDE İLK OLARAK AŞILAMA YAPILACAK SIZCE BU DEGERLERLE OLURMU

Back
X