Fsh,lh,estradiol

merhaba 9 aylıkevlıyım evlenmeden once 1 ay ve evlendıkten sonra 3 ay toplam 4 ay yasmın kullandım ve braktım. bekarken adetım gayet duzenlıydı fakat aradan cok nadır bı ıkı gun sarkma olurdu.evlendıkten sonra ve dogum kontrol hapını braktıktan sonra bı duzensızlık oldu adetım 35 yada 36 gunde bır olmaya basladı 6 aydır da boyle devam edıyo .rutın her ay 5 ,6 gun ılerde oluyorum .yanı duzenım 36 gunde bır.yınede ıcım rahat etsın dıye doktora gıttım.ınternette arastırma yaparken google amca canımı sıktı bısuru olumsuz seylerle karsılastım .hemsıre bı arkadasım var aslında sorun etmemem gerektıgını ve ıcımın rahatlaması adına doktora gıtmemı soyledı bende gıttım.ultasonda herhangı bı olumsuzluk olmadıgını soyledı doktorum.pko v.s kıst herhangı bısey yokmuş.adet duzenımde bu sekılde gıtmesı normalmıs ve ıcım rahat etsın dıye de tahlıl yazdı sagolsun

FSH: 6.44

LH:5.12

ESTRADİOL:34

tahlıl sonucumu gostermeme 2 gun var sonuclarımı hastahanenın internet sıstemınden aldım sıze sormak ıcın .normal degerler yazmıyo sadece cıkan sonuc var cunkı
cevaplarsanız cok sevınırım iyi gunler

merhaba sonuçlarınızda da bir sorun görünmüyor. endişelenmeyin. doktorunuz eğer çocuk isteminiz varsa sizinle yumurta takibi sürecine girebilir. sevgiler.

Back
X