fsh ,over kisti

ilhytzehra

Akademisyenkız🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
876
594
103
merhaba
ben aranıza yeni katıldım 20 yaşında ve bekarım regl düzensizliği nedeni ile dr gittim ayda 2 defa regl oluyorum,doktor ultrosonla baktı 3.5 cm yumuralık kistin var pcos değilsin ama dedi ve fsh hormon tahlili yaptı 17.5 çıktı çok yüksek dedi erken menopoz ihtimalin var ve evlen dedi qlairista adlı ilacı verdi 3 ay kullan bir daha gel dedi ,bu ilacı kisin erimesi için mi verdi yoksa fsh düşmesi için mi veya herikisi için mi ,,,
ayrıca bana niye evlen dedi ki evlenemem üniversite 3. sınıftayım kapıdan geleni boş çevirme dedi :KK43: sizce ne yapmam lazım fsh ı düşürmek için ot falan mı içsem ne içeyim lütfen yardım edin :( çookk mutsuzum

Bu sitede yüksek fsh değerine sahip olanların uyguladıkları kürler var bildiğim kadarıyla fsh geri yürümüyor yani düşsede yalancı bir düşüş oluyor ama dediğim gibi sen o kürleri bi araştır ama bencede çok da erteleme evlilik konusunu herseyin hayırlısı tabiki

Bu sitede yüksek fsh değerine sahip olanların uyguladıkları kürler var bildiğim kadarıyla fsh geri yürümüyor yani düşsede yalancı bir düşüş oluyor ama dediğim gibi sen o kürleri bi araştır ama bencede çok da erteleme evlilik konusunu herseyin hayırlısı tabiki
nasıl kürler biliyorsanız Allah rızası için tarifini verin daha 20 yaşındayım ve üniversite 3. sınıfa geçtim 2 yılım var mezun olmak için evlenemem nasıl evleneyim, hem ortada fol yok yumurta yok ,herşeyin hayırlısı kısmet tabiki ama benim bu fsh ı düşürmem lazım dünden beri çok ağlıyorum :(

Fsh cok yüksek yumurta rezervin azalmis acilen evlen ve cocuk yap gecmis olsun

Back
X