- 17 Aralık 2012
- 1.536
- 456
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım siz hangi iğneleri kullandınız bizim fsh düştü bence tese olmayın biraz bekleyin bu fsh cıkmaz zatenArkadaşlar eşim azosperm fsh 40 düşmüyor kaan aydos tese yaptı 6 ay önce sperm cikmadi iğne kullaniyor ama düşmüyor bu iyi değil dedi kaan iğne yumurtalık lara etki etmiyor dedi yinede tese demeye biliriz dedi ben istemiyorum çıkma ihtimali düşük nasıl düşer bu fsh
Chriomon canım haftada üç yaptiriyoruz bende düşmeden tese istemiyorun çıkmasa yine bi yıkım olcakcanım siz hangi iğneleri kullandınız bizim fsh düştü bence tese olmayın biraz bekleyin bu fsh cıkmaz zaten
SIZ kaç ay kullandınız canım 6 ay oldu bizimcanım siz hangi iğneleri kullandınız bizim fsh düştü bence tese olmayın biraz bekleyin bu fsh cıkmaz zaten
8 ay kullandık canım 9.ayında da tese ameliyatı olduk.ben artık şuna inanıyorum fsh normal seviyeye gelince 5.00 olunca sperm testinde bir ikide olsa cıkış oluyo.yüksek fsh ve düşük fsh la tese ameliyatında hücre cıkmıyo 7sene tecrübelerim öle dedirtiyo artık.SIZ kaç ay kullandınız canım 6 ay oldu bizim
bu iğneyi kullanıp düşeni hiç duymadım hatta hoca bize ilk bunu verdi sonra ben bulamıyınca başka verdi.oda daha etkili ondan bukadar düşüş oldu dedi.biz merional ve ovitrelle kullandık.tek başına o iğne fayda etmiyo.bunun fayda etmedini hipolu sayfalarda okumuştum.Chriomon canım haftada üç yaptiriyoruz bende düşmeden tese istemiyorun çıkmasa yine bi yıkım olcak
saol canım sorun bakim bende değiştirsin boşuna zaman kaybediyoruz kaan aydos tu dimi doktorunuzbu iğneyi kullanıp düşeni hiç duymadım hatta hoca bize ilk bunu verdi sonra ben bulamıyınca başka verdi.oda daha etkili ondan bukadar düşüş oldu dedi.biz merional ve ovitrelle kullandık.tek başına o iğne fayda etmiyo.bunun fayda etmedini hipolu sayfalarda okumuştum.
Canım bu iğneyi devlet karşılıyor mu biz özel aldık kaan hoca devlet ödemiyör dedibu iğneyi kullanıp düşeni hiç duymadım hatta hoca bize ilk bunu verdi sonra ben bulamıyınca başka verdi.oda daha etkili ondan bukadar düşüş oldu dedi.biz merional ve ovitrelle kullandık.tek başına o iğne fayda etmiyo.bunun fayda etmedini hipolu sayfalarda okumuştum.
evet canım bencede sor kaan aydos doktorumuzC
saol canım sorun bakim bende değiştirsin boşuna zaman kaybediyoruz kaan aydos tu dimi doktorunuz
üniversite hastaneleri tahlillerinize bakıp gerek görüyorsa rapor çıkartabiliyolar isterseniz bi deneyinCanım bu iğneyi devlet karşılıyor mu biz özel aldık kaan hoca devlet ödemiyör dedi
üniversite hastaneleri tahlillerinize bakıp gerek görüyorsa rapor çıkartabiliyolar isterseniz bi deneyin
Igneleele düşer ve sayı arta bilir tedavi deneyin benceCanim esimin de fsh 14 sperm sayisi 13 milyon tup bebekten baska sansimiz yok dedi dr lar .sence ne yapmaliyim fsh düşe bilirmi
Canim oncelikle sorumu cevaplafigin icin cok tesekkur ederim .Diyarbakır dayim canim ben hic tedavi bile demiyolar dr lar . Tup bebk dediler .kaan aydosmu yapiyo acrba sadece fsh tedavisiniIgneleele düşer ve sayı arta bilir tedavi deneyin bence
Canım ankarada kaan aydos en iysi mail at testlerini cevap verirCanim oncelikle sorumu cevaplafigin icin cok tesekkur ederim .Diyarbakır dayim canim ben hic tedavi bile demiyolar dr lar . Tup bebk dediler .kaan aydosmu yapiyo acrba sadece fsh tedavisini
Canım ben mesaj atamiyorum sana facen varsa arkadas olabilirmiyiz .bilgilerine ihtiyacim varCanım ankarada kaan aydos en iysi mail at testlerini cevap verir
canım bizim fsh ımız çok düşüktü tedaviyle yükseldi sizinkide tedaviyle düşer ve fsh normala dönünce sayılarınız dahada artar tüp bebeğe geçmeden önce iyi bi tedavi olsun eşinCanim esimin de fsh 14 sperm sayisi 13 milyon tup bebekten baska sansimiz yok dedi dr lar .sence ne yapmaliyim fsh düşe bilirmi
Sizdemi kaan aydosta tedavi olanlardanmisin canim.bende mail attim sonuclari 10gun sonra gelcek mis cevbi.rabbim hakkimizda hayirlisinicanım bizim fsh ımız çok düşüktü tedaviyle yükseldi sizinkide tedaviyle düşer ve fsh normala dönünce sayılarınız dahada artar tüp bebeğe geçmeden önce iyi bi tedavi olsun eşin