Erkek İnfertilitesi fsh sorunu yardım edin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

24111990

Mucizem ol
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
1.536
456
Arkadaşlar eşim azosperm fsh 40 düşmüyor kaan aydos tese yaptı 6 ay önce sperm cikmadi iğne kullaniyor ama düşmüyor bu iyi değil dedi kaan iğne yumurtalık lara etki etmiyor dedi yinede tese demeye biliriz dedi ben istemiyorum çıkma ihtimali düşük nasıl düşer bu fsh

Arkadaşlar eşim azosperm fsh 40 düşmüyor kaan aydos tese yaptı 6 ay önce sperm cikmadi iğne kullaniyor ama düşmüyor bu iyi değil dedi kaan iğne yumurtalık lara etki etmiyor dedi yinede tese demeye biliriz dedi ben istemiyorum çıkma ihtimali düşük nasıl düşer bu fsh
canım siz hangi iğneleri kullandınız bizim fsh düştü bence tese olmayın biraz bekleyin bu fsh cıkmaz zaten

SIZ kaç ay kullandınız canım 6 ay oldu bizim
8 ay kullandık canım 9.ayında da tese ameliyatı olduk.ben artık şuna inanıyorum fsh normal seviyeye gelince 5.00 olunca sperm testinde bir ikide olsa cıkış oluyo.yüksek fsh ve düşük fsh la tese ameliyatında hücre cıkmıyo 7sene tecrübelerim öle dedirtiyo artık.

Chriomon canım haftada üç yaptiriyoruz bende düşmeden tese istemiyorun çıkmasa yine bi yıkım olcak
bu iğneyi kullanıp düşeni hiç duymadım hatta hoca bize ilk bunu verdi sonra ben bulamıyınca başka verdi.oda daha etkili ondan bukadar düşüş oldu dedi.biz merional ve ovitrelle kullandık.tek başına o iğne fayda etmiyo.bunun fayda etmedini hipolu sayfalarda okumuştum.

C
bu iğneyi kullanıp düşeni hiç duymadım hatta hoca bize ilk bunu verdi sonra ben bulamıyınca başka verdi.oda daha etkili ondan bukadar düşüş oldu dedi.biz merional ve ovitrelle kullandık.tek başına o iğne fayda etmiyo.bunun fayda etmedini hipolu sayfalarda okumuştum.
saol canım sorun bakim bende değiştirsin boşuna zaman kaybediyoruz kaan aydos tu dimi doktorunuz

Canım bu iğneyi devlet karşılıyor mu biz özel aldık kaan hoca devlet ödemiyör dedi

Canim esimin de fsh 14 sperm sayisi 13 milyon tup bebekten baska sansimiz yok dedi dr lar .sence ne yapmaliyim fsh düşe bilirmi
canım bizim fsh ımız çok düşüktü tedaviyle yükseldi sizinkide tedaviyle düşer ve fsh normala dönünce sayılarınız dahada artar tüp bebeğe geçmeden önce iyi bi tedavi olsun eşin

canım bizim fsh ımız çok düşüktü tedaviyle yükseldi sizinkide tedaviyle düşer ve fsh normala dönünce sayılarınız dahada artar tüp bebeğe geçmeden önce iyi bi tedavi olsun eşin
Sizdemi kaan aydosta tedavi olanlardanmisin canim.bende mail attim sonuclari 10gun sonra gelcek mis cevbi.rabbim hakkimizda hayirlisini

X