fsh yüksek olup hamile kalan varmı

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

kızlar günaydınlarrrr nasılsınız şimdi ben ve bir arkadaşımmm tedaviye başlıyoruz her ikimizde 6. Tüp bebek tedvailerimiz allahın zini ileee inşşş iyi (hayırlı )onuç almak için yasin okuyacağız yardımcı olmak istermisiniz (yardımcı olmak isteyen özelime yazarsanız sevinirm )

okurum inşlh yasini şerifi şifan olsun kardeşim

benim fsh yüksek çıkıyodu... 12 çıkmıştı tedaviye basladıktan 2 ay sonra... bir yıl tedavi gördüm ama dalgalanmalar oluyodu bi ay 8 bi ay 11 . 10...

hayıt otu kullanmaya basladığımda 6 ya düştü...hamilelik istediğim için folikasit te kullanıyodum...çok şükür ilacı bıraktıktan bi ay sonra hamile kaldım.. şimdi bebeğim için gün sayıyorum..

rabbim hepinize nasip eder inşallah umudunuzu kaybetmeyin..

benim fsh yüksek çıkıyodu... 12 çıkmıştı tedaviye basladıktan 2 ay sonra... bir yıl tedavi gördüm ama dalgalanmalar oluyodu bi ay 8 bi ay 11 . 10...

hayıt otu kullanmaya basladığımda 6 ya düştü...hamilelik istediğim için folikasit te kullanıyodum...çok şükür ilacı bıraktıktan bi ay sonra hamile kaldım.. şimdi bebeğim için gün sayıyorum..

rabbim hepinize nasip eder inşallah umudunuzu kaybetmeyin..[/QUO

canım benim senin adına çok sevindim bizlerede dua et olurmu.bu arada hayıt otunu nasıl kullandın.benim fsh 11çıkmıştı.

rabbim hepinize nasip eder inşallah umudunuzu kaybetmeyin..

arkadaşım hayıt otunu nasıl kullandın yazarmısın

Back
X