• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fsh yüksekliği ve tüp bebek isteği

Çikolata kisti yumurta kalitesine çok fazla etki ediyor bilginiz olsun. Yumurtaliga her müdahalede amh azalma ihtimali var. İşinin ehli birini bulmaya çalışın. Tüp Bebek uzmanından ziyade cerrahisi iyi biri olsun. Sürekli bu işlerle ilgilenen kist tümör fln alan bir uzman bence sizin önceliğiniz olmalı. Hatta yumurta mı önce toplanacak amelyat mi önce olacak ona karar verilmeli. Bazı doktorlar önce yumurtaları toplayalım transferi amelyat sonrası yapalım diyebiliyorlar. Hormonlarla kist büyüyebilir ama zaten amelyat kararı alındığı için onemsenmiyor. Buna hekimler karar verir artık konumuna büyüklüğüne vs bakıp. Ama mutlaka bir kaç hekimden hem tüp bebek hem cerrahi uzmanlardan görüş alin. Tüpte değil de yumurtalıkta sıvı birikimi ve o sıvının tüpten sızıntı ile rahme akması tutunmayi önemli ölçüde düşürüyor. Genelde alıyorlar o tüpü. Almayan cerrah, farklı bir yöntemi var mı bilmiyorum. Bazıları baglatiyor. O daha mantıklı geliyor bana. Fsh yüksekliği kistten dolayı yükselmiş olabilir. Çünkü kistler genelde hormonbenzeri bir salgılama yapıyor. Bence FSH dan ziyade kiste önem verin. Önce onu cozumleyin. Çünkü adım gibi biliyorum yumurta toplayıp olumsuz sonuç alırsaniz kalitesiz yumurta deyip işin içinden çıkacaklar.
13 doktor değiştirdim en son gittiğim doktor önce opu sonra ameliyat dedi ve tüpte ki sıvıyı da gören oydu bu şekilde transfer bile yapama hem içeri de yapışma var hemde tüplerini bağlamam lazım dedi ve tüp bebek sürecine başladım iğnelerin 5. Günü bugün amh düşecek ameliyattan sonra ona daha çok üzülüyorum. Yaşımdan sebep yumurtlarım kaliteli gelebilir dedi tek sevindiğim bu zaten sağlıklı besleniyorum. Daha önce bu ameliyatı yapmış bi doktor herkes açık yaparken o kapalı yapıyormuş.

13 doktor değiştirdim en son gittiğim doktor önce opu sonra ameliyat dedi ve tüpte ki sıvıyı da gören oydu bu şekilde transfer bile yapama hem içeri de yapışma var hemde tüplerini bağlamam lazım dedi ve tüp bebek sürecine başladım iğnelerin 5. Günü bugün amh düşecek ameliyattan sonra ona daha çok üzülüyorum. Yaşımdan sebep yumurtlarım kaliteli gelebilir dedi tek sevindiğim bu zaten sağlıklı besleniyorum. Daha önce bu ameliyatı yapmış bi doktor herkes açık yaparken o kapalı yapıyormuş.
Çok geçmiş olsun. İnşallah işinin ehline denk gelmissinizdir. Doktorun adı neydi? İnşallah sağlığınıza ve evladiniza kavusursunuz.

Back
X