Fsh yüksek rezerv az e 2 düşük

Am testini bir keremi yaptırdın sonuçlar değişe biliyormuş ben amh değeri me tekrar baktiracam benim yumurtalıklarim ultrason da görünmüyor doktorlar benimle uğraşmak istemiyorlar o yüzden moralip cok bozuk rahim evlat sahibi olmak istiyenlere yar ve yardımcı olsun

Bu arada ben 22 günde bir adet görüyorum 8 günüm geçti hamile olabilir miyim diye umutlaniyorum ama hiç bir belirti yok ne göğüs ağrısı akıntı baş dönmesi hiç birşey yok

Am testini bir keremi yaptırdın sonuçlar değişe biliyormuş ben amh değeri me tekrar baktiracam benim yumurtalıklarim ultrason da görünmüyor doktorlar benimle uğraşmak istemiyorlar o yüzden moralip cok bozuk rahim evlat sahibi olmak istiyenlere yar ve yardımcı olsun

Birçok kez yaptırdım ve hızlı bir düşüş vardı bende. Şubat 2014'te ilk testim 1.2'ydi, temmuz 2016'da yaptırdığım son testte 0,4 çıktı. Şuan eminim daha düşük çıkar ama dediğim gibi önemli olan moral. Benim bunun yanında birkaç tane daha kadın hastalıklarından + kalpten ameliyatlarım var son 2 yılda. Yani şuan hamile olmam bir mucize. Çok şükür. Allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah.

Bu arada ben 22 günde bir adet görüyorum 8 günüm geçti hamile olabilir miyim diye umutlaniyorum ama hiç bir belirti yok ne göğüs ağrısı akıntı baş dönmesi hiç birşey yok

Test yaptınız mı peki? Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Canım onu arkadaşlarım kullaniyo biesteron ve teatrio bilmiyorum faydası varmı ben biesteron kullandım günde 3 kez banamisin denedi bıraktım baya kullandım suan alternatif tıbba yöneldim hayit otu dusuruo benim arkadaşımın düştü fsh hayitla ve incir kürü yap aslan pençesi yap kuru incir badem ye balık tüket tavuk tüketme sakın dr lar zararlı dior

Sakın pes etme mars ay mars ay sakın benimde amh 001 ben inanıyorum ii bir dr bul sakın onlara çaresiz gibi gösterme kendin güçlü ol bana yol gösterin biliyorum sorunumu de ben öyle diorum ozele gidiyorum devlette yüzümüze bakmadilar sanki insan değiliz zaten biz farklı bir psikilojiyle gidiyoruz birde onlar vuruyor ben ankarada yaşadım zeksi tahir Burak hastanesinde

Benim de fsh ekimde 6.42 idi bu ay 9.48 çıktı. Amh bakılmadı ama rezervde azalma var dendi. Moralman çöktüm çok zor bir durum :(

Sakın pes etme mars ay mars ay sakın benimde amh 001 ben inanıyorum ii bir dr bul sakın onlara çaresiz gibi gösterme kendin güçlü ol bana yol gösterin biliyorum sorunumu de ben öyle diorum ozele gidiyorum devlette yüzümüze bakmadilar sanki insan değiliz zaten biz farklı bir psikilojiyle gidiyoruz birde onlar vuruyor ben ankarada yaşadım zeksi tahir Burak hastanesinde

İi aksamlar benim fsh 26 civarı bazen düştüğüde oluyor amh 001 den düşük e 2 15 çıkiyor ilk tedavide döllenme olmadi ve 2 csinde yumurta 16 ya ulaştı ve durdu gelişimi e 2 çok dusuk çıkmış ne yapmam lazım şükür düzenli adet görüyorum diğer ay tekrar gitcem dr a ama çok korkuyorum lutfenn yardımcı olurmusunuz
Merhaba. Tedaviniz nasıl gitti? Şuan ne durumdasınız? Benim de değerlerim sizinki ile aynı olduğu için araştırma yapıyordum yazınızı gördüm.

Back
X