FSH YÜKSEKLIGİ duphaston tb

asya1926

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
7
0
36
merhaba arkadaslar takip ediyorum sıteyı ama üye olmamaştım artık üyeyim sızlerleyım inşallah arkadaş benım fsh degerim yüksek oldugu için dr um duphaston tb kullanıyorum bebek ıstorum ama olmuo umudumu kesmiyorum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah fsh için kullanan varmı duphaston

adetle ilgili sıkıntım yok ama fsh hormonu yüksek sadece rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah

fsh değerim ilk 18,46 2. değer 12.37 bu ay tekrar yaptırdım 9,37 cıktı amh testı yaptırdım bırde yumurta rezervi olup olmadığını gösteren

mrb canım beneım hıkayemı anlatayım sıze musadenızle ben fsh 12 oldugunu ogerendıgımde doktrumm yuksek ama umudunu kesme dedıı hamıle kalmamın zor olacagını soyledıgınde dunya sankı basıma yıkılmıstıı. ama rabbımden umudumu kesmedımm klomen ıle ıse basladık oya klamen ve pregnly ıle hamıle kaldıgımı ogerendımm.cok mutluydumm bebegımı kucagıma aldımm kızızm 6 aysında ben gecen sene yıne baska doktora gıttım fsh 16 yumurta revervııı cok duduşukkk bebegın olamz tup bebek yapalım dedıı ALLAH varya olamssa pekte sorun olmazdıı cukuu 1 tanem vardı.rahattım sorun olarak gormedımm keyıflıydımm stres yapmadımm bırde baktımm doğal yolaaa hamıleyımm ınanamadımm ALLAHIMIN lutfu dr gıtımm dr ayda yılda bır yumurtalamsısmm ondada hamıle kalmsısın dedıı YANII DR UMUDU KESTII AMA RABBIMDEN UMUDU KESMEDIM. ALLAHIM ISTEYEN HERKESE VERSIN İNŞALLAH.

mrb cnm amin inşallah galıba ben cok stres yapıorum bırazda tez canlılıktan kaynaklanıyo olsun henen ıstıtıyorum mutlaka bı zamanı var ama insan ısteyınce kendıne bıle soz geciremıyo bazen umudumu kesmıyorum sadece fsh degerım yüksek onun dışında bı sıkıntım yok hersey normal yumurta rezervi fala sadece rahım flimi cektırmedım bi o kaldı dr suan onu ıstemedı en son aşama dedı o hayırlısı rabbım tüm isteyenlere nasıp etsin

Merhaba arkadaşlar, benım hıkayemdemde 2 ay önce başladı. 6 ay önce evlendik artık bebk düşünmeye karar verdik ve ben ön kontrole gittim her sey cok güzel bırı harıc fsh degerım 12 :KK43: ılk basta cok anlamadım ama arastırdıkca yıkıldım dr ılk basta dırek tup bebk dedı sonra ultrason muayenesınde yumurta olusumunu gordugu ıcın 3 ay denememızzı sonra esımle gelmemızı ıstedı. 1 ay boyunca her gun burda yazılanları okudum uzuldum sank hıc bebgım olmayacak gıbı geldı veee SAKIN UZULMEYIN ALLAHA BINLERCE SUKUR OLSUN ILK DENEMEMIZDE HAMILE KALDIM ..SAKIN UZULMEYIN ARKADASLAR ALLAH COK BUYUK .YILLAAR ONCESINDE 18 YASINDA ADET DUZENSIZLIGIM BASLAMISTI AMA DUZELDI SUAN ADETLERIM 28 GUNDE BIR AMA O ZAMNKI DR BANA SENIN COCUGUN OLMAZ DEMISTI TABI YASIM KUCUK UNUTTUM BEN ADETLERIM DUZENE GIRINCE AMA FSH DEGERIM YUKSEK CIKINCA HERSEY FILM SERIDI GIBI GECTI GOZUNMUN ONUNDEN. PEKI NE YAPTIM BURDA YAZAN ARKADASLARIMDAN OKUDUM BENDE HERGUN HAYIT TOHUMU ICTIM, BALIK YAGI HAPI ICTIM , DENGELI GUZEL BESLENDIM VE BIR KAC GUN SOGAN KURU TAM YUMURTLAMA ZAMANIMA YAKIN INCIR KURUNE BASLADIM GUNDE BIR BEBEK ASPIRINI ICTIM BUNLARIN HEPSINI BURDA OKUDUKLARIMDAN YAPTIM ALLAHIMA SUKUR BEBEGIMIZ GELDI HALA INANAMYORUM, HEP DUA ETTIM VE HALA EDIYORUM ALLAHIM KIMSEYI EVLATSIZ BIRAKMASIN INSALLAH SIZLERDE EN KISA ZAMANDA ANNE OLUN. aYRICA DRUNUZA DANISIN BANA DR ADETIN 14. GUNU DUPHASTON ICMEMI SOYLEDI 12 GUN ICTIM SABAH AKSAM BELKI ONUNDA FAYDASI OLDU BILMIYORUM,DUALARIM SIZINLE GUZEL ARKADASLARIM

amin cnm ne güzel rabbim sağlıla kucağına almayı nasıp etsin bebeşini rabbim inşallah tüm ısteyenlere nasıp eder benımde ultrasondan bakılınca cok güzel yumurlamam var ama hala olmadı 1 buçuk senedir deniyoruz hayırlısını versn allah herkesin gönlüne göre inşallah in cir kürünü nasıl uyguluyosun cnm ben kuru kuru yıyorum anlatırsan seviriz

Merhabalar,
Benimde hikayem eylül ayında 2. Bebeği istememle başladı. Eylül ayında doğum kontrol hapını bıraktım. Ozamana kadar reglim hep düzenliydi. Ekimde regli olmadım. Kasım da da olmadım. Hemen doktora gittim. Söktürücü verdi gönderdi. Başka bir doktora gittim oda hormon testleri istedi.. 30 aralıkta yaptırdım. Fsh 78 Lh 46 çıktı. İnternetten bütün forumları oludum erken menepoz olduğunu gördüm. Zaten sonuçlarıda doktoruma götürmedim. O tarihten beri ne okuduysam yapıyorum. Martın ilk haftası yine söktürücü kullandım testleri yaptırabilmek için . Yaptğım kürler işe yaramışmı diye.. Fsh 27 Lh 6,5 olmuş. Hala devam ediyorum kürlere. E2 ve prolaktin normal.. Ben insnıyorum fsh seni yeneceğim.. Oğluma kardeş yapacağım... Duy sesimi FSH

Merhabalar,
Benimde hikayem eylül ayında 2. Bebeği istememle başladı. Eylül ayında doğum kontrol hapını bıraktım. Ozamana kadar reglim hep düzenliydi. Ekimde regli olmadım. Kasım da da olmadım. Hemen doktora gittim. Söktürücü verdi gönderdi. Başka bir doktora gittim oda hormon testleri istedi.. 30 aralıkta yaptırdım. Fsh 78 Lh 46 çıktı. İnternetten bütün forumları oludum erken menepoz olduğunu gördüm. Zaten sonuçlarıda doktoruma götürmedim. O tarihten beri ne okuduysam yapıyorum. Martın ilk haftası yine söktürücü kullandım testleri yaptırabilmek için . Yaptğım kürler işe yaramışmı diye.. Fsh 27 Lh 6,5 olmuş. Hala devam ediyorum kürlere. E2 ve prolaktin normal.. Ben insnıyorum fsh seni yeneceğim.. Oğluma kardeş yapacağım... Duy sesimi FSH
Merhaba. Fsh ı nasıl düşürdünüz? Bebeğiniz oldu mu?

X