Fsh yüksekliği olup da hamile kalanlar yada hamilelik planlayanlar

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Fsh düzenlemek için bitkisel tedavileri denediniz mi acaba. Hayit tohumu ve testere dişli aslan pençesi bu hormonu dengeliyor. Yüksekse düşürüyor, düşükse yükseltiyor. Olması gerektiği hale getiriyor.
Hayiti deneyim dedim aciligindan kullanamadım c life macun aldım bu ay onu kullanıyorum

Tmm ondan alayım ben testere dişli aslan pençesi benimde 14 lerde çıktı. Ama doktor oda değişken dedi her ay aynı olmayabiliyor dedi fsh . Mesela geçen sene birer ay arayla yaptığım tahllillerde bir ay 10 küsur ken bir diğer ay 5 küsur çıkmıştı. Bana da doktor Kürtlerden de destek al dedi bir de bana bir vitamin takviyesi verdi bakalım . Yarında rahîm filmi cektircegim
Hsg çektirdin mi canım vitamin olarak ne verdi acaba

Adet günlerimde arı sütü bal karışımı aktarlarda satiliyo bide hergun bir yumurta yiyodum gün icindede limonlu su . Benim fsh çok yüksekti saracoglunun testere dişli aslan pençesi kurunu deneyin derim fsh yüksekse dusuruyo gerçekten
Canim kac yaşındasın kac sene sonra oldu aşılama tüp bebek falan denedin mi acaba

Adet günlerimde arı sütü bal karışımı aktarlarda satiliyo bide hergun bir yumurta yiyodum gün icindede limonlu su . Benim fsh çok yüksekti saracoglunun testere dişli aslan pençesi kurunu deneyin derim fsh yüksekse dusuruyo gerçekten
Hayırlı olsun canım.
Testere dişli aslanpençesi ni nasıl kullandın canım

Hsg çektirdin mi canım vitamin olarak ne verdi acaba
Çektirdim canım rahimde bir problem yok tüpler de aynı şekilde sadece alt tarafta biraz bir yapışıklık görünüyor ama engel değil dedi. Sadece spermlerin hızını belki biraz yavastalabilir dedi lnprly takviyenin adı

Evet testere dişli aslan pençesi
testere dişli aslan pençesi çok etkili evet....ama öyle gidip onu rasgele aktardan alınmayacak kızlar..saracoğlunun marketinde satılıyor..uzmanlar eşliğinde etkili olanlar toplanyormus.. raf süreleri falan var v.s.. hayıt tohumunada gelince onun tohumu günlük ezilip içilecek..ben günlük ezmekten bıkmıstım gittim hayıt suyunu aldım...evet acıydı tadı ama inanılmaz derecede yumurtamı çoğaltmıstı.. doktor iğne falanmı kullandın demişti bana..o ay hamile kalmıstım

testere dişli aslan pençesi çok etkili evet....ama öyle gidip onu rasgele aktardan alınmayacak kızlar..saracoğlunun marketinde satılıyor..uzmanlar eşliğinde etkili olanlar toplanyormus.. raf süreleri falan var v.s.. hayıt tohumunada gelince onun tohumu günlük ezilip içilecek..ben günlük ezmekten bıkmıstım gittim hayıt suyunu aldım...evet acıydı tadı ama inanılmaz derecede yumurtamı çoğaltmıstı.. doktor iğne falanmı kullandın demişti bana..o ay hamile kalmıstım
Hayıt suyunu nereden almıştınız?

Hayiti deneyim dedim aciligindan kullanamadım c life macun aldım bu ay onu kullanıyorum
Ben clife macunu aldım mayıs ayında kullandım bi etkisi olmadı ama arkadaşıma önerdim o Temmuz’da hamile olduğunu öğrendi.Nasip işte hayırlı bişeye vesile olduk ama kendimize bi faydası olmadı.😞

Benim değeri 13 tü herhangi bir tedavi uygulamadi doktor sanırım yaşım genç diye bahsetmedi bile gebelik olana kadar bekledik nasip etti gebeliği Rabbim dusukten 1.5 sene sonra
Inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlara sahip oluruz .
Yaşınız biraz büyükse ona göre tedavi isteyin çok geçmiş olsun
Hayırlısıyla kucağınıza alasınız.Fsh değeriniz 13 iken mi hamile kaldınız??
Benim de 13 civarı bi türlü inmiyor ultrasonda her ay bi sürü yumurta gözüküyorRahim duvarı falan da iyi Doktorum da anlam veremedi.Şimdi biosterol denilen bi ilaçverdi onu kullanmaya başladım günDe üç kez alıyorum inşallah düşürür.

Hayırlısıyla kucağınıza alasınız.Fsh değeriniz 13 iken mi hamile kaldınız??
Benim de 13 civarı bi türlü inmiyor ultrasonda her ay bi sürü yumurta gözüküyorRahim duvarı falan da iyi Doktorum da anlam veremedi.Şimdi biosterol denilen bi ilaçverdi onu kullanmaya başladım günDe üç kez alıyorum inşallah düşürür.
Tesekkur ederim inşallah doktor bana yüksek bile demedi ben kendi cabamla öğrendim
Sonra birdaha olcturmedim 1 sene geçti üzerinden gebe kaldım herhangi birsey yapmadım

Ben de 10 gündür aslan pancesi civan percemi ve hayıt otu demleyip içiyorum günde iki fincan önümüzdeki ay adet olursam yeniden hormon testi vericem bakalım düşmüş olacak mı

Merhaba, Benim de fsh 13, amh düşük. Ovulasyona kadar testeredişli aslanpençesi içtim ama ondan sonra içmesem olur mu östrojen yüksekliği de var çünkü, östrojen yükseltiyor mu, hayıt öyle yapıyor diye biliyorum

Adetin kaçıncı günü içmiştin kaç gün kulanmıştın

Kullanım süreci nedir benim de merak ettiğim one zmana içmeye başlanılmalı, ne zaman bırakılmalı?

Back
X