Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kur ve sokturu olarak neler kullandınız acabaMerhabalar,
Benimde hikayem eylül ayında 2. Bebeği istememle başladı. Eylül ayında doğum kontrol hapını bıraktım. Ozamana kadar reglim hep düzenliydi. Ekimde regli olmadım. Kasım da da olmadım. Hemen doktora gittim. Söktürücü verdi gönderdi. Başka bir doktora gittim oda hormon testleri istedi.. 30 aralıkta yaptırdım. Fsh 78 Lh 46 çıktı. İnternetten bütün forumları oludum erken menepoz olduğunu gördüm. Zaten sonuçlarıda doktoruma götürmedim. O tarihten beri ne okuduysam yapıyorum. Martın ilk haftası yine söktürücü kullandım testleri yaptırabilmek için . Yaptğım kürler işe yaramışmı diye.. Fsh 27 Lh 6,5 olmuş. Hala devam ediyorum kürlere. E2 ve prolaktin normal.. Ben inanıyorum fsh seni yeneceğim.. Oğluma kardeş yapacağım... Duy sesimi FSH
Kur ve sokturu olarak neler kullandınız acaba
soğan kürü,hayıt tohumu kürü,arslan pençesi kürü,incir kürü,çörek otu,bal,polen,aspirin,folik asitKur ve sokturu olarak neler kullandınız acaba
Hayıt otu tohumu 1,5 çay kaşığı güzel ce ezin hemen suya koyun kaynatın her defasında yeni ezin ve on beş dakika kısık ateşte kaynatın 1,5 bardak suda bunu düzenli 3 ay için bunun yanı sıra yumurtlama dönemlerinizde incir kürü yapın,bal,polen,folikasit,bebe aspirini düzenli aralıklarla kullanabilirsiniz ALLAH şifa versin ama mutlaka yapınnasıl düşürdün yani benimde 40lara kadar düşüyor ama ne yazıkki cocuk doğurmayı unutmam söyleniyor.Allah dan ümit kesilmez ama içten içe çok üzülüyorum
Okadar çok şeyi bir arada kullanıyorumki hangisi düşürdü bilmiyorum açıkçası. Hayıt tohumu, testere dişli aslan pençesi içiyorum..
FSH yüksekliğine mucize tedavi diye bir konu var..ganzili diye biri yazmış.. onu da uyguluyorum..
Ayrıca sabah akşam aktara hazırlattığım ballı bir karışımım var onuda yiyorum...
Ara sıra ada çayı içiyorum..
1 haftadan beride incir kürüne başladım...
Walla bu ballardan 6 kilo aldım. Ama neyseki zayıftım..
Senin fsh kaç? Tam problemin nedir...
Söktürücü olarakta Duphaston 8 saat ara ile 3 gün kullandım.. Zaten 5 gün içinde regli oluyorsun...
Canım merhaba 4 - 5 ay boyunca gece gündüz bu siteleri okudum kafayı yemiştim sürekli ağlıyodum, eşim ailem sürekli kızıyolardı bunları okudukca piskolojim bozuluyodu, çünkü burdakiler genelde sorunu olanlar düzelince genelde bi daha gelmiyolar, bizde sadece kötü şeyleri okuyoruz o yüzdende piskolojimz iice bozuluyo o zamandan içimdeydi düzrlirsem hemn buraya yazacağım demiştim nasip sanaymış:) öncelikle geçmiş olsun, ama sorunun varmış gbi düşünme boşuna drlara kalsa bni kıbrısa göndereceklerdi hemde ayrı ayrı gittiğim en ii 4 hastanenin en ii dr ları. Bnm fsh 109 du dr lar çocuğunun olması imkansız demişti hç yumurtan kalmamış tüp bebek bile yapamazsın tek çaren kıbrısta yumurta nakli demişlerdi. ama şimdi maşşallah supanallah 2, 5 aylık çocuğum var hemde doğal yolla hamile kaldım hç üzme kendini nasipse olur sen inan dua et. Bn gece gündüz dua ettim bu sitelerde ne deniyosa yaptım ama etkili oldumu bilmiyorum çünkü hep yapıp yapıp yarıda bırakıyodum sadece hayıt suyunun faydalı olduğunu düşünüyorum çünkü ne zaman onu içsen adetim düzene giriyodu aktarda satılıyo ister hazır su, istersen ot şeklinde bitki çayı gbi demleyip içiyosun. Hızlı hızlı yazdm kusıruma bakmayın istersen telimide veririm sakın üzülme benm çocuğum olduysa herkesin olur fsh 109 dumerhaba arkadaşlar fsh değeri 80 lerde olanlar aramızda var mı?Bu değerleri görüp de tedavi olan sonuç alanlar aramızda varmı?
mrh ben seninle benzer seyleri tasdim kizim 7aylik sukur Hamilelikten once fsh 75 ti ancak dogumdan sonra adet duzensizligi yineledi tarlysal kullandim onbes gun oldu biteli yine adet olmadim senkn dutum nasil dyzeldimi dogumdan sonraCanım merhaba 4 - 5 ay boyunca gece gündüz bu siteleri okudum kafayı yemiştim sürekli ağlıyodum, eşim ailem sürekli kızıyolardı bunları okudukca piskolojim bozuluyodu, çünkü burdakiler genelde sorunu olanlar düzelince genelde bi daha gelmiyolar, bizde sadece kötü şeyleri okuyoruz o yüzdende piskolojimz iice bozuluyo o zamandan içimdeydi düzrlirsem hemn buraya yazacağım demiştim nasip sanaymış:) öncelikle geçmiş olsun, ama sorunun varmış gbi düşünme boşuna drlara kalsa bni kıbrısa göndereceklerdi hemde ayrı ayrı gittiğim en ii 4 hastanenin en ii dr ları. Bnm fsh 109 du dr lar çocuğunun olması imkansız demişti hç yumurtan kalmamış tüp bebek bile yapamazsın tek çaren kıbrısta yumurta nakli demişlerdi. ama şimdi maşşallah supanallah 2, 5 aylık çocuğum var hemde doğal yolla hamile kaldım hç üzme kendini nasipse olur sen inan dua et. Bn gece gündüz dua ettim bu sitelerde ne deniyosa yaptım ama etkili oldumu bilmiyorum çünkü hep yapıp yapıp yarıda bırakıyodum sa. dece hayıt suyunun faydalı ol.. 23 ., d,, uğunu düşünüyorum çünkü ne zaman onu içsen adetim düzene giriyodu aktarda satılıyo ister hazır su, istersen ot şeklinde bitki çayı gbi demleyip içiyosun. Hızlı hızlı yazdm kusıruma bakmayın istersen telimide veririm sakın üzülme benm çocuğum olduysa herkesin olur fsh 109 du
Cok sevindim Allah tamamini erdirsin ayni senin yasadiklarini bende yasiyorum banada dr lar ole soylediler ama ben sizinle tanismak istiyorum mumkunseCanım merhaba 4 - 5 ay boyunca gece gündüz bu siteleri okudum kafayı yemiştim sürekli ağlıyodum, eşim ailem sürekli kızıyolardı bunları okudukca piskolojim bozuluyodu, çünkü burdakiler genelde sorunu olanlar düzelince genelde bi daha gelmiyolar, bizde sadece kötü şeyleri okuyoruz o yüzdende piskolojimz iice bozuluyo o zamandan içimdeydi düzrlirsem hemn buraya yazacağım demiştim nasip sanaymış:) öncelikle geçmiş olsun, ama sorunun varmış gbi düşünme boşuna drlara kalsa bni kıbrısa göndereceklerdi hemde ayrı ayrı gittiğim en ii 4 hastanenin en ii dr ları. Bnm fsh 109 du dr lar çocuğunun olması imkansız demişti hç yumurtan kalmamış tüp bebek bile yapamazsın tek çaren kıbrısta yumurta nakli demişlerdi. ama şimdi maşşallah supanallah 2, 5 aylık çocuğum var hemde doğal yolla hamile kaldım hç üzme kendini nasipse olur sen inan dua et. Bn gece gündüz dua ettim bu sitelerde ne deniyosa yaptım ama etkili oldumu bilmiyorum çünkü hep yapıp yapıp yarıda bırakıyodum sadece hayıt suyunun faydalı olduğunu düşünüyorum çünkü ne zaman onu içsen adetim düzene giriyodu aktarda satılıyo ister hazır su, istersen ot şeklinde bitki çayı gbi demleyip içiyosun. Hızlı hızlı yazdm kusıruma bakmayın istersen telimide veririm sakın üzülme benm çocuğum olduysa herkesin olur fsh 109 du
Cok sevindim Allah tamamini erdirsin ayni senin yasadiklarini bende yasiyorum banada dr lar ole soylediler ama ben sizinle tanismak istiyorum mumkunse
Cok sevindim Allah tamamini erdirsin ayni senin yasadiklarini bende yasiyorum banada dr lar ole soylediler ama ben sizinle tanismak istiyorum mumkunse
denizaydin3@hotmail.com bu adrese mail at canım ararım bn senî isteyen olursa mail adresinden tlf yazarm ne kdr zor bişy olduğunu biliyorum o yüzden hç çekinmeden anlatırımCok sevindim Allah tamamini erdirsin ayni senin yasadiklarini bende yasiyorum banada dr lar ole soylediler ama ben sizinle tanismak istiyorum mumkunse