Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda ayri bir test mi canim amh ne dmek?Yüksek canım benim de bu civarlarda. Zaten son değeri 9 diye biliyorum. Ama yumurta rezervi için amh daha net bi sonuç veriyor.
Ayy tesekkur edrmm biraz rahatladimyüksek değil canım endişe etme bence yumurta sayın fazla lh fsh den yüksek çıkmış belki yumurtalıklarında pko görüntüsü çıkabilir ama endişe etme adet düzensizliğin falan yoksa ?
Canim adetim bazi aylarda 2 gun erken geliyo bazi aylardada 2 gun gec geliyo ama adetim duzenlidir bu durum bazen oluyoyüksek değil canım endişe etme bence yumurta sayın fazla lh fsh den yüksek çıkmış belki yumurtalıklarında pko görüntüsü çıkabilir ama endişe etme adet düzensizliğin falan yoksa ?
Amh testi de reglinin 3. gününde yapılıyor kesin sonucu görmek için. Ben yazın testi yaptırdığımda fsh seninki gibi 7 küsür çıkmıştı amh da 0.947 çıktı yani 1'in altına düşmüştü. Düşük rezerv demek oluyor bu. Arkadaş değerin yüksek değil demiş neye göre yüksek değil ben anlayamadım. 6-7 den sonra elini çabuk tut yumurtaların iyice azalıyor demek oluyor diyor doktorlar. Bu sebeple çok uzatmamak lazım tedaviye başlangıcı.Oda ayri bir test mi canim amh ne dmek?
Amh testi de reglinin 3. gününde yapılıyor kesin sonucu görmek için. Ben yazın testi yaptırdığımda fsh seninki gibi 7 küsür çıkmıştı amh da 0.947 çıktı yani 1'in altına düşmüştü. Düşük rezerv demek oluyor bu. Arkadaş değerin yüksek değil demiş neye göre yüksek değil ben anlayamadım. 6-7 den sonra elini çabuk tut yumurtaların iyice azalıyor demek oluyor diyor doktorlar. Bu sebeple çok uzatmamak lazım tedaviye başlangıcı.
[/QUOTE
Yaaa oyle mi ben en iyisi doktora gidip tedavi mi baslatayim
Degerlerim.cok kotumu yoksa tedavi ile duzelirmiAmh testi de reglinin 3. gününde yapılıyor kesin sonucu görmek için. Ben yazın testi yaptırdığımda fsh seninki gibi 7 küsür çıkmıştı amh da 0.947 çıktı yani 1'in altına düşmüştü. Düşük rezerv demek oluyor bu. Arkadaş değerin yüksek değil demiş neye göre yüksek değil ben anlayamadım. 6-7 den sonra elini çabuk tut yumurtaların iyice azalıyor demek oluyor diyor doktorlar. Bu sebeple çok uzatmamak lazım tedaviye başlangıcı.
Lh değeri fsh den yüksekse pko gibi fazla yumurta var anlamına gelir ben 7 küsürün risk oldugunu duymadım 9-10 lar risk grubundaAmh testi de reglinin 3. gününde yapılıyor kesin sonucu görmek için. Ben yazın testi yaptırdığımda fsh seninki gibi 7 küsür çıkmıştı amh da 0.947 çıktı yani 1'in altına düşmüştü. Düşük rezerv demek oluyor bu. Arkadaş değerin yüksek değil demiş neye göre yüksek değil ben anlayamadım. 6-7 den sonra elini çabuk tut yumurtaların iyice azalıyor demek oluyor diyor doktorlar. Bu sebeple çok uzatmamak lazım tedaviye başlangıcı.
Adetin 2-3. Günü alttan muayene oldun mu canım ? Orda doktorun rezerv durumunda ön değerlendirme yapabilirdi ?Canim adetim bazi aylarda 2 gun erken geliyo bazi aylardada 2 gun gec geliyo ama adetim duzenlidir bu durum bazen oluyo
Yumurta sayi fazla olabiliyor mu canim bilgilendir :)
Yok canim olmadim ama bu ay gittigimde sonucu mu gostericeem doktor bakar heralde demiAdetin 2-3. Günü alttan muayene oldun mu canım ? Orda doktorun rezerv durumunda ön değerlendirme yapabilirdi ?
Ben biraz piskoherkesin sözlerine takılma bence bu konuda doktorunla görüş. Benim 12 ay önce fsh ve lh değerim 12 çıktı. Bir sonraki ay ölçümde fsh ve lh 9 çıktı ama doktorum hiç önemsemedi. Ultrasonda baktı yumurta vardı ve gelişiyrdu. 28 yaşındayım amh daha kesin fsh her ay değişebiliyor. Amh testi yaptırmak istiyorum gerek yok yaşın küçük dedi ama istiyorum dedim. Amh değerim 3,5 çıktı ve gayet iyiydi. Bu arada amh ne zaman istersen yaptırabilirsin fsh gibi adetin 3. Günü şart deil. Yaptr için rahatlasın inşallah yüksektir. Bu arada şu an hamileyim femara diye bir ilaç kullandım ve hamile kaldım hemen. Sakın o panik yaptıran oooo çok fena diyen olumsuz konuşan insanlardan uzak dur. Herşey allahtan bu da öyle.
hersey allahtan.. oyle dogru diyosun herkes bir fikrini soyluyor ben hersye acigim nede olsa onlarda yasanmisliklarini anlatiyo ben en iyisi gidp teslterimi tekrardan yapiyim ve allah var gam yok ve femara ilacinida duymustum ins bnda sifa olurherkesin sözlerine takılma bence bu konuda doktorunla görüş. Benim 12 ay önce fsh ve lh değerim 12 çıktı. Bir sonraki ay ölçümde fsh ve lh 9 çıktı ama doktorum hiç önemsemedi. Ultrasonda baktı yumurta vardı ve gelişiyrdu. 28 yaşındayım amh daha kesin fsh her ay değişebiliyor. Amh testi yaptırmak istiyorum gerek yok yaşın küçük dedi ama istiyorum dedim. Amh değerim 3,5 çıktı ve gayet iyiydi. Bu arada amh ne zaman istersen yaptırabilirsin fsh gibi adetin 3. Günü şart deil. Yaptr için rahatlasın inşallah yüksektir. Bu arada şu an hamileyim femara diye bir ilaç kullandım ve hamile kaldım hemen. Sakın o panik yaptıran oooo çok fena diyen olumsuz konuşan insanlardan uzak dur. Herşey allahtan bu da öyle.
Tesekkur edrmmherkesin sözlerine takılma bence bu konuda doktorunla görüş. Benim 12 ay önce fsh ve lh değerim 12 çıktı. Bir sonraki ay ölçümde fsh ve lh 9 çıktı ama doktorum hiç önemsemedi. Ultrasonda baktı yumurta vardı ve gelişiyrdu. 28 yaşındayım amh daha kesin fsh her ay değişebiliyor. Amh testi yaptırmak istiyorum gerek yok yaşın küçük dedi ama istiyorum dedim. Amh değerim 3,5 çıktı ve gayet iyiydi. Bu arada amh ne zaman istersen yaptırabilirsin fsh gibi adetin 3. Günü şart deil. Yaptr için rahatlasın inşallah yüksektir. Bu arada şu an hamileyim femara diye bir ilaç kullandım ve hamile kaldım hemen. Sakın o panik yaptıran oooo çok fena diyen olumsuz konuşan insanlardan uzak dur. Herşey allahtan bu da öyle.
Hayır çok kötü değil ama çok iyi de değil. Yani sayının yükselmesi rezervin azaldığı anlamına geliyor. 9 olduğu zaman bu sayı yumurta neredeyse bitmiş oluyor. Örneğin benim şuan 7 küsür değerim. Kalan yumurtalarım var tabiki ama bunların hepsi kaliteli iyi anlamına gelmiyor. O yüzden değer yüksek olunca tedavi öneriyorlar. Ayrica rezervin artması gibi bir durumda yok.Degerlerim.cok kotumu yoksa tedavi ile duzelirmi
10 a kadar Fsh normal olmuyor mu? İlk kez sizden duydum şuan benimde 8 küsür çıkıyor. Moralim bozuldu şimdiYani burda herkes doktorDoktorlar özellikle amh, fsh, hormonlar için reglinin 3. günü olsun istiyorlar daha net sonuç görmek için. Polyannacılık yapamıycam maalesef. Fsh Değerin çok kötü değil çok iyi de değil. Bunu izah edemedim herhalde
![]()