Fsh

Fsh kaç senin canım
fsh değerim yeni ölçüldü adetin 3. günü 17,5 çıktı, yaşım daha 20 ve bekarım benim bi şekilde bu fsh ı düşürmem lazım iki gündür çok moralim bozuk :KK43: doktor bian önce evlen dedi yoksa çocuk için geç kalabilirmişim :KK43: bu ilacı kullandınız mı düşürür mü fsh

promolut olabilir bir kadın doğum dr u da bana doğum kont hapı vermişti 18 olan fsh bir sonraki ay 10 a düştü ki ben çocuk istiyorum olmuyor olacak inş
ilaçla olan geçici düzelme deniyor her yerde drlar da bunu söylüyor
hayıt tohumu içiyorum inş fayda edecek
uzun süreli ilaç kullanmak yerine -ki evli edeğilsin- hayıt gibi doğal çözümler de arayabilirsin
**fsh ya da başka hiç bir hormon Allah diledikten sonra engel değil örneklerini okuyoruz, moralini bozma hiç stres yapma, herşey Rabbimizin ilminde zaten

promolut olabilir bir kadın doğum dr u da bana doğum kont hapı vermişti 18 olan fsh bir sonraki ay 10 a düştü ki ben çocuk istiyorum olmuyor olacak inş
ilaçla olan geçici düzelme deniyor her yerde drlar da bunu söylüyor
hayıt tohumu içiyorum inş fayda edecek
uzun süreli ilaç kullanmak yerine -ki evli edeğilsin- hayıt gibi doğal çözümler de arayabilirsin
**fsh ya da başka hiç bir hormon Allah diledikten sonra engel değil örneklerini okuyoruz, moralini bozma hiç stres yapma, herşey Rabbimizin ilminde zaten
evet çok haklısınız Allah sizden razı olsun bende 8 gündür testere dişli aslan pençesi kürüne başladım bakalım artık umarım düşer fsh çünkü hangi doktora gitsem kime sorsam acilen evlen çocuk yap diyorlar,nasıl evleneyim okuyorum ayrıca evlenme meselesi ha deyince olmaz herkesle de evlilik olmaz yani... siz hayıt otunu nasıl kullanıyorsunuz rica edersem tarifini yazar mısınız;? bide bu hayıt otunu evli olmayanlarda içebiliyorlar mı?
Allah sizede tez zamanda hayırlısıyla bir bebek nasip eder inşallah

bekar evli fark etmiyor diye düşünüyorum adet-hormon düzenlemek için hayıt içiyorm
ben tohumunu havanda kırdırdım
bazen suyu kaynatırken içine atıyorum bir iki sn sonra altını kapatıp demlyorum
bazen sıcak suyu üzerine koyarak demliyorum
burada okuduğum başka arkadaşlar kırmadan kullanmışlar

amh baktırdım ben de, sonuç kesindir değişmez diye okumuştum, sonuç kötü tabii, çok üzüldüm
sonradan okuduğum yorumlarda yazılarda değişebildiğini gördüm
aklında kalacağına bilmek istiyorsan baktır ama çok dikkate alma derim
0,1 amh ile çocuk sahibi oldum diyen arkadaş da var yüksek değerlerle hala olmadı diyen de

çokkkk üzüldüğüm bi zaman birisi "çocuk sana emanet ancak, senin olmayan bişey için niye bu kadar üzülüyorsun" demişti

zaman zaman diplere vuruyorum moral sıfır kolum kanadım kırık, bazen herşeyi yapıcam olmalı neden olmuyor, bazen de rabbim isterse olur inş ben yapacağımı yapayım da... diyorum

inş benim de diğer isteyen arkadaşların da sıkıntıları sona erer hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olur

bekar evli fark etmiyor diye düşünüyorum adet-hormon düzenlemek için hayıt içiyorm
ben tohumunu havanda kırdırdım
bazen suyu kaynatırken içine atıyorum bir iki sn sonra altını kapatıp demlyorum
bazen sıcak suyu üzerine koyarak demliyorum
burada okuduğum başka arkadaşlar kırmadan kullanmışlar

amh baktırdım ben de, sonuç kesindir değişmez diye okumuştum, sonuç kötü tabii, çok üzüldüm
sonradan okuduğum yorumlarda yazılarda değişebildiğini gördüm
aklında kalacağına bilmek istiyorsan baktır ama çok dikkate alma derim
0,1 amh ile çocuk sahibi oldum diyen arkadaş da var yüksek değerlerle hala olmadı diyen de

çokkkk üzüldüğüm bi zaman birisi "çocuk sana emanet ancak, senin olmayan bişey için niye bu kadar üzülüyorsun" demişti

zaman zaman diplere vuruyorum moral sıfır kolum kanadım kırık, bazen herşeyi yapıcam olmalı neden olmuyor, bazen de rabbim isterse olur inş ben yapacağımı yapayım da... diyorum

inş benim de diğer isteyen arkadaşların da sıkıntıları sona erer hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olur
amh baktırmadım yani doktor gerek mi görmedi bilmiyorum estradiole baktı 22 çıkmıştı normal dedi, belki evli değilim diye amh değerine bakmadı yani bilmiyorum,ben istersem bakar mı kii?
Allahın taktiri buda ne yapalım ki Allahtan geldik ona döneceğiz o ne verdiyse kabul ,her derdin bir dermanı vardır bizde otlarla ilaçlarla tedavi yapacağız ne yapalım,benim zoruma giden kime sorsam doktorda dahil hemen evlen demeleri ,yani evlenme marketten süt almaya benzemiş sanki onların tarafından bakılınca satlığa mı çıkaralım kendimizi bi bebek için Allah Allah :) :) :) Neyse yani sizde bozmayın moralinizi yazık günah yani günleriniz kötü geçmesin Allah ne zaman derse o zaman olacak herşeyin bir vakti zamanı var vakti gelmeden çiçek açmayacağı gibi bu gibi şeylerinde vakti gelecek hz ibrahimi düşünün Allah ona 70 yaşında çocuk vermiş,doktor bana acil evlen dediği zaman hz ibrahim aklıma gelmişti,evet aslında üzüldüm 1 hafta ağzımı bıçak açmadı sonra kendimi yıprattığımı ve bunun hiçbir faydası olmadığını anladım bende doktorun verdiği ilaçla testere dişli aslan pençesi kürüne başladım 10. günüm işte Rabbim şifa eder inşallah , benim en çok korktuğum şey aslında evlendiğim kişinin anlayışlı olmaması yani umarım inşallah anlayışlı bir eş olur yani neden bu kişiyle evlendim demez ,sizin eşiniz umarım böyle bir problem çıkarmıyordur inşallah yani, bi tanıdıkta aynen böyleydi eşi biraz sorunluydu senden dolayı çocuğum olmuyo diye falan hep o aklıma gelir ,Rabbim böyle insanlarla karşılaştırmasın böyle olanlarada akıl fikir versin :) Bakın namaz kılmıyorsanız eğer namaza başlayın ben bişey istediğim zaman Allahtan namaz sonraları istiyorum ve Allah tüm istediklerimi verdi çok şükür sizde öyle yapın namazla Allahtan yardım dileyin başka çaremiz yok :KK43: yaşınız kaç bu arada kaç yıllık evlisiniz?

KizlarrKizlarrr çok mutluyum FSH 19 amh 041di ve şuan bi aylık hamileyken şükürler olsun. Doktorlar bize 12ye dusurun FSH dedi bz yıkıldık tedaviye başlamadilar tüp bebeğe başlamadilar. Sonra bnde israrlı şekilde bu ay içinde bitkilerini denedim. Hemen acikliyorum. Sabah AC karnına hayıt suyu ictim, kestane balı corek otu tarçın karstrdim yedim her sabah taze, arkasına 2ser kayısı incir ceviz kuru uUm yedim. Akşamda aynı. AC karnına hayıt suyu ve ballı karışım yedim veee şükürler olsun bugün mutluluktan ağladım çok mutluym beta HCG 260 ckti hamileymmm

KizlarrKizlarrr çok mutluyum FSH 19 amh 041di ve şuan bi aylık hamileyken şükürler olsun. Doktorlar bize 12ye dusurun FSH dedi bz yıkıldık tedaviye başlamadilar tüp bebeğe başlamadilar. Sonra bnde israrlı şekilde bu ay içinde bitkilerini denedim. Hemen acikliyorum. Sabah AC karnına hayıt suyu ictim, kestane balı corek otu tarçın karstrdim yedim her sabah taze, arkasına 2ser kayısı incir ceviz kuru uUm yedim. Akşamda aynı. AC karnına hayıt suyu ve ballı karışım yedim veee şükürler olsun bugün mutluluktan ağladım çok mutluym beta HCG 260 ckti hamileymmm
maşallah çok sevindim Allah şimdiden analı babalı büyütmeyi nasip etsin

merhaba arkadaşlar,
normalde adetimde ve miktarında bir şaşma olmazdı ama 2 aydır adet miktarımda bir azalma görünce doktora gittim. 2 aydır da bebek istiyoruz ama olmuyor. doktor bana hormon testi yaptı ve sonuçları okuyunca moralimi bozdu. yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş ve bu sonuçlar sorun olduğunu gösteriyor dedi. sonuçlarım şu şekilde;
prolaktin: 19,51
FSH : 11,47
LH : 9,01
estradoil e2: 7,37

deneyimli ve biligisi olan çok burada lütfen yardımcı olur musunuz çok korkuyorum... :KK43:

X