kendim çalar kendim söyler gibi olucam ama belki birilerine yardımcı olur benim yazdıklarım..ben bu sabah gittim çok ta memnun kaldım çok içten, iyi bir doktor. ne sorarsam cevap verdi. Hastanede de o kadar beklemedim. Tek sıkıntı eşinizi muayene odasına almıyorlar.
Selamlar şükür 23. haftamdayım. Ayhan Bey'e hala gidiyorum çok ta memnunum. 1 ay sonra şeker yüklemesine gideceğim. Bir sıkıntım olunca hemen tahlil filan veriyor bir bakalım diyor geçiştirmiyor öyle. Ne sorarsam güler yüzle cevap veriyor. Muayeneye zamanında geliyor hiç beklemedim şimdiye kadar. Hiç bir teste para vermedim bu haftaya kadar hep FSM de rahatlıkla yaptırdım. İKili test ve doppler için Z.Kamil'e gittim ama orası çok sıkıntılı 2 kerecik olduğundan neyse diyorum. Son aya kadr FSM ye gideceğim son 2 ay doğum yapacağım hastaneye. Böyle çok iyi oldu bence her kafadan ses çıkar özele git devlette ne işin var diye ama hiç kulak asmadım iyiki de öyle yapmışım. Hastaneden de doktordan da çok memnunum.
Ultrason makinasına gelince evet eski olduğunu söylemişti kalp atışını dinletmemişti sadece ekranda görmüştük. Ben özel bir hastaneyede gittim orda daha net dinledim.
Sormak istediğin birşey olursa burdayım yardımcı olmaya çalışırım..İyi hamilelikler:)
Muayenede ne ödüyorsun demişsin bir de: 5 Tl her muayene o da eczaneden ilaç almaya gidince çıkıyor oraya ödüyorsun.
Çook teşekkürler,şimdi geldim Ayhan Bey'den,10 dk geç geldi,sinirliydi,gayet sertti,belki başkasının hastası olduğum içindir bilmiyorum,sadece kesenin gelişimi güzel dedi,10 gün sonra görünür bebiş,belki vajinal muayenede görünür dedi şimdi,ama yapalım demedi.
Tahlillerimi verdi,çıktım ben de.Hiç para ödemedim tahlillere de muayeneye de.O kısmı güzel tabi
Hayret doğrusu hem geç geldi, hem sinirliydi iyi güne denk gelmemişsin cnım:) Vajinal ultrason istermisin diye sormuştu bana ben de istemiştim ama kalp atışlarını 8haftada gördüm ben sabırla bekle. Bir de muayene ücreti dedğim gibi 5 tl eczaneden ilaç alırken ödüyorsun o kdar. Haydi hayırlısı şimdiden al randevunu 2hafta sonraya. Bir de ikili test yaptırcaksan Z.kamil yapıyor dediğim gibi ama çok uğraştırıyor eğer uğraşırım yaptırmak isterim dersen ve vaktin varsa orda bir gebe izleme doktoruna git hem kalp atışına bakar hem ikili test günü alırsın yer kalmıyor. Benim fikrim tabi sen bilirsin ..
Ben de kendi doktoruma gitmeyi dört gözle bekliyorum,orda da görülmezse vajinal istiycem,çünkü hala ailelere söylemedik,kalp atışı ya da bebiş var mı diye haber bekliyoruz,çatlıycam artıkikili test için çok sağol,oralara bir gelelim inşallah,11.12.haftaya,o zaman bakarım bende dediğin yere.
Sen ne zaman söyledin ailene:18:
İkili için zaman var tamam da işte z.kamilde yaptırmak istersen şimdiden randevu alman lazım o kadar dolu ki rndevu alması zor o yüzden dedim şimdiden git diye.
Ben hemen söyledim ailelere ama kimseye söylemeyin demişti. İlk kimyasal gebelik geçirdim onda bekleyelim demiştim sonra hüsran olunca söyledim, annemde zamanında neden söylemedin diye kızmıştı
İkili için zaman var tamam da işte z.kamilde yaptırmak istersen şimdiden randevu alman lazım o kadar dolu ki rndevu alması zor o yüzden dedim şimdiden git diye.
Ben hemen söyledim ailelere ama kimseye söylemeyin demişti. İlk kimyasal gebelik geçirdim onda bekleyelim demiştim sonra hüsran olunca söyledim, annemde zamanında neden söylemedin diye kızmıştı
Merhabalar, ben de Fatih Sultan Mehmet Hst İlter Yenidede'nin hastasıyım.Tavsiye üzerine gittim 2 kez muayene oldum,cihazları eski olduğundan sanırım ilkinde bebeği göremedi dış gebelikmi acaba yoksa gelişiminde problemmi var diye 10 gün sonra tekrar çağırdı.geçen hafta gittim cihazlardan birinde yine görünmedi, diğerinde göründü.Çok şükür şimdilik herşey normal.Ben o hastaneye devam etmeyi düşünüyorum.
İkili test için Zeynep kamil yada Göztepe ye gidip randevu almamı söyledi, siz nasıl yaptınız 182 den gebelik muayenesi randevusu mu aldınız yoksa şahsen gidip ikili test randevusu mu aldınız acaba? Herkese sağlık dilerim.
Selamlar cnm, ikili test haftası gelmeden gebe izleme polikliniğinden rndevu alıp, sonra o doktora muayene oluyosun. Şu haftaya ikili test rndevusu al diye yönlendiriyor doktor seni sonra da aşağı sekreterden ikili rndevusu alıyosun. Yani 182 ya da internetten direkt ikili test için rndevu alamıyorsun. Ama test günleri biraz sıkıntılı oluyor 9a randevu veriyorsa 11de zor giriyosun muayeneye, girdin diyelim sonuç öğleden sonraya filan kalabiliyor giderken bunları göze alarak git ya da hiç gitme derim:) Ben bekledim sabırla..dedim geldim madem daha uğraşmim öyle yani.
sonuç öğleden sonraya kalabiliyor demişsin,yeni farkettimbir de kan verdin mi ikili test günü? sadece ultrason muyanesi mi?
Selamlar..Detaylı ultrasonla bakıyorlar onun sonucunu veriyorlar aynı gün..O raporla gidip kan odasında kan veriyorsun onun sonucu da 1 hafta sonra çıkıyor cnm. İnş. tüm sonuçların güzel çıksın.
Bu arada ultrasonda bebeğin duruşu önemli aç karna gitme sakın bebiş hareketli olsun biraz, benim teyzemde bebeğin duruşu uygun olmadığından ölçüm yapamadılar yaptıramadı testi maalesef..Birkaçına da ben şahit oldum hastanede haberin olsun..
Hiç bilmiyodum bunu,çok sağol,yer giderim,süpersinAmin,inşallah iyi çıkar
Naptın cnm? ikili test sonucu iyi çıktı dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?