Ftmgz'nin Diyet Günlüğü

ftmgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
17
0
36
Sakarya
SABAH = 1 avuç ceviz

= 1 tane yumurta

= şekersiz limonlu çay

= avuçiçi kadar peynir.

ÖĞLE = 1 avuç ceviz

= 1 kase ıspanak

= 1 kase mercimek çorbası

AKŞAM = 1 kase çorba

= 1 kase ıspanak

= ceviz

= 1 kase yoğurt

ŞİMDİDE ŞEKERSİZ LİMONLU ÇAYIMI İÇECEĞİM :)

hayırlısı olsun canım bu kadar cevızle masallah enerjı patlaması yasarsın mazallah saka yaptımda canım ekmek yemıyosun galıba goremedım lısten nerden cok merak ettım

hayırlısı olsun canım bu kadar cevızle masallah enerjı patlaması yasarsın mazallah saka yaptımda canım ekmek yemıyosun galıba goremedım lısten nerden cok merak ettım

:):) bende öyle düşünüyordum Karayat diyeti bu. yengemle amcam yapıyorlar baktım bir sabah kahvaltıya gelmişlerdi bize. bu ne ya siz kilo alırsınız bu kadar cevizle dedim ama 3 ay kadar oldu onlar baslayalı 10 kilodan fazla verdiler :):) ekmek yerine fındık fıstık ceviz yeniliyor. 0 şeker. Karayat diyeti olarak geciyor, kitabı piyasada bulabılırsın 18 liraya

tamam canım bılmıyodum ve oyle dıyetlere ıhtıyacım yok ben ıkı ayda on kılo verdım zaten her ıstedığimi yıyom acta kalmıyıom ve sağlıklı bısekılde gıdıyo kılocuklarım

sabah = 1 avuc ceviz
= 2 yumurta
= lahana salatası (zeytinyağlı)
= şekersiz çay
= peynir

öğle = 1 kase yoğurt (canım ıstemedıgı ıcın baska bırsey yemedım)

akşam = 1 kase kısır
= tarhana çorbası

tamam canım bılmıyodum ve oyle dıyetlere ıhtıyacım yok ben ıkı ayda on kılo verdım zaten her ıstedığimi yıyom acta kalmıyıom ve sağlıklı bısekılde gıdıyo kılocuklarım

ya iş te bilmiyorum, bende daha önce 65 e falan düştüm bi kaç kez, hatta diyetisyene ble para bayıldım birsürü.. ama sonra geri aldım hepsini bir bir. o şekilde olmasını ıstemıyorum tekrar, bide bunu denıcem ama dıyet bıttıkten sonrada aynı bu sekılde yemeye devam edıcem. ınsallah verırım ve gerı almam.

sabah = 2 tane yumurta
= 3 bardak cay
=peynir
= bolca zeytin
=bolca badem

öğle = 1 kase mercımek corbası
= 1 kase kabuska
= 1 bardak ayran
= bolca fındık

akşam = öğle ile aynı menü.

sabah kahvaltılarım hep aynı standart.. ıstedıgım kadar domates, salatalık yemeye basladım tek fark.

öğle = dışarıda oldugumdan ekmek arası bırsey yemek yerıne ac kalmayı tercıh ettım

akşam = 1 kase karnıbahar
=)1 kase corba
= ayran
= fındık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…