Fuat Avni Erdoğan'ın sonunu yazdı

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.742
Her söylediği çıkan Fuat Avni bu kez de Davutoğlu'nun etrafında gerçekleşen kümelenmeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rahatsız olduğunu yazdı. Fuat Avni çıkarılan yasaların Erdoğan'ın sonunu getireceğini iddia etti.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/219689/Fuat_Avni_Erdogan_in_sonunu_yazdi.html#
Yayınlanma tarihi: 23 Şubat 2015 Pazartesi

83305_cover.jpeg

Yazdığı her şey ve bütün istihbari bilgiler doğru çıkan Fuat Avni, meclise getirilen ve büyük tartışmalara neden olan İç Güvenlik Paketi'nin Erdoğan'ın sonunu getireceğini yazdı.

İşte Fuat Avni'nin son açıklamaları

1.jpg

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/219689/Fuat_Avni_Erdogan_in_sonunu_yazdi.html

onun sonunu istedesemde herşeyi kendi etrafında ören bir insanın sonu ülkemizi ne hale düşürür ondan korkuyorum.Yapılan düzen tamamen kendi taşlarının olduğu bir düzen.İkilik çok fazla sizden bizden yapıldı,din ,mezhep,ırk,parti akla gelen her şekilde ayrım yapıldı.
Peki onun sonu neyin başlangıcı olacak ?
bizim için hangisi hayırlı ?

pek takip ettiğim ve itibar ettiğim söylenemez ama bu olayın sonu nereye varacak merak etmiyo değilim.. :KK14:

Barış Manço'nun bir şarkısı vardi:
"Sag gösterip sol salla"
Fuat Avni devletin kendisidir.
Insanlara kendisini inandirip, artik insanlarin "aaa acaba Fuat Avni ne diyecek" demelerini sağlayıp cok buyuk bir bomba atacaktir ortaya.
Ve bunu da hepimiz göreceğiz.
Devlete karşı olanlari da yanina cekmek en büyük amaci, devletin yanindakiler zaten elde, diger taraftakileri toplamak lazım. ..
Ha, bunu nasıl yapar bilmem.
Siyasetten pek anlamam ama gün gibi ortada her şey...
Bir insana, iktidarin adamlarından biri "evliya gibi adam" diyorsa zaten her sey ortada demektir...

Barış Manço'nun bir şarkısı vardi:
"Sag gösterip sol salla"
Fuat Avni devletin kendisidir.
Insanlara kendisini inandirip, artik insanlarin "aaa acaba Fuat Avni ne diyecek" demelerini sağlayıp cok buyuk bir bomba atacaktir ortaya.
Ve bunu da hepimiz göreceğiz.
Devlete karşı olanlari da yanina cekmek en büyük amaci, devletin yanindakiler zaten elde, diger taraftakileri toplamak lazım. ..
Ha, bunu nasıl yapar bilmem.
Siyasetten pek anlamam ama gün gibi ortada her şey...
Bir insana, iktidarin adamlarından biri "evliya gibi adam" diyorsa zaten her sey ortada demektir...

Barış Manço demişken çok alakasız olacak ama yıllar evvel çıkardığı 2023 isimli albümü geldi. Tesadüf mü anlamı nedir bilemedim ama çok ilginç.

Barış Manço demişken çok alakasız olacak ama yıllar evvel çıkardığı 2023 isimli albümü geldi. Tesadüf mü anlamı nedir bilemedim ama çok ilginç.

Olur mu olur.. Su kisimda her sey manidar...
....

2023'ün ılık bir ekim sabahında,
Bacaklarımda hafif bir uyuşma ile uyandım,
Ve sanki yüz yıllık ulu bir çınar gibi,
Kök salmaya başladım o sabah,
Ve ilk kez sağımda solumda asırlardır,
Durmakta olan diğer çınarları fark ettim,
Doğudan hafif bir seher yeli yükseldi,
Ve asırlık çınarlar beni de aralarına aldılar,
Ve 2023'ün ılık bir ekim sabahında,
Yeni bir kayaların oğlunun doğuşunu,
Beraberce seyre koyulduk...''

Olur mu olur.. Su kisimda her sey manidar...
....

2023'ün ılık bir ekim sabahında,
Bacaklarımda hafif bir uyuşma ile uyandım,
Ve sanki yüz yıllık ulu bir çınar gibi,
Kök salmaya başladım o sabah,
Ve ilk kez sağımda solumda asırlardır,
Durmakta olan diğer çınarları fark ettim,
Doğudan hafif bir seher yeli yükseldi,
Ve asırlık çınarlar beni de aralarına aldılar,
Ve 2023'ün ılık bir ekim sabahında,
Yeni bir kayaların oğlunun doğuşunu,
Beraberce seyre koyulduk...''

Ben artık herşeyi bekliyorum. 100 yıllık planlar yapılıyor, uygulanıyor.. Sözleri de gerçekten manidar. Bekleyelim görelim 2023 ekimde bişey olacak mı?

Ben artık herşeyi bekliyorum. 100 yıllık planlar yapılıyor, uygulanıyor.. Sözleri de gerçekten manidar. Bekleyelim görelim 2023 ekimde bişey olacak mı?

Ya öyle bir sey ki aslinda her sey plan. Bak istersen Orhan Gencebay'in o vakitlerde cektigi bir filmi var. Orda Illuminatiden bahsedildigi soyleniyor ki o zamanlar illuminatinin i'si duyulmamisti.
Fakat her şey planlanip zamanla ortaya çıkıyor.
Surdan bakabilirsin..

Orhan GENCEBAY - Yeşilçam 1981 - İlluminati - Feryada Gücüm Yok:

Ya öyle bir sey ki aslinda her sey plan. Bak istersen Orhan Gencebay'in o vakitlerde cektigi bir filmi var. Orda Illuminatiden bahsedildigi soyleniyor ki o zamanlar illuminatinin i'si duyulmamisti.
Fakat her şey planlanip zamanla ortaya çıkıyor.
Surdan bakabilirsin..

Orhan GENCEBAY - Yeşilçam 1981 - İlluminati - Feryada Gücüm Yok:

Bu videoyu biliyorum. Evet böyle bir oluşum var gözümüze gözümüze de sokuyorlar. Kimlere hizmet ettiği de malum. Burada söylersem ban yiyebilirim :)

Fuat Avni her şey olabilir.

Cemaat'in hala eli uzun oldugunun kanıtı olabilir,

''bakın paralel yapı her yerde ühühühü'' diye yaratılmış sanal bir düşman olabilir, böylece magduriyet üzerinden oylar yine belli yere... Yani malum partinin projesi olabilir.

Bir kaç hevesli ya da hakkaniyetli ya da çıkarcı gazeteci olabilir.

Benim merakk ettigim ise malum parti ile İran devrimi arasındaki meselenin tam olarak ne oldugu... En çok bunu merak ediyorum.

Fuat avni bence bir kişi degil bikac kisiden olusuyor o bikaç kisi hukumetten yana olup aslında paralel yapi dedikleri gruba hizmet ediyorlar iclerinde Bülent Arınç ve Abdullah Gül de var diye tahmin ediyorum istihbaratiyka mit iyle hakan fidan iyla ovunen iktidar fuat avni yi tespit edemiyorsa bu isin içinde cok karmaşık unsurlar var gorelim mevla neyler neylerse güzel eyler :)

X