• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fuat eserol lütfen cevap

serpilyurt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
227
1
96
36
Sivas
arkadaşlar dr fuat eserolde tedavi olan varmı nası bi dr hastanenin adı tam olarak ne bi bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın bekliyorum

merhaba canım ben kendisinw yaklaşık 5-6 yıl önce ilk tedavimi olmuştum .o zamanlar istanbul cerrahideydi.malesef negatifle sonuçlandı.bir daha gitmedim ama hangi tüp bebek uzmanına gidipte embriyonun resmini göstersem hepside en çok onunkini beğendi .çok iyi ve sıcak bir dr dur.

canım sağol bende ikinciyi denicem gerçi daha ne zaman denicemiz belli değil ama yinede şimdiden araştırma yapıyorum çünkü ilkinde çok üzüldüm çok ümitliydim
o yüzden bütün duyduğum dr ve hastaneleri şimdiden araştırıyorum

merhaba bende batıbahat hastanesinde fuat beyin hastasıydım ilk demede tuttu fakat kimyasal gebelikle sonuçlandı .çok iyi bir doktor çok hastası var.benimle beraber transfere giren 2 bayan arkadaşında değerleri çok iyi çıkmıştı sonuç ne oldu bilmiyorum ama ben 2.denemede yine fuat beye gidicem.umarım yardımcı olabilmişimdir.rabbim isteyen herkese versin.

arkadaşlar bu dr gidenler dışardan gelen varsa eğer nerde kalıyosunuz konaklama imkanı varmı hastanenin ve nasıl yani ücretli ücretsiz ayrıca verdiğiniz bilgiler için sağolun

çok sağol hastanenin ismide numarasıda var bizede zaten başka biri verdi intermetteki numarayla aynı şimdi gitmicemiz için aramak istemiyorum en azından ne zaman gideceğimiz belli olsaydı yine arardım ama oda belli değil ama allah kısmet ederde ikinciyi denersek inşallah denicez istanbulda denemeye kararlıyız ama hastaneye kararı ancak gideceğimiz zaman verecez
bende ozamana kadar araştırıyorum işte

benim 4500 tl tuttu sigorta sadece kullandığın vitamin ve haplarda alabilirsin tedavi masrafları ve tüp bebek için gerekli olan ilaçlarda sigorta karşılamıyor.sen neden sigortada yaptırmıyorsun tedavini hiç başvurdun mu

benim tedavim 4.700 tl tuttu.
3.300 tl tüpbebek için
1.400 tl ilaçlar.
Benim sonucum sonuç negatif ama
burada bulunduğum sürede
çok sevinçli yüzler gördüm.

benim 4500 tl tuttu sigorta sadece kullandığın vitamin ve haplarda alabilirsin tedavi masrafları ve tüp bebek için gerekli olan ilaçlarda sigorta karşılamıyor.sen neden sigortada yaptırmıyorsun tedavini hiç başvurdun mu

sigortaya baş vur derken nası yapacam onu anlamadım bide biz daha yeni sigortalı olduk daha önceki denemede bütün ilaçlara yaptırdığımız sağlık tetkiklerine bile ücretli yaptırdık 7,8 bin tl gitti o yüzden çok yıprandık

ssk da çocuğu olmayan insanlar için tüp bebek hizmeti var internetten araştır eger kriterlere uygunsan başvur bütün masrafları karşılıyor.ama sıra beklersin gerçi ist kadar kalabalık değildir.netten mutlaka araştır serpilcim..

Back
X