Tüp Bebek Merkezleri Fulya bahçeci de 2012 şubatta tedavi aşamasında olanlar paylaşımlarınızı bekliyorum..

bende varım canım,, hatta şu an taze gebeyim

slm selda
çok sevindim hamile olmana ne güzel,tebrik ederim.Allah inş sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bebişini. buraya yazmana da sevindim sen bizim geçtiğmiz süreci atlatmışsın, sana sorabiliceğmiz çok şey var

bende varım canım,, hatta şu an taze gebeyim

ay çok güzel bişe hamile olman arkadaşım allahım kucagına almayı nasip etsin bende yılbaşından iki günsonra tıransferim oldu doktorum çok ümitli olmasına ragmen benim bebegim bana tutunmadı dondurulmuşlarla denemek istiyorum ama sonuç negetif olur diyede çok korkuyorum ayyyyy napcam bilmiyorum

Ben geçtiğimiz ekim aylarda tedavi oldum. Bence kesinlikle güvenilecek en iyi merkez bahçeci.
Şu anda 11 haftalık hamileyim ve kendiliğinden hamile kaldım. Sevgili doktorlarımın bunda emeği
çok. İnşallah sizlerde mutlu haberi alırsınız.

merhaba, ben de Nisan başında başlayacağım inş. doktorum Mustafa Bey. daha önce merkezde tedavi görmüş arkadaşların paylaşımlarını merakla bekliyorum:)

merhaba arkadaşlar başladım tedaviye doktorum erbil yaşar.ama bende yumurta kalitesizliği vardı.bunun için murat berksoya yönlendirdi 2 ay kadar onun kontrolünde devam edeceğim ondan sonra tekrar tedavi sürecine başlanacakmış.fakat ücretler konusu bayağ bi sıkıntılı geçecek gibi murat bey için 250 tl erbil bey için 250 tl toplamda 500 tl muayene üceri 300 tl onların istemiş olduğu merkezde rahim filmidaha birsürü tahlil inşallah sonu hayırlı olur bu kadar emek boşa gitmez

ilk aşılamam herşey iyi olmasına rağmen tutmadı..şimdi ay sonunu bekliyorum adet olduğumda 2.tedaviye başlıcaz hayırlısıyla..gerçekten iyi,temiz,kaliteli bir yer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…