Fundayla hamişlik yolunda!

funda4

(-_-) JeLib10 (-_-)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
321
0
46
Antalya
Canlarım Ciğerlerim Melişlerim valla kendimi çok iyi hissediyorum buranın uğuruna inananlardanım o yüzden hamişliğe doğru son gaz devam diyorum
Sizinde katılımlarınızı bekliyorum bana destek verirseniz sevinirim yaptığımız gelişmeleri yazalım paylaşalım olarmı melişlerimsmileoppucuk

Bizde böyle hamiş kalmak için hep birlikte elele diyemiyorum kocişlerinizle el ele tutuşun artıkın gulen kiz

Neyse melişler lütfen destek olalım birbirimize ve ben başlıyorum ilk ben adetim düzensizdi biliyorsunuz ki bunun için 3 gündür hayıt suyu kullanıyorum ve dün adet oldum ara verdim ama 3 ay kullanmayı düşünüyorum hayıt suyunu kullanan herkes cok memnun kalmış ben niye kullanmayım.Ayrıca civanpercemli bitkisel ilacını alıyorum bütün kadın hastalıklarına iyi geliyormuş.Ayrıca gidip bir şişe daha hayıt suyu aldım kararlıyım ben bu yolda 3 ay kullanmayı düşünüyorum aralıksız ve ayrıca ovulasyon testi aldım yumurtlama günlerini hesaplayabilmek için hadi bakalım gazamız mübarek olsun

$hgjfgmn6em1.gif :50::50::50:

ya ben istiyorum da kocam istemiyor....

hani denesek ve olmasa ne suyuysa hangi duaysa denerdim de yok işte...

bu ay bi kere kaza oldu ama bnm prolaktin yüksek biraz çok değil ama ilaç kullanıyorum sonuna geldim ve ilk defa adetim gecikti....

ama ilaçtandır diyorum yoksa bi kere atıpta tutarmı yaw:)))))))))

tutmazmı anajım mesla arkadasım ılk gecesınde tutturdu.12den vurdu .keskem bızdede oyle bır mucıze olsa

:1::1::1::1: kız alemsın haaa napım bende 5 gundur yumurtluyorum anlayamadım testler 5 gundur pozıtıf cıkıyo :S onu arastırıyorum durmadan:37::37: sen neyaptıınnn

napım evdeyım temızlık yapıyorum baska bısı yok ıste hayıt ıcıyorum bırde sen neler yapıon baska acaba ovulasyonun mu uzun gunler degıso ya her ınsanda farklı benımde 5 gun ovulasyon tabıı sona gıderek bıtıyor sonucta bırgun yumurtlamıyrsun

napım evdeyım temızlık yapıyorum baska bısı yok ıste hayıt ıcıyorum bırde sen neler yapıon baska acaba ovulasyonun mu uzun gunler degıso ya her ınsanda farklı benımde 5 gun ovulasyon tabıı sona gıderek bıtıyor sonucta bırgun yumurtlamıyrsun

kolay gelsınnn canıkom :6::6: bılmem benım ılk defa boylee olduu:53::53: ee ne var ne yok kocan napıyooo

saol cnm ne yapsın guneslenıo kararcakmıs:32:kıme suslenıosa alan almıs onu daha kım alcak gılı hayranları var heralde bu ara cok suslenıo hahaha nese napalım ıyıyız hosuz saglıklıyız daha ne olsun garı tek eksık tembel bebek:30:

saol cnm ne yapsın guneslenıo kararcakmıs:32:kıme suslenıosa alan almıs onu daha kım alcak gılı hayranları var heralde bu ara cok suslenıo hahaha nese napalım ıyıyız hosuz saglıklıyız daha ne olsun garı tek eksık tembel bebek:30:

ooo bronz ten fılannn kızlaramı beendırecek bu kendınıııı :28: heee takıbe all sen onuuu ayagını denk alsııınnn

hahaha benım canım kocısım yapmaz ole kotıu seyler gozumle gorsem ınanmam bakımlı ya sevıyor temız bakımlı olmayı:16:

onu tanıdıgım kadarıyla oyle bır karaktere sahıp degıl sevıyom tabııı delüüüü sen sevmıyonmu kocısını ,utanıyonda caktırmıyon demiiiii:32:

onu tanıdıgım kadarıyla oyle bır karaktere sahıp degıl sevıyom tabııı delüüüü sen sevmıyonmu kocısını ,utanıyonda caktırmıyon demiiiii:32:

oo işin şakasııı kuzummm negüzel güven olmassa evlılık olurmuu birde aşkın meyvelerı oldumuuu tamamdır :16::16: ayy ben kocamı sevmez olurmuyummm yerim onuu yerrr :)

Back
X