canm cok gzl olmus ya ellerine saglik ama benim kalibim yok kalipsiz yapmazmiyim bide ekmek sodasi ne anlamadim..
canim ben almanyadayim trde olsam bulurum ama burda bulmak cok zorrrr:((of yaa bunu yapmaliydimm pastalrin hepsini denemismdirrr ama bu cok gzl gözüküyorr..
canim ben almanyadayim trde olsam bulurum ama burda bulmak cok zorrrr:((of yaa bunu yapmaliydimm pastalrin hepsini denemismdirrr ama bu cok gzl gözüküyorr..
canim kalin aluminyum folyo derken rulo seklinde olan folyolrdanmi yoksa daha kalinmi var inan su almnydaa hele almncan yoksa bisi bulmak cok zor herke bende gida boyasini gida simlerini göryor biz ilk defa byle seyler göryoruz diolr nerden aldin die soryorlar ama ben hep trde alirimm ablamin vardi bu kulahlardan ancak izine gidince yoksa burda bulmak imkansizz evet hazir dondrma kulahlari var burda pastaneler var dondurmcilar eisladen oraya bakiyimda olmazsa alim bende..yada aluminyum folyo isini anlsam onunla yaparim yardminiz icin saol canim..a.s.canım hazır dondurma külahlarından oluyor. dışına biraz yağ sürersin yapışmasın diye. ben daha az önce dondurmacıdan bi poşet dolusu külah aldım :)
yada kalın alimünyum folyolar var onlarıdan da külah şekli yapabilirsin :dance:
Cok guzel gorunuyor cidden,ellerine saglik a.s.
Sanirim kremasi da akiskan,cok koyu kivamli degil :uhm:
Offff super super cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?