- 1 Eylül 2023

- 185

- 303

- 33

- 31

- Konu Sahibi gulbelalidir

Kızlar, aranızda Furkan Özer’e ameliyat olan var mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de doğal bir burun istediğim için beğendim yaptığı burunları. Siz kime ameliyat oldunuz acaba? Hala önerilere açığımBen düşündüm muayene de gittim ama ona olmadım. İlgili birisi muayenehanede gelenler falan cok memnundu. Ama doğal bir burun yapıyor sayfasını incelediyseniz. Hatta baya düz yapıyor ben kendi doktoruma olmasaydım furkan beye olacaktım işinde iyi profesyonel izlenimi verdi bana. Ama dediğim gibi doğal ve tarzını beğeniyorsanız gidip
siz kime oldunuz?Ben düşündüm muayene de gittim ama ona olmadım. İlgili birisi muayenehanede gelenler falan cok memnundu. Ama doğal bir burun yapıyor sayfasını incelediyseniz. Hatta baya düz yapıyor ben kendi doktoruma olmasaydım furkan beye olacaktım işinde iyi profesyonel izlenimi verdi bana. Ama dediğim gibi doğal ve tarzını beğeniyorsanız gidip olun ameliyatı
oldunuz mu furkan beyeBen de doğal bir burun istediğim için beğendim yaptığı burunları. Siz kime ameliyat oldunuz acaba? Hala önerilere açığım![]()
Hayır ona olmadımoldunuz mu furkan beye
kime oldunuzHayır ona olmadım
Enes Yiğit’ekime oldunuz
memnun musunuzEnes Yiğit’e
Evet çokmemnun musunuz
kalın derili miydiniz pekiEvet çok
Ne ince ne kalın demişti doktorumkalın derili miydiniz peki