• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda Haberleri Fuşya Modası

Ben de tam tersini düşünüyorum.O kadar canlı ki kendine güvenmeyen biri "dikkat çekerim" diye giymekten çekinir bence.:smiley-cool:

Hayatım şöyle birşey bazı renkler ben buradayım der yani bana bakma renge bak. Çalışırken ana renklerin pastelleri biraz daha ciddi duruyor. Fuşya takımla toptantıya girdiğini düşünsene :))) (patron değilsen) Ama günlük kullanımda böyle bir kural yoktabi. Renklerin dili olduğunu düşünürüm ben hep. Modacılar daha iyi bilir tabi. Bizim ofisten örnek vereyim. Kahve rengine genelde "depresyon" deniliyor. İçe kapanma kimseyle konuşmak istemiyorum uzak durun gibi bişi :)))

Hayatım şöyle birşey bazı renkler ben buradayım der yani bana bakma renge bak. Çalışırken ana renklerin pastelleri biraz daha ciddi duruyor. Fuşya takımla toptantıya girdiğini düşünsene :))) (patron değilsen) Ama günlük kullanımda böyle bir kural yoktabi. Renklerin dili olduğunu düşünürüm ben hep. Modacılar daha iyi bilir tabi. Bizim ofisten örnek vereyim. Kahve rengine genelde "depresyon" deniliyor. İçe kapanma kimseyle konuşmak istemiyorum uzak durun gibi bişi :)))

bence bazı insanlar taşıyabiliyor ve yakıştırıyor a.skıyafetin rengi ve biçimi uçuk olsa dahi!önemli olan bu taşıyabilmek!:1rolleyes:mesela kahverengi bana çok yakışıra.s tenimle saçımla bütünleşir oldukçada ağır bir renk olduğunu düşünüyorum!tarz yaratabilirsen herşeyi de uydurabilirsin bence :lepi:çok kuralcı patronunuz da yoksa iş yerinde de çok rahat taşınabilir!

pembe fuşya ve mor...... ayy bu feminen renklerii cok sevıyorum her abiye de bunu istiyorum gözüm hep bu renkte kalıyor... bir de beyaz.....

biraz iddalı ama çok güzel duruo mesela özellkle ayakkabıda bu renk çok hoş duruo dar pant altına bnde seviorm ya:)

Zaten ben günlük kullanımdan bahsediyorum.Ama ofis ortamındada bluz, aksesuar hatta tek ceket olarak kullanılabilir.Tabi devlet memuru değilsen.Çalıştığın ortama bağlı bir şey.Önceliklede kendi tercihlerin önemli.Seviyorsan kıyafete bi şekilde katarsın.Mesela fular olarak..Ama sakın yanlış anlama herkesin fikrine saygı duyarım.Bunlar eleştiri değil:1rolleyes:

Bende bu renkte bir gömlek almıştım kışın başında.çok beğenerek giyiyorum yerimseniben

kına gecem için aldığım elbisem fuşya! ve benim normal hayatta fuşya şeylere hiç sempati falan beslediğim görülmemiştir. ama bu elbiseyi gördüm tamam dedim :asigim: meğersem modaymış ben sezgilerimlen sezmişim bunu ahahah sositososito

%5B1%5D3072008162035_7455.jpg

ayakkbu.jpg

ayakkbuu.jpg

cacabuu.jpg

cantabu.jpg

cekcekbuuu.jpg

saatbu.jpg

ceketbu.jpg

ehebuu.jpg

elbee2bu.jpg

elbeebuu.jpg

fofofobuu.jpg

kollbu.jpg

ohoosprbu.jpg

papabu.jpg

S0861125_NAJ08_002.jpg

sorttbu.jpg

sososbu.jpg

tatabuu.jpg

tatabuuuuuu.jpg

totobu2.jpg

terrbuu.jpg

totpbuuu.jpg

tsortbu.jpg

hastayım bu renge ya.
2. ve son resmdeki elbiseler çok güzeeeeel. :sm_cool:

işte benim rengim hepsini istiyorum pembeye bitiorum ya herşeyim pembe olsun ohhhopuyorumnanaktan

Back
X