Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kapatiyom diye tiklamistir. telefon kullanmasini tam bilmiyolar her yeri kurcaliyolarSeks partneri bulma sitesi. Yani olgun kadınların ücret karşılığında cinsel doyuma ulaşmak için erkeklere teklif etmesi. Babanız herhangi bir sitede gezerken yanlışlıkla bir yere tıklamıştır ordan gitmiştir bilgiler. Eski sevgiliminde öyle olmuştu. Bir sürü mail gelmişti.
Zaten her yer jigolo kaynıyor.
Bana da evlilik sitesi reklamı çıkıyor forumdaÇıkar niye çıkmasın bana kadınlar kulübünde jigolo reklamı çıkıyor sürekli bıktımErkeğe para yedirecek kadar zengin değilim
açılın, google adwords uzmanı geldi :)Eşim telefonuna maç izlemek için uygulama yüklemiş.Akşam baktım,arada arkadaşlık sitesi çıktı.kız resmi var.
Çok şaşırdım.Futbol izlerken neden arkadaşlık sitesi çıkar ya anlayamıyorum.Kavga yaptık akşam.O hep çıkıyor dedi,inanmadım ve şu an konuşmuyoruz.İnternetten baktım böyle durumla yaşayan var mı diye hiç birşey göremedim.Buraya yazıp bilgi almak istedim.
Hayatımda hiç öyle sitelere girmedim, tek yaşıyorum wifi ve telefonumu sadece ben kullanıyorum ama kk’da bile sürekli bu siteler çıkıyor nedeni ne olabilir?açılın, google adwords uzmanı geldi :)
işim, internet üzerinden reklam vermek gerçekten. karşınıza çıkan reklam büyük ihtimalle remarketing dediğimiz, daha önce girmiş olduğunuz sitelere göre çıkan bir reklam çeşidi. hiç girmemiş olsa bile çıkma ihtimali var. hep aynı sitenin reklamı mı dönüyor? eğer başka siteler de çıkmıyorsa, sadece aynı arkadaşlık sitesinin reklamı çıkıyorsa eşiniz o arkadaşlık sitesine takılıyor demektir. genelde o tarz uygulamarda bu sitelere girmeseniz de o reklamların çıkması normal. o yüzden diyorum hep aynı site mi çıkıyor diye.
tarayıcıdan çerezleri temizlemesi bir işe yaramaz çünkü bir kere o siteye girdiğiniz an, ziyaretçi havuzuna kaydedilmiş oluyorsunuz.
Eşim telefonuna maç izlemek için uygulama yüklemiş.Akşam baktım,arada arkadaşlık sitesi çıktı.kız resmi var.
Çok şaşırdım.Futbol izlerken neden arkadaşlık sitesi çıkar ya anlayamıyorum.Kavga yaptık akşam.O hep çıkıyor dedi,inanmadım ve şu an konuşmuyoruz.İnternetten baktım böyle durumla yaşayan var mı diye hiç birşey göremedim.Buraya yazıp bilgi almak istedim.
Evlilik sitesi olgun adamlarla olan mı?Bana da evlilik sitesi reklamı çıkıyor forumda
Bir de anjiyo reklamı çıktı, hayırdır inşallah![]()