Fx15

Iraz55

☝☝
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
47
35
8
47
Kızlar mehaba fx15 kullanan varmı?... Ayrıca kullanan arkadaşlar bilgilerini paylaşırmısınız, bilgi edinmek istiyorum teşekkür ederim...:KK43:
:KK43:

Ben bugün başladım kullanmaya sabah 1 akşam 1 kullanacağım nasıl bi etkisi olacak merak ediyorum ilk içince 10 dakika sonra çok hafif dikkat yogunlasamama oldu ama sadece 15 dakika sonra geçti 1 hafta sonra verdiğim kiloyu yazarım yani umarım veririm

nasıl gidiyor sanırım yarın bır hafta olacak merake ttım sızı :(

nasıl gidiyor sanırım yarın bır hafta olacak merake ttım sızı :KK43:
Su anda 6 kilo verdim ama yeme isteğimi azalttı hatta ben zorlama yiyorum diyebilirim yoksa hasta gibi oluyorum şiddetli ağız kuruluğu yaşıyorum çok sık şu içiyorum ama hala düzensiz kullanıyorum bu hafta sonu sınavlar var onlar bitince düzenli yürüyüşe başlayacağım daha fazla etki eder belki

[HQUOTE="HaydarTuna, post: 46034449, member: 655041"]Su anda 6 kilo verdim ama yeme isteğimi azalttı hatta ben zorlama yiyorum diyebilirim yoksa hasta gibi oluyorum şiddetli ağız kuruluğu yaşıyorum çok sık şu içiyorum ama hala düzensiz kullanıyorum bu hafta sonu sınavlar var onlar bitince düzenli yürüyüşe başlayacağım daha fazla etki eder belki[/QUOTE]
Hangi siteden aldınız?

Su anda 6 kilo verdim ama yeme isteğimi azalttı hatta ben zorlama yiyorum diyebilirim yoksa hasta gibi oluyorum şiddetli ağız kuruluğu yaşıyorum çok sık şu içiyorum ama hala düzensiz kullanıyorum bu hafta sonu sınavlar var onlar bitince düzenli yürüyüşe başlayacağım daha fazla etki eder belki
Nasıl gidiyor arkadaşım uzun süredir görüşemedik.

Back
X