• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gıcık oldum kocama

Kadınların çalışması gerek tamam da çalışmıyor diye de nakit parası olmasın mı yani?Bu kadar küçük hesaplar peşinde koşacaksak evlenmeyelim o zaman.

Kadın dertleşmeye konu açmış neden evde pedin yoktan tutun da iş aradığını belirtmesine rağmen inatla işe gir diyenine kadar türlü türlü cümle kurulmuş.Valla çok ilginç ne diyim.

Kapattır konunu bence konu sahibi senin yerine benim sinirlerim gerildi yok yere
Ben tahmin ederek actim gelecek yorumları. Hakli bulunmam yetti teşekkür ederim. Uzun uzun aciklayan zahmet edip kendi evliliginden ornek veren kıymetli yorumlar varken birkac saçma sapan yorumu da goz ardi edicem mecburen cok teşekkürler.

Sonuna kadar haklisiniz neden bu kadar yuklenildi size anlayamiyorum.
Dolmusa bincek olsaniz binemezsiniz, bakkaldan su alacak olsaniz alamazsiniz. Adama bir lira icin kredi karti mi vereceksiniz? Sadece ped meselesi degil bu. Adam maastan maasa bi 50 lira verse ölmez herhalde.

Benim esim calismamamin lafini bile edemez çünkü bilir ki intikamciyim gider en acilinden bi yer bulup çalışırım

Dolmusa bincek olsaniz binemezsiniz, bakkaldan su alacak olsaniz alamazsiniz. Adama bir lira icin kredi karti mi vereceksiniz? Sadece ped meselesi degil bu. Adam maastan maasa bi 50 lira verse ölmez herhalde.
Kk da konu acana yüklenmek adet

Soyle soyleyeyim esim gunluk 1 paket sigara icer evde digiturk bilmem neler hepsi var isterse internet mb ini yukseltir filmler videolar donuyor diye falan. Yani bunların arasinda ben yanima nakit istemisim cok mu? Niye bana gelince yok diyor?
Yalnız bu detayı yazında görmedim, okuduğuma istinaden yaptım bu yorumu. Durumlarda keyfi harcama olursa elbette haklısın. Bunu söylemek istedim zaten

Nakit kalmiyor diyor bahanesi bu. Lazim olunca babasından aliyormus falan filan.

İyi de afedersiniz de hijyenik ped dahi alacak paranız nasıl yok kenarınızda ne kadarlık şey ki? dedikleriniz de ev değil kendi ihtiyacınız için ve 1 hafta bekleyemeyecek ne özel ihtiyacınız var başka anlamadım ben adam söyleseydin alırdım demiş.. pedinizi özel ihtiyacınızı önceden alın insan ne zaman regl olur herzaman bilemiyor evimde mutlaka yedek bulunur..her yerde de kart geçiyor

Ped basit bi ornekti. Icler acısı bi durum yok eksik olmayin zaten aldi soyledigimde. Ben genelden bahsediyorum yanimda nakit bulunması durumundan. Bi de israrla is ariyorum dememe ragmen ne demeye belirtiyorsunuz anlamadim. Neyse şaşırmiyorum tesekkurler.

olabiliyor nakitsizlik artık her şey kartla. benim de yanımda olmuyor çoğunlukla paraya değmeyi sevmiyorum.

erkeklerde de olmuyor genelde otopark vs için gerekiyor bir tek artık bozukluk hatta onda bile artık pos ile ödeme yapılabiliyor sanırım.

iş aranır ama durum bu kadar sıkışıksa atıyorum garson olarak girilir bi yere sonra muhasabeci ise kişi mesela esas mesleği için iş aramaya devam eder diyorum.

mesela ben doktorum ama diplomam geçersiz sayılıyor zorunlu hizmet yapmadan geçen gün ailemle bozuşunca iş ilanlarına baktım lise mezunu sayıldığım için ona göre ilanlara baktım ilaç mümessili işi bulmuştum sağlıkçı olduğumdan beni tercih ederler diye düşünerek başvurmayı düşünüyordum geçici olarak çalışmak için.

yani parasızlık durumunda insanların başka diyebileceği bir şey yok iş bulun demekten başka napsınlar piyango oynayın mı desinler neye kızdığınızı da anlamadım. eşinize mi kızalım hep birlikte neden nakiti yokmuş diye?

nakiti yok yanında diye birine kızmak çocukça geliyor bana kusura bakmayın. insanız hepimiz bi insan zengin bile olsa bi dönem için ödemeleri vardır nakitsiz ve parasız kalabilir.

madem öyle ailelerinizden para isteyin. ne diyelim?

Eh biraz ayıp etmiş eşiniz azcık düşüncesi olsaymış iyiymiş nakit para her daim lazım ve çalışmayan bi kadınsanız eşiniz düşünüp cebinize koyması lazım dünyanın binbir türlü hali var. Ama böyle de kavga etmeyin daha sessiz sakin halledilebilir bir konuymuş. Birde öneri olarak büyük alışveriş yapıldığında halledin özel ihtiyaçlarınızı bende gidip almaktan hoşlanamadım bir türlü kendimi bildim bileli 6 ayda bir gidip büyük paketlerden bi kaç tane alıp koyarım ya da indirimde olan ürünlere bakıp alırım azcık stok yapmayı seviyorum. Ya da kuaföre param varken para veririm ihtiyacım olunca işimi göreyim diye böyle önlemler alıp durumu kurtarabilirsiniz

Maaşı alır almaz azda olsa nakit versin.Sadece kartla dolaşmak olmaz.
Evde elini kessen ya da yolda düşsen kolunu kırsan hadi hastanede kartı kullandın diyelim taksiye ne verecekmişsin.Çalış ya da çalışma onun sorması lazım paran var mı diye.
Alıştırma hiç böyle gitmesin.

canım bence esin iki yüzlü hem calismazsın diyerek sana vaadlerde bulunmuş hemde calismadigin ve suan hassas dönemde iken is aramakta ki kötü bir psikolojidir.BIraz Destek olacagi yerde yani yaptığına bak kendine sigara almayi biliyor genel alişverisle olmuyor biz kadiniz her an paraya ihtiyacimiz olabilir ya hastalansan taksiye binemiceksin ya olur mu öyle şey biraz nakit bırakmalı yani.... İse girdiğinde bu günlerini unutma ve maaşını onla paylaşma ortak giderlerde katkida bulunup geri kalani kendine harca ben olsam olduğu gibi maaşı böyle bencil bi adama vermem... :KK12::63:

Ped, diş macunu gibi şeylerden fazla fazla alırım eve.
Aylarca yeter.
Neden siz de böyle yapmıyorsunuz?

Yani bu ertelenecek bir ihtiyaç değil zaten.
Gelen regl gelmiştir, geldiği gün bitmiştir bir hafta nesini beklettiniz?
Bez falan mı kullandınız ki?

Neyse artık bundan sonrası için fazla fazla bulundurun evde bence.
Kavga konusu edilecek mesele değil bana göre.

Elbette insanın cüzdanında her daim bir 50 tl de olsa nakit bulunmalı..

Siz elinize geçen üç kuruşu zor durum parası olarak hep kenarda bulundurun.
Eş de olsa kimseye muhtaç olmamak çok önemli işte..

Herkeste de çalış para kazan muhabbeti var. Bende iki senedir çalışmıyorum. Eşimin de işleri çok kötü doğru düzgün kazanamıyor. Ama iki gün önce para vermişse iki gün sonra sorar paran bitti mi, parasiz gezme diye. Bende ev işi yapıyorum, yemek yapiyorum, çocuklara bakıyorum vs vs. Ben hizmetci miyim ozaman. Evlilik ortaklaşa fedakarlık olmayacaksa ne anlamı var. Para deyince kimse erkeklere toz konduramiyor. Bakacak tabi erkek dediğin evine barkına. Kaç erkek varki temizlik yapan çocuk bakan yemek yapan. O da para kazansın evine baksın bi zahmet.

Valla bak bir ay boyunca çalışıyorum evde duran biri benimle böyle muhabbetlere girse naparım bilmiyorum cidden çalışmak stres bir de bu şekilde diyaloglar yok yani. Size de hak versem de üslubunuz yanlış bence daha farklı şekilde sıkıntınızı söyleyebilirdiniz diye düşünüyorum.

Hayır regl oldugumda kart kapanmisti zaten alamazdim. Elimde nakit olsaydı ben çıkıp alabilirdim. Esim söylenerek aldı niye kart açıkken almadin diye. Ben her seyi nasıl düşünebilirim onceden insanım sonucta.
Altı üstü bir ped. Bunu bu kadar nasıl büyütüyorsunuz anlamıyorum. Zaten elinizde kredi kartı var diğer harcamalarınız için.Söylemesi çok ayıp ama madem çok çaresiz kaldınız temiz bir atlet parçası bile görür işinizi. Hayır yani konu açacacak kadar bir dert değil.

Back
X