Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bi ajansla anlaşmıştım ünideyken, hafta sonları marketlerde 11-7 arası promotörlük yapıyodum, tadım, satış destek filan 50 tl alıyorum 4-5 sene önce, bayramlarda 10 gün çalışıp 500 lira alıyodum, o tarz işler yapabilirsiniz netten araştırıpBen beceremem oya falan. Iddiam yok ne yapabilirim? Is ariyorum
Hayır regl oldugumda kart kapanmisti zaten alamazdim. Elimde nakit olsaydı ben çıkıp alabilirdim. Esim söylenerek aldı niye kart açıkken almadin diye. Ben her seyi nasıl düşünebilirim onceden insanım sonucta.Adam kredi kartini vermis gene yaranamamis ya
Ozur dilerim ama pedi alt katinizdaki tekel bayiiden almiyorsunuzdur sanirim degil mi? Her yerde geciyor kart
Anladim,konudan bagimsiz olarak pedi neden taksit taksit aliyorsunuz ki?alin 5 paket dursun,ille ki kullanilacak onlar,regl olmayi beklemeyin ped almak icin yaniHayır regl oldugumda kart kapanmisti zaten alamazdim. Elimde nakit olsaydı ben çıkıp alabilirdim. Esim söylenerek aldı niye kart açıkken almadin diye. Ben her seyi nasıl düşünebilirim onceden insanım sonucta.
Bunu biliyorum da gerek yok inanin. Bana nakit bi 100lira verse harcamasam da kafam rahat olacak. Para icin kavga ediyorsun diyor bana.
Eşiniz o konuda haklı. Canım reglnolmayı beklemeyin önceden alın dursun nasılsa lazım olacak kart elinizdeymişHayır regl oldugumda kart kapanmisti zaten alamazdim. Elimde nakit olsaydı ben çıkıp alabilirdim. Esim söylenerek aldı niye kart açıkken almadin diye. Ben her seyi nasıl düşünebilirim onceden insanım sonucta.
Haklısınız bundan sonra oyle yapıcam zatenAnladim,konudan bagimsiz olarak pedi neden taksit taksit aliyorsunuz ki?alin 5 paket dursun,ille ki kullanilacak onlar,regl olmayi beklemeyin ped almak icin yani
Esim nakit taşımıyor yanında. Birkac kere geçmeyen yerler için istedim. Sonra kendi demedi su dursun cuzdaninda gecmeyen bi yer olur belki diye. Esim maaşını sorgulayinca sinirlendigi icin bu konuları acmak istemiyordum bugun patladım en son dusuncesizligine.Bunu ilk başta neden söylemediniz eşinize
O bunu bilememiş olabilir sonra da para konu oluyor aramızda demiş
Her cuma nakit çekerim eşim ne yapacaksın nakit hafta sonu der
Sonra da pazara gideceğim para ver ekmek alacağım para ver der
Ben de takılırım neden çektiğimi anladın mı diye evet ben kullanmıyorum ama o istiyor diye çekiyorum bazen de bende darphane mi var diyorum
Evliliğiniz yeni kavga olmayan anlarda açıklayıcı konuşun bana nakit ver değil şu durumda lazım olur vs diye ayrıntılı anlatarak
Ayrıca da orkid vs refl olmadan alınmıyor mu büyük paketler bile 10 tl 3-4 ay gider yani bitmeden alırsanız eşinizden ped istemek durumunda da kalmazsınız
Kadın bangır bangır iş aradığını söylemiş zaten. Ayy yok çalışmam bana baksın demiyor zaten niçin üzerine gidilmiş anlamadım.
Kart da olsa nakit de lazım oluyor haklı bence. Pedi örnek olarak vermiş sadece.
Ne yani aniden dolmuşa binmesi gerekse kart mı geçin diyecek şoföre.
10-20 lira da olsa nakit bulunmalı insanın yanına. Maaştan maaşa bir 50 tl nakit verebilir hanımına.
Evet bu kadar basit. Uslubum yanlıştı sadece söylerken o da bana bağırdı ama mesela para icin kavga ediyorsun diye.Kadın bangır bangır iş aradığını söylemiş zaten. Ayy yok çalışmam bana baksın demiyor zaten niçin üzerine gidilmiş anlamadım.
Kart da olsa nakit de lazım oluyor haklı bence. Pedi örnek olarak vermiş sadece.
Ne yani aniden dolmuşa binmesi gerekse kart mı geçin diyecek şoföre.
10-20 lira da olsa nakit bulunmalı insanın yanına. Maaştan maaşa bir 50 tl nakit verebilir hanımına.
Ben boyle bi imkan oldugunu bilmiyordum bu konuda ogrendim.. Teşekkürler iyi gunlerKredi kartını alın gidin bi bankamatikten nakit çekin her ay atıyorum 200 tl karttan nakit çekin madem, eşiniz oraya ödeme yapıyorsa ve siz de illa ki yanımda nakit olmalı diyorsanız böyle bir şey yapın. Çözümü olan şeyleri bu kadar mesele haline getirmeyin.. İyi günler..
Ben de boyle soyledim bunlari sen dusunsen söylememe gerek bile kalmaz dedim. Senin pedini ben mi dusunucem diyor.Bence sonuna kadar haklısın. Bi zahmet nakit de versin yani. Benim hem kartım hem de harçlığım var. Eşim hep der muhakkak para bulunsun sende. Acil birşey olur hastanelik bi olay olur taksi parası vs harcarsın der. Nakit de harcarım kredi kartıda kullanırım.
Kocanın bunları düşünmesi gerek. Sen söylemeden o vermeli zaten. Bizde durum böyle.