G Noktası Olmayanlaaar ? Sorum size !

Neden alay etmissiniz anlayamadim ozellikle yengecburcu siz kendini cokmu sivri gostermeye calistin. Madem hosuna gitmedi yazma oku gec. Sacma yada degil bir soru sorulmus saygi duymak gerek.
 
Arkadaşım noktan yoksa ekletecek halinde yok ya. Bırak noktasız olsun, nasıl olsa başka şekillerde memnunmuşsun devam et böyle sen.
Yani şimdi bu g midir nedir bu noktayı başımıza dert açtılar. Adamlar bulacak noktayı diye kendilerini parçalıyorlar. Olsa nolucak olmasa nolucak.
 
eğer orgazm olabiliyosan boşveeeeerrrrr "g" yi falan yaaww şakkıdı
tadını çıkar tadınııııı işte "g" tam orda :lepi:
 
Kadınların yüzde 15'inde G noktası bulunmazmış!!!!!! Yok böyle birşey yalannnnnnnn

G noktasının vajinaın iç inde olup olamdığı hala tarrtışılan bir konu... iki farklı görüş var. var / yok olduna dair...

ama tartışılmayan tek nokta... her bayanın G noktasının olduğu... Kiminin vajinasının içinde, kimin kulak memesinde, kiminin bacaklarında.. Bu G noktası dene ve G ile sembolize edilmiş varlık:) dan kasıt şu... Bayanların en çok zevk aldıkları nokta... yani meşhur G noktası. illa vajinanın içinde olacağına dair bir şart yok yane... vucudun herhangi bi yerinde olabilir... önemli olan bunu keşvedebilmek... ve oraya odaklanmak sanırım:) ....
 

Kadınların yüzde 15'inde G noktası bulunmazmış. bende dışarda sorun yok orgazm var kaydirigubbakcemile3 ama içerden hiiç memnun değilim olsada olur olmasa da dışarısı yetiyor .

içeride acı yok ama pek his de yok ? acaba g noktam yok mu .. olmayan arkadaşlar noolur yardım edin mümkün mü bu
:1shok:

jinekolog anlayabilir mi ?

g noktası biçok kadında doğuştan yoktur zaten olmayan bişeyide bulamazsın
çokta önemli değil zaten ...içerden zevk alamıyosan vajinal genişlemeden kaynaklanıyo canım.bu genişleme için bir dr a görünsen zaten sorun kalmaz sanırım ama ameliyatla düzeliyo bu arada:jeyyar:şutarafagitti
 
kadınların g noktası diye bir şey yokmuş kadın doğumcu bir ablaya sordum kadınların böyle bir noktası olsaymış kadınlar çocuk doğururken ölürlermiş
 
g noktasının olup olmadığı hala tartışmalı olsa da, çoğu fikir olduğu yönünde. hatta yurt dışındaki plastik cerrahi kliniklerinde g-shot adı verilen bir uygulama bile yapılıyor. kadının g noktasına kolajen enjekte ederen daha kabarık ve kolay ulaşılır hale getiriyorlar ve cinsel ilişkide zevk almayı garantiliyorlar. her kadında olmadığı söyleniyor, belki herkeste vardır ama bazı kişiler bu noktadan uyarılmıyordur. g noktası bilimsel makalelere göre; vajinanın içinde, ama üst kısımda bulunuyor ve bir mercimek büyüklüğünde. nerede olduğunu biraz kendiniz keşfetmeniz gerekiyor. doktorlar, ilişkide bu noktanın bulunmasını beklemek yerine, kendiniz yerini saptamalısınız diyor. eğer parmağınızla hissederek arasanız, diğer bölgelerden farklı bir şekilde, pürüzlü bir yüzey olarak fark edeceğiniz söyleniyor. ve her ne kadar jinekolojiyle alakalı gibi gelse de, bu sadece cinsel hayatla ilgili olduğu, sağlıkla ilgili bir konu olmadığı için aslında bir jinekoloğun alanına girmez.
 
G noktası 2 yıllık evliliğimdeki tecrübeme dayanarak söylüyorumki var:lepi:sositososito
ama seninki hakkında bir bilgim yok anacım..CADIARZUsenağlama
 
bence kesinlikle ama kesinlikle var,

sen anlayamamş bulamamış olabilirsin yada olmayadabilir

hem biz nerden bilelim sende varmı yokmu ne alaka ya

bende soruyorum benim kırmızı ayakkabımın teki nerde?????
 
g noktası olmayan olur mu yahu?
Ancak onu bulamayanlar vardır:)
Eee g noktasının nerde olduğunu düşünmek bulmak bize düşmez.
Onu bulmak partnerinize düşer...
Kolay gele... :)
 
ARKADASLAR
G _ NOKTASI klitorisin icerideki uzantısı ıle vajinanın uzantısının birlestigi yerdir. Burada sinir ucları bırlesır ve bu noktaya g noktası denır cunku g noktası uyarıldıgında kadın devasa bir haz alır. G noktasına ulasmak dogru penıs boyu ve dogru vajına boyu ıle mumkun. eger sızın vajınanızn boyutlarıyla esınızın penısını oranlarsak, esınızın penısı kısa kalırsa g noktasına ulasmak mumkun deıldır. Ancak belli pozisyonlar denenebilir. Fakat sizin vajına boyutunuz ıle esnızın penıs boyu arasında uyum varsa ıste o zaman g noktasına ulasılır ve o devasa haz alınır:D
 
Anatomi90.jpg

g noktası klitorisin ta kendisidir.partneriniz yumuşk doknuşlarla yerini bulabilir.sizde kendisini yönlendirebilirsiniz.Kadında orgazm çok uzun zamandan beri klasik olarak vajinal orgazm ve klitoral orgazm olarak ikiye ayrılmaktadır. Bu tanımlamada klitoral orgazmdan kasıt klitoris uyarısıyla oluşan orgazm (örnek: mastürbasyon), vajinal orgazm ise direkt vajina uyarısıyla (örnek: cinsel ilişki) oluşan orgazmdır.

Gerçekte, cinsel ilişkide oluşan "vajinal orgazm" kadınların büyük çoğunluğunda yine klitorisin uyarılmasıyla oluşur.

Cinsel ilişkide kadında orgazm, penisin direkt klitorise ritmik olarak temas etmesi, erkeğin pubis kemiğinin klitorise ritmik olarak temas etmesi ve yine penisin hareketleriyle ritmik olarak hareket eden iç dudakların klitorisi uyarmasıyla oluşur. Hiç bir klitoris uyarısı olmadan "saf vajinal orgazm" oluşması mümkün olmakla beraber olağan değildir.
 
Back
X