"G" noktasını keşfeden varmı?

"G" noktası diye bi şey varmı?

• Ankete Katılan
    136
G , nokta diye itab edilen organ, vaginada Rahim kanalinda bulunur, kücük bir sünger gibidir ve idrar yoluna bali olan rahim duvarinda bulunmaktadir.her kadin G noktasini hizetmez.Cok nadir kadin iliski sirasinda, G noktasini hizeter ve cok büyük bir zevk iliskide alir.Bazi kadilar cok büyük bir zevk iliskiden önce hizetikleri saman rahim kaslari daraldi icin, G, noktasini hizetiklerini ifade ederler.gamyoncuiremsuCADIARZUCADIARZU:asigim:

bir araştirmanin sonuçlari vajinanin içi gerektiği gibi uyarildiği takdirde yoğun bir orgazma neden olan bir noktanin bulunduğunu ortaya koydu.
Bu noktaya araştirmaya katilan jinekologlardan ernest grafenbergin adi verildi.
Granfenberg noktasi ya da "g" noktasi döl yolunun bitişinde ön duvarda bulunur.skene bezi denilen bir dokuyla kaplidir.erkeklerdeki prostatin karşiliği olabileceği düşünülen bu bez orgazm sirasinda belirli noktalar uyarildiğinda erkeklerde prostatin ürettiği salgiya benzer bir tür salgi üretir.bu sivi vajinayi kaygan hale getiren sividan farkli bir sividir.orgazm sirasinda büyük bir güçle vajinadan dişariya fişkirdiği tespit edilmiştir.

Tahrik edilmediği takdirde çok ufak olan bu noktaya dokunulduğunda yoğun bir işeme güdüsü hissedilmekte ancak ilk on saniye içinde bunun yerini cinsel güdüler almaktadir.

çoğu kadin bu işeme güdüsünü bastirmak için psikolojik olarak kendini çok fazla kasmakta ve bu nedenle cinsel güdülerinide bastirmaktadir.sonuç olarak kadinlarin bir çoğu "g" noktasinin uyarilmasindan mahrum kalmaktadir.

Bu noktanin bulunmuş olmasi vajinal orgazm mi yoksa klitoral orgazm mi tartişmasina yeni bir boyut getirmiştir.döl yolunun tamamen duyarsiz olduğu yolundaki düşüncenin yanlişliği ortaya konmuş orgazmin aslinda dölyoluyla klitorisin ortak ürünü olduğu somut ipuçlariyla ortaya konmuştu.
Ancak son yillarda bazi uzmanlar g noktasi diye bi noktanin olmadiği konusunda yeni tezler ileri sürmüştür...

benim keşfettiğim kadarıyla g noktası, tek başına orgazm için yeterli değil ancak klitorisle yapılan uygun temas ve vajina içinde penisin yaptığı baskı (işte o baskı esnasında bir bölge size ekstradan haz veriyor ama klitoris gibi deği) size yoğun orgazm sağlıyor.

merak ediyorum editlenen yorumlarda ne yaziyordu!!!

Rock-Chick-Diagramme.jpg

benim bildigim genelde parmakla dokunuldugunda buyuk bir zevk hissi verdigi, ben kitapta okumustum hatta yukardaki resimde goruldugu yerde bulunmuyordu bir kaç santim daha sol'da olmasi lazim!

merak ediyorum editlenen yorumlarda ne yaziyordu!!!

Rock-Chick-Diagramme.jpg

benim bildigim genelde parmakla dokunuldugunda buyuk bir zevk hissi verdigi, ben kitapta okumustum hatta yukardaki resimde goruldugu yerde bulunmuyordu bir kaç santim daha sol'da olmasi lazim!

editlenen yorumlarda konu dışı konularda konuştular ikili kişisel diyaloglar
iyi oldu aslında

Bu noktayı eşi olmadan kendi keşfeden var mı?

Ben o süngerimsi dokuyu buldum kendi kendime ama sanırım bi yarım saat kırk dakika arasında olabiliyormuş orgazm uzun bi süre uğraşamadım tabiki e 40 dakika boyunca erekte olan adam varsa da maşallah yani öyle bişi olamaz sanırım ajdjs. Bu arada bi arkadaşımın sevgilisinde boşalma sorunı vardı adan boşalamıyodu uzun bir süre. Kız hayatında ilk defa vajinal orgazm olmuş ama ilişkinin 55. dakikasında falan imkansız valla ben saldım artık zorlamıyorum g noktası vajinal orgazm falan🙄

Back
X