Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da o hastaneyi önerdiler bende gidip görüşeceğim.Orda doğum yapan arkadaşım var Esra Alkan'ın ismini verdi,çok memnun kaldığını söyledi.Giderseniz haber verin bizde tavsiyelerinize uyalım.
bende geçen sene gop hastanesinde Dr. Haluk beyde doğum yapmıştım.Her ay düzenli olarak kendisine gittim ve çok memnun kaldım.doğum sonrasıda kendisine gittim ama malesef hastaneden ayrıldığını Bakırköy Devlet hastanesine gittiğini öğrendim.Bilginize arkadaşlar.GOP hastanesinde Deniz beyde çok iyi biridir.
şafak hastanesi eskisi gibi kaliteli deil artık bence bu benim fikrim genede sen bilirsin
cnm durumla alakalı değil haluk bey doktorum gop tan ayrıldı o orada olsaydı devam ederdim paragöz bi hastane hostesler ilgisiz para için herşeyi yaparlar ama buna rağmen haluk bey için bırakmadım haluk beyde gidince beni bağlayan bişi kalmadı ... şafak hastanesini önerdiler neye göre kaliteli değil acaba?? yani bilgisi olmayan yazmasın şafakta muayene olan doğum yapanlardan bilgi bekliyorum
benim arkadaşım gaziosmanpaşada hüesyin mutluda yeni doğum yaptı çok memnun anlata anlata bitiremiyo durumun varsa oraya gidebilrsin canım
ssk 2 buçuk vermiş
ikibuçukmu yuh ya one öyle cnm ya.. normal 1 milyar sezeryan 2 milyar demişlerdi herşey dahil demişlerdi..yaa varya o hastane çok fena para için herşeyi yapıyorlar. 500 tl kimbilir ne için aldılar adiler.ne lohusa şerbeti ne kuaför geliyomuş odana yokmuş öle bişey..bu arada haluk beyle görüştü sıltançiftliği özel bahat hastanesindeki yabancı bi doktor varmış albert kazado diye bi doktor ona çok iyi dedi. 15 gün sonra ona gitcez bakalım..