Denemezsem nolayım
Ama penis, yapısı itibariyle g spota dokunamayacak şekilde. Parmakla bunu yaptıktan sonra penisle uyarılınca da oluyo mu ki?
cedaca sana çok teşekkür ederim bende böyle bir anlatım bekliyordum... orgazm şöyledir böyledir demek yerine bize neler yapacağımızı söyleseler daha çabuk anlayacağız. bu gece denicem söylediklerini ve senden daha neler yapabiliriz devamını bekliyorum canım. öptüm.
teşekkurler ama herseyi yazdığımı düşüyorum su ana kadar artık gerisi sizde siz denemelerinizi yazacaksınız artık:)
Rahat olun ve sakin davranın eminim başarılı olacaksınız unutmayın hız yapmak yasak! :) ağırdan alın.
sevgiler.
sanırım ben de bir tuhaflık var ben hiç bişey anlamadım.şimdi parmakala eşimiz aynı anda mı içer de olcak:)
tam çıkıyodum bı yorumuna güldüm.kendimi yeni ehliyet almış ve trafiğe çıkıcak biri gibi hissettim
evet beylerin hızına takılıp da fazla hız yapmayın acele edecek bir işiniz var sa gidin önce işininizi bitirin. Sex yaparken acele olamamalı o zaman one night stand den ne farkı kalır?
cedaca süpersin yazdığına ve ilgine bayıldım canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,harikasın sen ya denemezsem ...... :)))))
dün gece söylediklerini denedim...bikaç dakika içinde dediğin gibi işeme ihtiyacım geldi ama devam ettim pek bişey hissetmedim tam olarak nereye dokunacağımı anlayamadım heralde.
G noktasında önceden baya araştırmıştım ama açıkçası neresi olduğunu bir türlü anlamamıştım...
Senin anlatımın gerçekten çok güzel...
Eşimle deneyeceğim bakalım sonuca ulaşabilecek miyim :)
Anlatımın için teşekkürler...
bende tesekur ederım acıklayıcı anlatımın için . deneme yanılma yöntemiyle bulacam bunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?