Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bozukArkadaslar bu test bozuk mu sizce c cizgisi soluk oldugu dan dolayi
Markası nedirArkadaslar bu test bozuk mu sizce c cizgisi soluk oldugu dan dolayi
Prodoctor zaren hep sorunly bu testMarkası nedir
Tesekkur ederim bu marka asiri hata veriyor gercektenbence bozuk canım testi yenile
Freely en iyisi bence ben hayalet çizgi gördüm testte hemen kan verdim 5,77 çıktı bence çok hassas bi test yani deneyebilirsin onuTesekkur ederim bu marka asiri hata veriyor gercekten
Sence bu test bozuk mu canım c cizgisi düzgün müFreely en iyisi bence ben hayalet çizgi gördüm testte hemen kan verdim 5,77 çıktı bence çok hassas bi test yani deneyebilirsin onu
Test bozuk değil canımSence bu test bozuk mu canım c cizgisi düzgün mü
Silik goruyor gibiyim suan mutlu oldumTest bozuk değil canım
Adetime 2 gun var gecerse vericem canimmHayırlı olsun canım kan ver netleştir
Merhaba mesajınızı gördüm test yaptınız mı tekrardan inşallah vardırAdetime 2 gun var gecerse vericem canimm
Malesef hamilelik olusmadiMerhaba mesajınızı gördüm test yaptınız mı tekrardan inşallah vardır
Üzüldüm adınıza..vardır olanda bir hayır dua etmekten sakın vazgeçmeyin en kısa zamanda nasip olur inşallahMalesef hamilelik olusmadi
Hayirlisi olsun insallah doktora gitmeyi dusunuyorum rahim filmi icinÜzüldüm adınıza..vardır olanda bir hayır dua etmekten sakın vazgeçmeyin en kısa zamanda nasip olur inşallah![]()
Tabi gidin baktırın doktor size olması gerekeni söyleeycektirHayirlisi olsun insallah doktora gitmeyi dusunuyorum rahim filmi icin