G5 masajı yaptıran var mı?

MmehtapM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
102
2
96
48
Kocaeli
2 ay önce lazer lipoliz oldum ve ödemlerin daha çabuk atılması için G5 masajına başladım. acaba aranızda daha önce G5 masajı yaptıran oldu mu? ve de fayda gören?

el masajından 10 kat daha faydalı olduğu, ödemleri tamamen yok ettiği vede yağları erittiği söyleniyor. ben 3. seansı oldum, her seans sonrası inanılmaz bi yumuşama ve damarlarda genişleme oluyor. kan akışı rahatlıyor. ayrıca selüliütlerede iyi geliyormuş:)))

hala devam ediyorum inanın çok faydasını gördüm :) şimdi kavitasyon+g5 le devam edicez seanslara. kesinlikle işe yarıyor.

Ben geçen yıl yaptırdım 12 seans çok memnun kaldım. Kilo verdiğim halde bacaklarım incelmiyordu, selülit için gitmiştim selülitlerimde iyileşme olduğu gibi bacaklarımda inceldi. Şimdi tekrar yaptırmak istiyorum malum yaz geliyor, bacaklara bir çeki düzen vermek şart oldu

Merhaba
Acaba sıkılaşma oldu mu? Benim popumun alt kısmında fazlalıklar var acaba sonuç alır mıyım gerçekten?

Merhaba , zayif olmama ragmen basen bolgemdeki selulitler cok canimi sıktıgindan ben de g5 i denedim . Iyi sonuclar alndigi soylendigi icin bunu da denemek istedim .dun ikk seansimdi . Bugun hsla basen kismim aciyor ve morarma oldu . Ilk seanslarda normalmiş. Yarim saat bu islemden sonra lenf drenaj dedikleri sisme bi tulumun icine giriyosun sıkıp sıkıp birskiyor masaj yspiyor 30 dk boyunca .nerdeyse uyuyacaktim . Ayrica ödem attriyormus .Sonuclarini burada paylasacagim umarim selulitler gider

bende yaptırmayı düşünüyorum sonuçlar nasıl paylaşabilirmisiniz?

Merhaba. Sonuç aldınız mı ben de çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…