Gaaaazzzz :(

morvik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
37
45
3
Kızlar selamlar,

Cidden çok kötüyüm bu gaz olayı bitiriyor beni, devamlı gazım ve rahatsızlığım var, e bir de mide bulantısıyla birleşiyor.

Zaten doğru düzgün bir şey yiyemiyorum yediğim de taş gibi oturuyor mideme :(

Sizde de var mı gaz? Ne yapıyorsunuz geçirmek için ? Bir yardım edin lüüütfenn :(

ben belli besinlerden etkileniyorum ve normalde onları tüketmiyorum. süt, kırmızı lahana gibi mesela. çok sevdiğim halde tüketemiyorum nerdeyse hastanelik oluyorum o derece. şimdi bebiş olduğu için mecburen süt içmem gerekiyo onun çözümünü laktozsuz sütte buldum. çok fark etti bende. belki sizde de böyle belli besinler yapıyodur, ona dikkat etmeye çalışın

Kızlar selamlar,

Cidden çok kötüyüm bu gaz olayı bitiriyor beni, devamlı gazım ve rahatsızlığım var, e bir de mide bulantısıyla birleşiyor.

Zaten doğru düzgün bir şey yiyemiyorum yediğim de taş gibi oturuyor mideme :KK43:

Sizde de var mı gaz? Ne yapıyorsunuz geçirmek için ? Bir yardım edin lüüütfenn :KK43:
kimyon ek yediklerine, ya da rezene içebilirsin bir bardak. Ben kolay sindirim için içiyorum.

Bol bol karnını sıvazla bastırmadan hanı bebeklerde gaz çıksın diye yaparlarya öyle yap..ve sakın birden yeme gun içinde 5-6 defa ye az az ye bol bol çiğne öyle yut..sakın Sakız çiğneme!!!he bıde bende elma ve kıvırcık gaz yapardı haberin olsun..

kızlar ben de 6 hafta içindeyim 3 gündür gaz sancısından kıvranıyorum ,
bir de wc cıkamama gibi bir problemim oldu
kabızlık değil aslında yapmakta zorlanıyorum ,
sanırım vucuttaki progesteron artışından oluyormuş :( ,
rezene içilebilir mi bilmiyorum bazı sitelerde ilk 3 ay içilmez yazıyor , karın agrısıyla midem de bulanıyor
her zaman yediğim yiyecekleri yiyorum birden başladı :(
light süt içiyordum ama laktozsuz alacagım
başka ne yapılabilir , fikri olan var mı ?

kızlar ben de 6 hafta içindeyim 3 gündür gaz sancısından kıvranıyorum ,
bir de wc cıkamama gibi bir problemim oldu
kabızlık değil aslında yapmakta zorlanıyorum ,
sanırım vucuttaki progesteron artışından oluyormuş :KK43: ,
rezene içilebilir mi bilmiyorum bazı sitelerde ilk 3 ay içilmez yazıyor , karın agrısıyla midem de bulanıyor
her zaman yediğim yiyecekleri yiyorum birden başladı :KK43:
light süt içiyordum ama laktozsuz alacagım
başka ne yapılabilir , fikri olan var mı ?

Yürüyüş yap canım. Benimde çok vardı. Yürüyüşte rahatlıyordum. Büyük wc ni yaparkende sakın ıkınma. Genelde atlıyorlar çünkü.

Benimde var vok kotuyummmmmm,zaten normaldede vardi on kati oldu oluyorum resmn agliyorum,kabizlik ve gaz dr,duphalak surup verdi 10 cc yok biseycik olmaxi 20 cc ye cikardi,dun gun kurusuyla incir aldim aksamdan sicak suya koydum ac karnima yedim sonrada suyunu ictim ,dun rahattim ama sekerliya tatli istemiyo cbim nugun yiyemedim.baska onerisi olan?

Back
X