• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galaksi j 7

Yok eden olacaktır.Allaha şükür dostlarım var.aslinda beni merak eden bir iki kisi olsun istiyorum sadece.yada so yle diyeyim.beni uzdukleri icin ulasmadilarmi merak etmedilermi ozaman hayatımdan cikaracagim
E iyi de sosyal medyaları kapatıp girmediğinizde merak ederlerse ararlar işte. Komple ulaşamadıklarında evinize mi gelsinler istiyorsunuz? Ayrıca sizi üzen kişiler zaten birkaç gün içinde gönlünüzü almadılarda önem vermiyorlardır demektir

Bisey dicem kirilacaksinizda demeden edemem.ne kadar senaryo yazmaya meraklısınız.ask entrika olayları falan yok.sadece fazla yüz-göz oldum insanlarla.biraz şuurumu kaybettim.imajimi zedeledim olan bu
Neden böyle birşey söylediniz ki şimdi bayana size ne demiş ki doğru olanı söylemiş . Bir alemsiniz valla dikkat çekmek istiyorsunuz herhalde neyse WhatsApp sil telefondan sosyal medyaları kapat arayanada açma yada numaranı değiştir bu kadar basit

Back
X