Galatasaraylılar Kulübü..!

Galatasaray Schalke Maçı Hangi Kanallarda Şifresiz Yayınlanacak?

Şampiyonlar ligi karşılaşmasında bu akşam Galatasaray ve Alman Ekibi Schalke 04 karşılaşacak. 21.45'te başlayacak karşılaşma; D-smarttan naklen yayınlanacak.

D-smartı olamayanlar ise karşılaşmayı uydu üzerinden yayın yapan 4 kanaldan izleyebilecek. Çanak anteniniz varsa (ZDF) Almanya ,(1TV Georgia) Gürcistan Televizyonu, (AZ TV) Azerbaycan devlet kanalı, (İrip Varzesh) Arabistan kanallarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Bu kanallar içinde yayını biss key olmadan veren tek kanal ZDF. ZDF'nin uydu frekans bilgilerine ulaşmak için tıklayın:

ZDF 2013 Frekans

Diğer kanallarda karşılaşmayı izlemek içinse biss keylere ihtiyacınız olacak.Diğer 3 kanalın frekans bilgilerine ve biss keylerine ise aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Az Tv 2013 Frekans Biss Key

2013 AZ Tv Uydu Frekansı

Azerbaycanın ulusal kanalı AZ tv pek çok futbol karşılaşmasını da ücretsiz izleyebileceğiniz bir kanal. Özellikle Fenerbahçenin UEFA, Galatasarayın ise Şampiyonlar ligindeki maçlarını AZ TV'den şifresiz olarak izleyebilirsiniz. Az TV'nin uydu frekans ayarları şöyle:

AZ Tv Uydu Ayarları:

AZ Tv Türksat 3A -2A 42E Uydusundan yayın yapıyor.

Frekans : 10966 H 12800

Fec : 5/6

Biss key : 1234560065432100

1Tv Georgia 2013 Frekans Biss Key

Gürcistan ulusal televizyonu 1Tv Georgia pek çok futbol karşılaşmasını şifresiz olarak veren bir kanal. Gürcistan televizyonu 1Tv Georgia'nın uydu frekans ayarları şöyle:

1Tv Georgia Uydu Ayarları

1Tv Georgia Turksat 3A'dan yayın yapıyor.

Frekans: 12602
Biss Key: 00 20 05 00 00 19 56 00
Polarisazyon: V - Dikey
Kapsama: Batı
SR: 2960
FEC: 5/6
V-Pid: 101
A-Pid: 102

İrib Varzesh Tv 2013 Frekans Biss Key

İrib Varzesh Frekans 2013 ayaları aşağıdaki gibidir.Irib Varzesh TV kanalı spor kanalıdır. Arabistan kanalı olan İrip Varzesh'i izleyebilmek için aşağıdaki uydu frekans bilgilerini uydu alıcınıza yüklemeniz gerekli.

IRIB Varzesh TV Frekans Bilgileri şöyle

-Uydu: AsiaSat

-IRIB Varzesh TV Frekans: 11881

-Sembol Rate: 27500

-Video PID (Görüntü): 1170

-Audio PID (Ses): 1171

-Polarizasyon: H (Horizontal) - Yatay

-Biss Key: 11 11 11 33 11 11 11 33

Bu akşam şampiyonlar liginin son 16 turunun ilk maçında TT Arena'da Galatasaray Schalke 04'ü konuk edecek. Drogbalı Sneijder'li Galatasaray karşısında uzun süredir yönetim krizi yaşayan ve zor günler geçiren moralsiz bir Schalke olacak.Karşılaşma bu akşam 21.45'te Dsmart ekranlarında olacak...

Fatih Terim bu maç için çok umutlu. Yaptığı basın toplantısında eğer bu maçı alırsak yarı final neden olmasın diyen Terim, kadrosunu da buna göre belirledi.

Bu akşamki maça Terim'in şu onbirle çıkması bekleniyor:

Muslera

Eboue

Semih

Dany

Riera

Hamit

Melo

Selçuk

Sneijder

Burak

Drogba.

Yedekler:Elmander, Umut, Sabri, Hakan Balta, Yekta, Amrabat.

Ah be bu maç böyle bitmemeliydi.
O 2. gol hamit yüzünden oldu orda topu bi kaçırdı sonrasında iş gole kadar gitti
2. yarı desen Burak gol kaçırdı Sabri ilk defa kaleyi bulan şut attı :27:
Drogba kendini fazla gösteremedi :ssz:

Biz bitti demeden hiç birşey bitmez..
Bu zeminde anca bu kadar..
Elimizden geleni yaptık.
Hatalarımız yok değil. Adam paylaşımı hatalı. Orta alan yol geçen hanı gibi. Adamları çok rahat oynattık. Geniş alanlar verdik. Bunun sonucunda cesaretlendiler. Schalke'yi ne küçümserim nede gözümde büyütürüm. 12 maçta 1 galibiyeti olan takım, Bundes Liga'da düşüşte olan sorunlu bi takım. Korkarak geldiler. Maçın favorisi kağıt üstünde bizdik ama bu tek başına yetmiyor hiçbir zaman..
Ben Fatih Hoca'nın da yanlışı olduğunu düşünüyorum. Mesela Sabri'yle oyuna başlaması gibi.. Bakın Ebue girdikten sonra nasılda tek kale oynar olduk.. Mesela Hamit'e gösterdiği bu yüksek sabır gibi..
Ah ah Sabri heyecanlı çocuk orda sağlamda değildi adamlarda bunu keşfetti üstüne üstüne gittiler.. Hamit'te aynı şekilde ağır kalıyor. Oyunun temposuna ayak uyduramıyor. Kaç pozisyonun katili oldu ya.. Neyse.
Öyle pozisyonlar çıkarıp bireysel bi hatadan çok basit bi gol yedik..
Ne diyelim sağlık olsun..
Henüz hiçbirşey bitmiş değil.
Fatih Hoca'nın da dediği gibi eminim orda daha güzel bi zeminde oynayacağız..
İnşallah herşey bizim istediğimiz gibi gider.. Tek eksiğimiz o kupa!

Soran olursa ultrAslan yaptı dersiniz :34:

Biz bitti demeden hiç birşey bitmez..
Bu zeminde anca bu kadar..
Elimizden geleni yaptık.
Hatalarımız yok değil. Adam paylaşımı hatalı. Orta alan yol geçen hanı gibi. Adamları çok rahat oynattık. Geniş alanlar verdik. Bunun sonucunda cesaretlendiler. Schalke'yi ne küçümserim nede gözümde büyütürüm. 12 maçta 1 galibiyeti olan takım, Bundes Liga'da düşüşte olan sorunlu bi takım. Korkarak geldiler. Maçın favorisi kağıt üstünde bizdik ama bu tek başına yetmiyor hiçbir zaman..
Ben Fatih Hoca'nın da yanlışı olduğunu düşünüyorum. Mesela Sabri'yle oyuna başlaması gibi.. Bakın Ebue girdikten sonra nasılda tek kale oynar olduk.. Mesela Hamit'e gösterdiği bu yüksek sabır gibi..
Ah ah Sabri heyecanlı çocuk orda sağlamda değildi adamlarda bunu keşfetti üstüne üstüne gittiler.. Hamit'te aynı şekilde ağır kalıyor. Oyunun temposuna ayak uyduramıyor. Kaç pozisyonun katili oldu ya.. Neyse.
Öyle pozisyonlar çıkarıp bireysel bi hatadan çok basit bi gol yedik..
Ne diyelim sağlık olsun..
Henüz hiçbirşey bitmiş değil.
Fatih Hoca'nın da dediği gibi eminim orda daha güzel bi zeminde oynayacağız..
İnşallah herşey bizim istediğimiz gibi gider.. Tek eksiğimiz o kupa!

Soran olursa ultrAslan yaptı dersiniz :34:

ultrAslan Gene gündemde :51: :51:

"Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı, Hamit ile direk." :1:
Ayy ne güldüm bu espriye..
Hakikaten Hamit rekora doğru koşuyor. Bu 7. pozisyonuydu direkten dönen:26:
Neyse..

Kötü bir mağlubiyet aldık diyemem Schalke maçı öncesi kendimize gelmemiz açısından iyi oldu. Ama 3 puanlı sistemde hiçbir şey belli olmaz o yüzden bu puan kayıplarını en aza indirmeliyiz..

Drogba'nın penaltısına gelince, zaten penaltı değildi hakem her zaman ki gibi çok kötüydü. Maçın skorunu değiştirecek hatalar yaptı. Özellikle Ebuoe nin pozisyonu fauldu bence istese verebilirdi.

Son olarak birşeye değinmek istiyorum. İstediğin kadar yıldız transfer yap oynatacak zeminin olmadıktan sonra boş..

Havaya havaya eller eller havaya

1 2 3 GALATASARAY

:52:

Öldüm öldüm dirildim , ayağınıza sağlık aslanlarımmmm :16:

bir maç daha türk işi oldu. son dakka golü:1::1::1: tebrekler cimbom:124::124:

Çok heyecanlı bir maç oldu .
Özellikle de ikinci yarı, golü yedikten sonra dakikalar geçmek bilmedi.
Ve umut son dakika golüyle bize galibiyetle beraber çeyrek finali getirdi.

Söylemeden geçemeyeceğim son bir şey;
Hamit .
Yine direkten vazgeçemedi ama neyseki bu sefer direk bizden yanaydı ve de gol oldu.
Hem Hamit'in hem de bizim şansımız döndü.

Bugün günlerden yine GalataSaray .. :124:

Kizlar dün ki mac tek kelimeyle süperdiii, stad da ki atmosfer anlatamayacagim kadar müthisdi!! Heycanla izledik, hamitin golü hepimizi sasirtti :1: ve umutun golü maca son noktayi koydu. Muh-te-sem-diiiiiiii!!!! :72: :16:

cildirin cildirin CIMBOM icin cildiriiin :72:

Back
X